Page 98 of 373 FirstFirst ... 4888949596979899100101102108148198 ... LastLast
Results 2,426 to 2,450 of 9308

Thread: Automobilizam!

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

ovo je dobra fora al ako imas 15 godina

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by NexusVI View Post
    Aj ne pretjeruj.. Nisam ni ja za seljachenja, zapravo ne postoji niko ko je manje za to od mene!
    Ali u ovom sluchaju razumijem momke potpuno.. Toliko su joj i rasha, (na grm dracha joj ostala, ka jes ), i kompletan stav, prizivali ovako neshto, da je to strashno!
    Ne mozesh nikako ochekivat dje je zivog cheljadeta, (a momka mladog tek), da bude ka' mrt'ac, a da mu vrte guzicom ispred nosa! (i to onakvom! )

Potpisujem!

Odma' bih dao Bentleya za to.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,230
    Thanked in
    1,565 Posts

brilliant ti se pise sa 2 l
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by stevann View Post
    ada, kad ovako je8ozovno izgleda, jos ovu proljecnu suknjicu, jos ti se guzi kad ti dize haubu.. a kako da je ne zapljnues malo.. cisto eto da zatalasa malo
    Druže njoj je to posao a tako je obučena jer jo je to radna uniforma. Kod nas kad je sajam automobila tako su obučene sve hostese pa sami ti i naziv kaže mora da bude "vruća" .

Ja to maximalno poštujem, 99 % Podgoričanki ustvari Crnogorki uopšte mlade neće da rade no studiraju dok ne završe. A to što je zgodna zašto ne bi iskoristila da nađe posao i uzme finu dvnevnicu umjesto sa drugaricama da ispija kafe kao većina cura kod nas .

Aj ne pretjeruj.. Nisam ni ja za seljachenja, zapravo ne postoji niko ko je manje za to od mene!
    Ali u ovom sluchaju razumijem momke potpuno.. Toliko su joj i rasha, (na grm dracha joj ostala, ka jes ), i kompletan stav, prizivali ovako neshto, da je to strashno!
    Ne mozesh nikako ochekivat dje je zivog cheljadeta, (a momka mladog tek), da bude ka' mrt'ac, a da mu vrte guzicom ispred nosa! (i to onakvom! )
    Ne pretjurem, šta više sam i blag . Nisam vala neki agresivan tip čovjeka ali kad vidim ovako nešto baš popizdim... Uvijek kad vidiš takve situacije pomisli da ti je sestra ili đevojka. Bili onda ovako pričao ? Još da se to postavlja na you tube da se komentariše po internetu. Ne samo da ne bi to pomislio nego bi našao onu džukelu odvratnu primitvnu i prebio bi ga kao što zaslužuje.

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,230
    Thanked in
    1,565 Posts

Nisam baš siguran da su tako kod nas bile obučene A inače to što je zgodna može i mnogo bolje da naplati..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Da su ne daj boze nekoj vasoj sestri ovo uradili ne bi tako pricali.

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,230
    Thanked in
    1,565 Posts

Da moja sestra ne daj boze sepuri sa ovako izazovnom suknjicom i navija se na auto rekao bih joj sama si i trazila

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    Da moja sestra ne daj boze sepuri sa ovako izazovnom suknjicom i navija se na auto rekao bih joj sama si i trazila
    Gledaj jednu stvar, sigurno nije od meraka uzela ovaj posao. To joj je posao i to mora da nosi ako ce da radi.

Thanks Thanks Given 
    564
    Thanks Thanks Received 
    77
    Thanked in
    46 Posts

ipak bi je i ja ispljaska ..

blago meni nemam sestru
    You'll Never Smoke Alone..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Vala NSX ja sam mislio da si ti ozbiljan čojek "onomad" kad si htio da kupiš moja kola .

Kako možeš tako da razmišljaš ? Što za đevojke nisu suknje ? Sad da pođeš i da bilduješ dvije godine ne bi se uvukao u neku usku majicu pa se šepurio po gradu npr . Ili šetao ponosno plažom jer si se izdefinisao .

Možda glupo poređenje ali opet ako je zgodna neka je, ima što da pokaže. Bolje no kad vidim krnke debele koje su uvuke u helanke.

E sad što je najvažnije, ono što je Igor rekao. Niko mlad ne bi radio bez preče potrebe.

Thanks Thanks Given 
    282
    Thanks Thanks Received 
    571
    Thanked in
    288 Posts

dobro ja se salim malo.. ovo ne bih uradio (mada kad cujem ovaj zvuk kako pljuska.. tesko bih odolio :mrgreen. Zista nisam tolka stoka niti pacenik da to uradim, mada cisto sumnjam da je ijedna od njih PRINUDJENA da ovo raadi da bi zaradila.. no mozda cak oce da se sminekrisu, da budu vidjene, ne sve.. ali garant je nekima ovo trip..

slikam slike povoljno

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,230
    Thanked in
    1,565 Posts

Quote Originally Posted by JOLE View Post
    Vala NSX ja sam mislio da si ti ozbiljan čojek "onomad" kad si htio da kupiš moja kola .

Kako možeš tako da razmišljaš ? Što za đevojke nisu suknje ? Sad da pođeš i da bilduješ dvije godine ne bi se uvukao u neku usku majicu pa se šepurio po gradu npr . Ili šetao ponosno plažom jer si se izdefinisao .

Možda glupo poređenje ali opet ako je zgodna neka je, ima što da pokaže. Bolje no kad vidim krnke debele koje su uvuke u helanke.

E sad što je najvažnije, ono što je Igor rekao. Niko mlad ne bi radio bez preče potrebe.
    I sto sad ako se ja uvucem u usku majicu treba moja sestra da izbije neku koja bi me uVatila za sisu?

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

I sto sad ako se ja uvucem u usku majicu treba moja sestra da izbije neku koja bi me uVatila za sisu?
    A ne da je izbije no da je ugazi od batina...

Neka pogleda na youtube kako Vlado to radi...:mrgreen:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Poredjenja su vam... aj idite radite neshto umjesto shto pametujete ovo, mozhda i vas pljasne neko po guzi (;

Thanks Thanks Given 
    31
    Thanks Thanks Received 
    113
    Thanked in
    50 Posts

Kakve seljachine...

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    109
    Thanked in
    50 Posts

Druže njoj je to posao a tako je obučena jer jo je to radna uniforma. Kod nas kad je sajam automobila tako su obučene sve hostese pa sami ti i naziv kaže mora da bude "vruća" .

Ja to maximalno poštujem, 99 % Podgoričanki ustvari Crnogorki uopšte mlade neće da rade no studiraju dok ne završe. A to što je zgodna zašto ne bi iskoristila da nađe posao i uzme finu dvnevnicu umjesto sa drugaricama da ispija kafe kao većina cura kod nas .

Ne pretjurem, šta više sam i blag . Nisam vala neki agresivan tip čovjeka ali kad vidim ovako nešto baš popizdim... Uvijek kad vidiš takve situacije pomisli da ti je sestra ili đevojka. Bili onda ovako pričao ? Još da se to postavlja na you tube da se komentariše po internetu. Ne samo da ne bi to pomislio nego bi našao onu džukelu odvratnu primitvnu i prebio bi ga kao što zaslužuje.
    Dragi moj, neshto ima u tvom rezonovanju shto nikako ne razumijem, a evo vidim da nisi sam..

Kakva crna uniforma, ako su ovi iz marketinga firme debili ili prije bezobrazna *****, nikako ne znachi da ti, tj. djevojka, treba da pristane da se obuche kao zadnja.. (Extravagantno/elegantno da, ali onako, e to vec.. ). Ja radim u nekavim okvirima gdje angazujemo, time to time, promoterke, i tu ti bogami mozesh da kazesh to ocu da obuchem, to necu, i da onda nadjemo neko srednje reshenje. (istina, mi nemamo nikakvih kurvinskih odora, pa se tu nema problema).

To je jedna stvar, druga, da vidim sestru najrodjenu na svijet, iz oka da mi je ispala, onako obuchenu, i ne samo obuchenu, nego sa stavom " metni mi ga straga", ne da ne bih reka' jedne zadnjem majmunu koji bi je silovao, vec njoj, iskljuchivo njoj, "shto si trazila, to si i dobila".

Ovo nije idealan svijet, (ma koliko to neko zelio), ovaj svijet je takav kakav jeste, i u njemu, nigdje, ali nigdje, ne moze zensko mahat ispred nosa nekom, golom guzicom, i ochekivat da ce reakcija bit "gradjanska"!
    Last edited by NexusVI; 15-02-10 at 03:12.
    ><

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    76 Posts

Ahahahahahahahahahahaha
    Slazem se.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Dragi moj, neshto ima u tvom rezonovanju shto nikako ne razumijem, a evo vidim da nisi sam..

Kakva crna uniforma, ako su ovi iz marketinga firme debili ili prije bezobrazna *****, nikako ne znachi da ti, tj. djevojka, treba da pristane da se obuche kao zadnja.. (Extravagantno/elegantno da, ali onako, e to vec.. ). Ja radim u nekavim okvirima gdje angazujemo, time to time, promoterke, i tu ti bogami mozesh da kazesh to ocu da obuchem, to necu, i da onda nadjemo neko srednje reshenje. (istina, mi nemamo nikakvih kurvinskih odora, pa se tu nema problema).

To je jedna stvar, druga, da vidim sestru najrodjenu na svijet, iz oka da mi je ispala, onako obuchenu, i ne samo obuchenu, nego sa stavom " metni mi ga straga", ne da ne bih reka' jedne zadnjem majmunu koji bi je silovao, vec njoj, iskljuchivo njoj, "shto si trazila, to si i dobila".

Ovo nije idealan svijet, (ma koliko to neko zelio), ovaj svijet je takav kakav jeste, i u njemu, nigdje, ali nigdje, ne moze zensko mahat ispred nosa nekom, golom guzicom, i ochekivat da ce reakcija bit "gradjanska"!
    Pa evo još dva puta odgledah klip da vidim kakvo je to oblačenje. Opet mi je ona suknja i majica potpuno normalna ili sam ja lud. Sad kad dođe proljeće sve đevojke će obuć suknje i štikle pa ne vjerujem da će momci trčat ulicama da ih udaraju po guzova .

Mogli bi se rapravljat ovako nedelju dana... Ja i dalje tvdrim da sam u pravu. A 90% đevojaka će mislit isto kao i ja.

Hahahaha . Nisi shvatio suštinu ali nema veze

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    109
    Thanked in
    50 Posts

Pa evo još dva puta odgledah klip da vidim kakvo je to oblačenje. Opet mi je ona suknja i majica potpuno normalna ili sam ja lud. Sad kad dođe proljeće sve đevojke će obuć suknje i štikle pa ne vjerujem da će momci trčat ulicama da ih udaraju po guzova .

Mogli bi se rapravljat ovako nedelju dana... Ja i dalje tvdrim da sam u pravu. A 90% đevojaka će mislit isto kao i ja.
    Ako pametno odbacimo svu akademsku prdnjavu i besmisleno moralisanje, shto je vjerovatno i trebalo, vec na startu komentarisanja. Ne bi me iznenadilo, zapravo, skoro sa sigurnoscu mogu da tvrdim, da postoji ogromna vjerovatnoca, da su ovo dvoje posle svega, postali jako jako dobri "drugari"! (ma koliko to nekima nemoguce zvuchalo )
    ><

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Cuj, svako bi to radio (ko ima muda naravno).

E da, cura je "odma' zenit".
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    28
    Thanked in
    11 Posts

e e odma je zenit da komsije imaju shto da pljaskaju kad nisi doma
    SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

ma sto ima veze.....
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    122
    Thanked in
    46 Posts

HAHAhahahAHh smijeshno je u pm .... pljas pljas pljas
    (╯°□°)╯ ︵ ┻━┻

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    Cuj, svako bi to radio (ko ima muda naravno).
    Ko nema, neka proba ovo :mrgreen:

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    28
    Thanked in
    11 Posts

Quote Originally Posted by Enjoy_The_Silence View Post
    Ko nema, neka proba ovo :mrgreen:
    hahaha 557 max
    SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME

Page 98 of 373 FirstFirst ... 4888949596979899100101102108148198 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Bookmarks