utorak
milan-mančester x
lion-real madrid 3+
srijeda
bajern-fiorentina 3+
porto-arsenal 2
Ja bi to sve 2-3
A što su ovo podijelili LŠ sad?
Last edited by rain_wind_storm; 15-02-10 at 09:57.
utorak
milan-mančester x
lion-real madrid 3+
srijeda
bajern-fiorentina 3+
porto-arsenal 2
:)
E sad ja fno ovih mojih 105 od juce da rasporedim na LS,Ligu evrope i engleze,i da onda za vikend s tim parama zatvorim sporting![]()
Raise my hammer,take my aim
Milan - Mancester X
Lion - Real Madrid 2
Bajern - Fiorentina 1
Porto - Arsenal 2-3
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
imam 20 eura u dzep mislim se da singlujem bursu danas a opet ne bih da ostanem bez para za sjutra![]()
dobio sam u cetvrtak na petak 87 eura, no je frka sto sam bio zapalio tiket jer sam cekao atletiko-rasing 1-2 do 90 minuta sa igracem manje i onda su mi javili da su dobili... posa sjutra dan da prijavim tiket, rece mi drug moras sacekat 10 dana... kao njihova pravila.. bi li moga sjutra da mi daju ima li kakvih iskustava...
utorak
milan-mančester GG; X2 @1.48
lion-real madrid 1X @1.75
srijeda
bajern-fiorentina 1-1 @2.10
porto-arsenal 1 @2.60
to je moje misljenje... kvota 14,14e
Last edited by Alkatraz_hn; 15-02-10 at 13:46.
Dobra vijest za sve milaneze je da sjutra vece nece igrati vidic i anderson kao ni gigs koji je povrijedjen,ali se zato vraca ferdinand,za milan bi trebalo od pocetka da igraju i pato i nesta koji su se u potpunosti oporavili.
ja sjutra igram milan 1 i real 3+,kvota 4.Mislim da je prilicno realno,mada se bas i ne nadam dobitku,ne sjecam se kad sam zadnji put vidio para od lS...
Raise my hammer,take my aim
evo ovako ide uplata za LS:
real 2
bajern 1
milan 1X
kvota oko 5...sa 10e lagano...
Andrej Aršavin, najverovatnije, neće igrati u sredu protiv Porta u utakmici Lige šampiona. Rus ima problem sa povredom tetive, koju je zadobio na utakmici protiv Liverpula u sredu.Nece igrat ni Robin Van Persi.![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks