Mishko, vjeruj mi samo sam tebe cekao. Znaci sad smo 100% na F4.
Hhahahaahhahahahahahah![]()
Mislim da smo i lani pricali dosta o toj utakmici, ja i sad tvrdim da je Jug imao bolje sudjenje u Bg nego Partizan. Bilo je nekoliko odluka koje su svirane na stetu Partizana... Drugo je sto su se svi u Partizanu, odma' nakon zrijeba i informacije da je revans u Gruzu, predali. Narocito me to iznenadilo od Jugoslava, ipak je on kao najiskusniji (uz Vujasa) trebao da predvodi te igrace.
No, to je samo jedna od nekoliko sezona dje je Partizan, nakon visokih ambicija, bivao prizemljen u Hrvatskoj.
Za Acu Stojanovica se slazem sve sto ste rekli. I Pogotovo za Kuljacu.
A ovo sto radi Primorac...ovo se nije ni sanjat moglo. Kakav niz! Fakat je da se ovakva forma ne moze odrzat do juna, ali imamo 15 igraca (+Crepulju za kojeg sam mislio da ce u reprezentaciju, a njega ove godine nema nidje!?) koji prvenstveno moraju da se bore za mjesto u timu, a tek onda da se na utakmicama namecu. Nikome vise nije zagarantovano mjesto, pa izgleda ni Radicu.
Posebno me raduju 4 gola Draska Brguljana. Suvo zlato od igraca...
Stajmnecova srauba lijevom...ja sam prvo promislio da ga je dao ''prednjom sraubom'' (sto se lijevom rukom i pokusava cesto), ali ovo...trebam vidjet.
To sto je Elvis rekao za osvjetljenje je skroz u pravu. Kao i sve sto napravis prije vise od dvije decenije i onda minimalno obnavljas... Taj bazen KOMPLETNO treba obnovit!
Jug nam je bio veliki duznik, dio duga smo vratili...
P.S.
Jug i Primorac su imali dvomec u LEN Kupu mislim prije 10 godina. (cini mi se 8:3 za Jug tamo i 8:7 za Primorac revans)
Ispada da ih dobijamo svakih 10 godina... :?
P r i m o r a c
Neke glasine govore o Final Four-u u Napoli.
Release Yourself
Daj bože................
Sto jes' - jes', ja za razliku od tebe nisam bio preveliki optimista. Nikad nam januar/februar nije islo kako treba...
Evo Porzio na pitanje koga bi za rivala kaze da bi samo volio da izbjegnu Juga. To sigurno svi misle. Mislim da uz revans doma Jug prolazi svakog.
Ne znam taj Eger kakav je, mozda bi nam oni bili laksi rival od budvana?
I ne bih volio da ove godine Pg bude domacin (iako bi mi to ispred nosa bilo). Neke naredne da, ali ove ne.
I tako je sve u sluzbi jadrana, ne mora im DPS valjda i F4 organizovat da bi nesto osvojili!?
Neka Podgorica organizuje brzopotezno prvenstvo CG. I tako je savez od tog takmicenja lakrdiju napravio. Sudeci po sajtu jadrana domace prvenstvo ce se igrat u junu...Pakao Nikse Bucina u junu. Ne mogu to ni da zamislim. Ko prezivi pricace.
![]()
P r i m o r a c
Ne vjerujem da to ima veze sa Posilipom.
Izgleda da je neki trend da se FF odrzava na neutralnom terenu.
Release Yourself
Ne razumijem, ko bi onda organizovao to u Napoliju ako ne bi Posilipo?
To za trend...pricali smo o tome dosta. Ali je i to diskutabilno. Kako moze Rijeka bit' ''neutralni'' domacin a ucestvuju 2 hr kluba?
Rijeka je organizaciju dobila zbog jubileja, ponajvise.
Da LEN stvarno ima za cilj da organizaciju da nekom neutralnom ili da popularizuje vaterpolo tamo dje nije razvijen onda bi odredila organizatora na samom pocetku takmicenja.
To su malo konfuzne stvari, jer nije to skupo takmicenje. A nagradni fond koji je bio u Rijeci je... (bolje da ne govorim)
Isto tako je nekorektno da neki (VK PARTIZAN) godinama govore o uroti, a ovamo cekaju da se plasiraju na F4 da bi prilozili kandidaturu.
Iako sam 100x odje napisao da bih volio da BG dobije organizaciju. I da Partizan ispadne u 1/4 finalu.![]()
P r i m o r a c
Necemo ni ove godine, treba na neutralnom terenu. Mada ne znam kakav je to neutralni bio prosle godine.
Gledao sam sinoc Partizan, i zadovoljan sam bio, sa mojim slabasnim poznavanjem vaterpola.
Sto se domacinstva tice, najvise bih volio da bude u Kotoru, ipak je to bolje gostovanje nego recimo PG. I sto se Kotora tice, a i to sto ima navijacka grupa.
Ali je prosle godine VK Primorje organizovalo FF? Ili samo grad Rijeka?
Pa nije potpuno neutralni, ali svakako nije ni domaci bazen. Mislim da je Rijeka prosle godine bila pun pogodak, svima blizu, lijep bazen, niko nije domacin.
Slicno bi bilo i da se igra u Napoli. Pro Recco nebi imao skoro nikakvih prednosti od toga sto se igra u Italiju, stovise to im je protivnicki grad. A opet je nama blizu.
Organizovanje FF-a na pravi neutralni teren, tipa Amsterdam, Pariz, Istambul nebi nikome odgovarao.
Release Yourself
Je li bilo onih delija u Budvu na utakmicu Budva-Olympiacos?
Release Yourself
jes 20-ak,nista posebno...
Raise my hammer,take my aim
sve cestitke primorcu, da ne ponavljam sto su mnogi rekli, ne pamti se kad je neko ovako deklasirao juga. sta je s tim strajkom?
takodje, sve cestitke vojvodini, koju je jadran slomio tek u zadnjoj cetvrtini.
ali brate, ona budva me svaki put iznenadi.....cini mi se da imaju vise srece nego pameti. prva cetvrtina katastrofa, primili su sve sto se moze i ne moze primiti, druga je bila dobra za oba tima, ali treca potpuno unistavanje grka, budva igrala kao neki dream team, i zadnja opet nista (primili bukvalno 2 ista gola u 2 napada zaredom). ne znam, ne mogu prognozirati 1/4 finale ni kako ce proci, ali se nece bogami usreciti ni sa jednim protivnikom.
kad je zadnje kolo?
<--- leuk
koja dva gola? znači po tvoj subjektivnoj verziji dvije greške protiv partizana u dvije utakmice su tolika krađa da toliko bolji partizan to nije mogao prevladat.
dvije najveće greške u prvoj utakmici su bile kad je dva puta partizanu pokonjen izbačaj na centru terena kad bi prlainović išao u dribling, jednom je i kompenziran u idućem napadu.
da, taj komentator aca je bi još i gori, ali kuljača je tu bio stručni sukomentator od kojeg se očekuje da pojasni situacije koje aca ne razumije
cattaro, taj eger je lošiji od budve. pričao mi je sutić iz šibenika kakvi su. lani ih je šibenik dobio u egeru, a ove godine su poraženi jer su igrali bez računice i golmana (drugi golman im je još junior) koje je uprava kluba "zaboravila" prijavit za europu. pogotovo bi vam bio lakši od budve s kojima imate tih "dugova" i "mutnih radnji" u zadnje vrijeme.
sky je u pravu prošle godine nije primorje bio organizator. nego grad rijeka, a pro recco suorganizator. od ove godine dopredsjednik pro recca predrag sloboda (radi u volpievoj firmi) inače riječanin, je i predsjednik primorja
vaterpolski portal - www.dance.hr
budva je 2. četvrtinu dobila 6:2 pa teško da je bila dobra četvrtina za oba tima. nije baš budva igral ko dream team koliko je olympiacosa pregazilo vrijeme, a i onaj njihov golman Deligiannis je bio smješan. posebice kod danilovićevog loba, i trbojevićevog i ćirićevog gola iz "mrtvog kuta".
zadnje kolo je 3.3.
a i zaboravio sam upitat. što je cattaro poviše napiso "prednja šrauba" je li to vaš termin za ono što mi u dubrovniku zovemo "vijak" - šraubu dešnjak puca da okrene zglob u desno, a vijak da okrene zglob u lijevu stranu
Nisam rekao da su bile samo dvije greske, rekao sam da je bilo normalno sudjenje da bi Partizan dobio sa makar 4 (2+2=4) gola razlike u Bg-u. Daj mi snimak te utakmice nadji, ili makar prvo poluvrijeme pa cu ti reci sve sudijske greske. Ali necu vise da se zamaram sa tim, bilo i proslo.
Neutralni teren, ajde nek bude Nis onda![]()
nisam našao snimku prve 2 četvrtine, ali evo jedan od zadnje 2 i nešto min utakmice:
može se i iz ovog isječka vidjet odakle tolika uvjerenost u krađu, urotu, namještanje... a sve upereno protiv partizana. može redom:
1. nešto se tu dešava kad igramo mi i jug, obično nam sreća okreće leđa, često i u kritičnim situacijama - možda je opet jug zbog sreće pobjedio, ne zbog sudaca
2. nasrnuli su na filipovića igrači juga, sudija ne svira isključenje iako je opet bilo prekršaja - najobičniji faul na vanjskoj poziciji
3. mi smo zaradili svaki gol koji smo dali, dok je jug od 3 zadnja 2 dao na sreću, a da ne govorimo o prve dve četvrtine i o onom suđenju gdje smo stvarno dobro prošli
4. smodlaka se rve s vladom vujasinovićem i sad će opet dvostruko isključenje. ovo je neverovatno, ovo je neverovatno što rade... kuljača pokušava smirit uznemironog acu. dobro, ovo je vladino drugo. opet aca: vladino drugo, vladino drugo. vlada vujasninović neće bir 30 sekundi u bazenu - mogao ga je stručni sukomentator ispravit da vlade neće bit samo 20 sekundi
5.sada dobud udara vladu vujasinovića
6.šta je sve partizan ima pred sobom, koje je imao prepreke, s čim je sve morao da se suoči
7. imali smo prve dve četvrtine gde smo prošli kroz jedan pakao... ne mogu da kažem da smo u prve dve četvrtine igrali nešto specialno dobro (možda je i to utjecalo na rezultat, ne samo suci), međutim u druge dve četvrtine mislim da smo odigrali fantastičnu utakmicu. sve u svemu, i uz to suđenje i uz neke situacije koje su zaiste bile nesrećne.
8. pogledaj molim te 17 isključenja i ne zaboravi 2 peterca - mogao je stručni sukomentator upozorit na činjenicu da su 2 peterca već ubrojena u tih 17 isključenja, a realan prikaz stvari je bio ovakav:
Isključenja: Partizan 17, Jug 14
Igrač više: Partizan 6/10 (60%), Jug 7/9 (78%)
Peterci: Partizan -, Jug ˝
Objašnjenje: Partizan (10 akcija s igračem više + 4 obostrana = 14), Jug (9 akcija s igračem više + 2 peterca (oba peterca nakon već jednog isključenja pa su to 4 osobne pogreške) + 4 obostrana = 17)
Obrane: Soro 5/14 (36%), Vićan 8/19 (42%)
9. ovo 7/7 igrač više što je imao jug, tu smo podbacili - partizan je negdje i podbacio, nisu ga samo suci pokrali
10. da je bio loš procenat, a loš procenat igrača više je 60 % - nevjerojatno je da ovo kaže jedan vaterpolist, možda ga može opravdat to što je golman. ja bi odma potpiso da moja ekipa uvijek ima lošu realizacju igrača više od 60 %
11. partizan i dalje nema taj status, koji bi bio dovoljan za normalno suđenje, normalne okolnosti, normalan prolaz dalje u takmičenju - sad smo došli do ključnih stvari, normalno je da partizan prođe dalje, a sve drugo je nenormalno
12. dakle, na tome treba čestitati jugu, na tome što se izborio za privilegovan položaj. 3 puta za redom crno beli igraju protiv najbolje ekipe koja je bila moguća i igraju kod kuće prvi meč - ma sve je to jedna velika belosvetska urota protiv partizana
a sad malo objektivno:
loš igrač manje partizana, soro samo 5 obrana, ne tako dobra igra partizana u prve dvije četvrtine... pa možda ipak suci nisu presudili
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks