ja igram bayern i milan sa 20e = 80 e
da, nemam pametnijeg posla nego igrat protiv reala samo zato sto ti navijas za njih! koji si ti meni kralj! LoL!
A sto se tice manchestera, ne mozes nikako reci da je realno da milan dobije, a ja cu igrat x2, za sta ce ti svaki nepristrasni igrac rec da je realno...
lyon igram 1x, to i nije po rezultatima trenutnim realno, ali meni zbog nekih drugih stvari jeste... iako mislim da ce real proci, al nece dobiti u 1. mecu... ne znam sta se ti toliko tripujes da sam ja zbog tebe protiv reala, cak mi je bilo sinoc drago sto je atletico dobio barcu, jer me boli ***** i za jedne i za druge al mi je draze da bude zanimljivije prvenstvo... uostalom koliko je igraca iz manchestera otislo u real a koliko u barcu, zar nije logicnije da mi real bude i malo drazi, jer opet su tu igraci koje ja volim... nego dobro, nije ovo tema za takve rasprave...
Last edited by Alkatraz_hn; 15-02-10 at 14:35.
ja igram bayern i milan sa 20e = 80 e
“people will judge you on what you can build, not what you destroy"
sa 50e uplatih
bagdadisa,stepaneka,isner,almagri,penetu,radvansku kvota 2.32
Salernitana - Triestina X 3.20 !!!!!
Sad cu da probam Salernitana - Triestina 2-x kvota 15 sa 5e ili vise
A sta mislite 1? Ovo je zadnji voz za Salernitanu, a Triestina je očajna u gostima...
Ne znam svega mi vrijed probat 2-x i 1-x
A iz X u X![]()
Bijo si poziw koi se neodbija
a da stavis na svaki moguci tip po 50e i odes skocis sa bedema?! hahahaa
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Ne ne odlucio sam stavljam 7e 2-x isplata 105![]()
Jesi vidio sanse pa ono je tragedija
lyon-real madrid-1x
ako je proslogodisnji lion igrao 1 1 sa barselonom ako je ove godine pobijedio liverpul na enfildu zasto bi izgubio od reala uz to ga sampiona imje trenutno bitnija jer su izgubili sanse za titulu
Lion-Real M GG
Bajern-Fiorentina 3+
Milan-Man U 1x
Porto-Arsenal 1x
Stutgart-Barselona GG
Ne bih se ni ja zalijetao na Reala puno...
Bijo si poziw koi se neodbija
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks