ovo je dobra fora al ako imas 15 godina![]()
brilliant ti se pise sa 2 l![]()
She is only here to annoy herself!
Druže njoj je to posao a tako je obučena jer jo je to radna uniforma. Kod nas kad je sajam automobila tako su obučene sve hostese pa sami ti i naziv kaže mora da bude "vruća".
Ja to maximalno poštujem, 99 % Podgoričanki ustvari Crnogorki uopšte mlade neće da rade no studiraju dok ne završe. A to što je zgodna zašto ne bi iskoristila da nađe posao i uzme finu dvnevnicu umjesto sa drugaricama da ispija kafe kao većina cura kod nas.
Ne pretjurem, šta više sam i blag . Nisam vala neki agresivan tip čovjeka ali kad vidim ovako nešto baš popizdim... Uvijek kad vidiš takve situacije pomisli da ti je sestra ili đevojka. Bili onda ovako pričao ? Još da se to postavlja na you tube da se komentariše po internetu. Ne samo da ne bi to pomislio nego bi našao onu džukelu odvratnu primitvnu i prebio bi ga kao što zaslužuje.
Nisam baš siguran da su tako kod nas bile obučeneA inače to što je zgodna može i mnogo bolje da naplati..
![]()
Da su ne daj boze nekoj vasoj sestri ovo uradili ne bi tako pricali.
Da moja sestra ne daj boze sepuri sa ovako izazovnom suknjicom i navija se na auto rekao bih joj sama si i trazila![]()
ipak bi je i ja ispljaska ..
blago meni nemam sestru![]()
You'll Never Smoke Alone..
Vala NSX ja sam mislio da si ti ozbiljan čojek "onomad" kad si htio da kupiš moja kola.
Kako možeš tako da razmišljaš ? Što za đevojke nisu suknje ? Sad da pođeš i da bilduješ dvije godine ne bi se uvukao u neku usku majicu pa se šepurio po gradu npr. Ili šetao ponosno plažom jer si se izdefinisao
.
Možda glupo poređenje ali opet ako je zgodna neka je, ima što da pokaže. Bolje no kad vidim krnke debele koje su uvuke u helanke.
E sad što je najvažnije, ono što je Igor rekao. Niko mlad ne bi radio bez preče potrebe.
dobro ja se salim malo.. ovo ne bih uradio (mada kad cujem ovaj zvuk kako pljuska.. tesko bih odolio :mrgreen. Zista nisam tolka stoka niti pacenik da to uradim, mada cisto sumnjam da je ijedna od njih PRINUDJENA da ovo raadi da bi zaradila.. no mozda cak oce da se sminekrisu, da budu vidjene, ne sve.. ali garant je nekima ovo trip..
Poredjenja su vam... aj idite radite neshto umjesto shto pametujete ovo, mozhda i vas pljasne neko po guzi (;
Kakve seljachine...
Dragi moj, neshto ima u tvom rezonovanju shto nikako ne razumijem, a evo vidim da nisi sam..
Kakva crna uniforma, ako su ovi iz marketinga firme debili ili prije bezobrazna *****, nikako ne znachi da ti, tj. djevojka, treba da pristane da se obuche kao zadnja.. (Extravagantno/elegantno da, ali onako, e to vec.. ). Ja radim u nekavim okvirima gdje angazujemo, time to time, promoterke, i tu ti bogami mozesh da kazesh to ocu da obuchem, to necu, i da onda nadjemo neko srednje reshenje. (istina, mi nemamo nikakvih kurvinskih odora, pa se tu nema problema).
To je jedna stvar, druga, da vidim sestru najrodjenu na svijet, iz oka da mi je ispala, onako obuchenu, i ne samo obuchenu, nego sa stavom " metni mi ga straga", ne da ne bih reka' jedne zadnjem majmunu koji bi je silovao, vec njoj, iskljuchivo njoj, "shto si trazila, to si i dobila".
Ovo nije idealan svijet, (ma koliko to neko zelio), ovaj svijet je takav kakav jeste, i u njemu, nigdje, ali nigdje, ne moze zensko mahat ispred nosa nekom, golom guzicom, i ochekivat da ce reakcija bit "gradjanska"!
Last edited by NexusVI; 15-02-10 at 03:12.
><
Pa evo još dva puta odgledah klip da vidim kakvo je to oblačenje. Opet mi je ona suknja i majica potpuno normalna ili sam ja lud. Sad kad dođe proljeće sve đevojke će obuć suknje i štikle pa ne vjerujem da će momci trčat ulicama da ih udaraju po guzova.
Mogli bi se rapravljat ovako nedelju dana... Ja i dalje tvdrim da sam u pravu. A 90% đevojaka će mislit isto kao i ja.
Hahahaha. Nisi shvatio suštinu ali nema veze
![]()
Ako pametno odbacimo svu akademsku prdnjavu i besmisleno moralisanje, shto je vjerovatno i trebalo, vec na startu komentarisanja. Ne bi me iznenadilo, zapravo, skoro sa sigurnoscu mogu da tvrdim, da postoji ogromna vjerovatnoca, da su ovo dvoje posle svega, postali jako jako dobri "drugari"! (ma koliko to nekima nemoguce zvuchalo)
><
Cuj, svako bi to radio (ko ima muda naravno).
E da, cura je "odma' zenit".
TAKUMI
e e odma je zenit da komsije imaju shto da pljaskaju kad nisi doma![]()
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
ma sto ima veze.....
TAKUMI
HAHAhahahAHhsmijeshno je u pm .... pljas pljas pljas
![]()
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
Ko nema, neka proba ovo :mrgreen:
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks