Slazem se Hokuto. Ali kad naucit da igra tako? Opet ce biti najbolji.![]()
Barcelona
Real Madrid
Almería
Malaga
Atlético Madrid
Deportivo La Coruńa
Villarreal
Tenerife
Real Zaragoza
Sporting Gijón
Valencia
Espanyol
Xerez
Real Valladolid
Osasuna
Athletic Bilbao
Racing Santander
Sevilla
Getafe
Mallorca
Slazem se Hokuto. Ali kad naucit da igra tako? Opet ce biti najbolji.![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Brate, moraćeš otvarat poseban folder, autobiografski.
Kako to da najkompletnijem igraču odjednom nešto ne odgovara? Kako to da je najkompletniji i najbolji igrač svijeta, uz to i špic, uz to je igrao u dva velika kluba, u zadnje dvije sezone LŠ postigao ukupno 2 gola?
Ma ima i mene u folder, vjeruj mi. Ja sam realan coek. I za Ibru sam naglasio vise puta da je to MOJE MISLJENJE I MOJ UKUS.
Da je najkompletniji, jeste, i to je cinjenica. Oli dokaze?
Pa normalno da mu ne odgovara. U Inter dok je igrao, akcije su se zasnivale na njemu i tim je radio za njega. U Barseloni nije tako i jos se nije navikao, iako je odlicno poceo sezonu.
Igrao je za Rubentus, Inter i za Lopovsonu sad. To su 3 kluba.
Eo npr protiv Mancestera, stativa i precka uz odlicnu igru. Dosta lose srece, dosta nemogucnosti tima da mu da loptu kako treba. Muntari npr. Covjek koji ne moze u zid da sutne da mu se vrati lopta. Totalno operisan od pasa.
Oću dokaze.
Na primjer - što je to što on ima, a Ronaldo nema, pa je kompletniji? Osim visinu. A Ronaldo je tu i tamo pokazao da i te kako zna da koristi glavu.
Ima fizicku snagu, koju C. Ronaldo nema. Ima najbolju petu na svijetu, koju C. Ronaldo nema. Ima visinu koju C. Ronaldo nema. Ima dobre odbrambene sposobnosti, koje C. Ronaldo nema. Bolji i jaci mu je sut. Bolje gradi loptu, i puno je jaci u duelima. Ima bolji pas od C. Ronalda. Bolje igra glavom. Ima akrobatske spostobnosti, koje C. Ronaldo nema. Bolje izvodi penale. Prijem lopte, mislim da mu je bolji. Na grudi jeste sigurno.
Na kraju, ima autoritet kod saigraca, koji C. Ronaldo nema. Po meni isto bitna stavka.
Zlatan Ibrahimovic je covjek koji ima sve sto moze imati jedan fudbaler. Jedino ne znam kakav je na go. Mada je visok i sigurno je i tu bolji od C. Ronalda.![]()
A sad, da pocnemo.
Evo jedan klip dje se vidi kakav je bio u mladjim danima, prije svjetske slave.Pogledaj pred kraj klipa kako je ismijao Maldinija i komplet odbranu Bilana. Strasno.
Evo jos jedan..Dosta iz mladjih dana isto ima. Magija u nogama.
Evo njegovih 30 najboljih golova (mada ima i nekih sto nijesu tu,a trebali bi biti)
Pogledaj do kraja..Pogledaj tu umjetnost. Kuku! Nerealan je kunem ti se, nerealan. Ponekad mislim da je on vanzemaljac, sto nije iskljuceno sa onom nosinom koju ima.
Zlatan Ibrahimovic je najvece cudo fudbala. Visok blizu 2 metra, gradjen katastrofalno za fudbalera, ili u najboljem slucaju kao stoper, a da je ovoliko magican. Znaci nerealno.
Takodje autor najljepseg gola ikad postignutog.
Pa onda ide najspektakularniji gol:
Ma u top 20 golova svih vremena bi bilo njegovih 5 minimum.
Ovo na brzinu nesto izvukoh iz SPECIALE foldera, moze to jos, ako si zainteresovan. Skoro nista nijesam stavio iz perioda Intera, namjerno.
Znamo svi da ga mrzis i da ti je pobrkan, ali pod ovim moras da panes.
Pusa i bok.
p.s. Volio bih da me neko nacera da prezentujem folder jednog, za mene specijalnog, igraca. Pa kunem vam se da bi server pao od toliko texta, slika i klipova. Pa sigurno bi post bio tezak ~240 GB.
Alvaro, Alvaro..Tu sei...Tutta...La......
p.p.s. Ne zovite C. Ronalda - RONALDO. Postoji samo jedan RONALDO, i on trenutno igra u Brazilu.
Last edited by CaseLogic; 14-02-10 at 01:22.
kazes najkompletniji igrac ikad..hmm izvoli - marco van basten.
tesko da je mogao i ljepsi gol dati od njegovog iako ih je imao dosta lijepih ,slozicu se.jednostavno te ponese ta euforija i pocinjes neobjektivno da pises.Recoba je za mene poseban igrac.nesto kao Ronaldo,mogao je sve. malo je takvih igraca.
Daj dokaze. Ibrahimovic je kompletniji od Van Bastena, koji je i da spomenemo zavrsio karijeru, bjese li 24 ili 26 godina?
Evo ja za sve imam dokaze, vi praznu pricu.
Recoba je, uff...
nije prazna prica,ne trebaju dokazi,samo oci.. . jednostavno je poseban bio. sa 29 je odigrao protiv marseja finale ls koje smo izgubili a godinu ranije bio proglasen za najboljeg na svjetu. zanimljivo,sa 31 god je zavrsio karijeru ali nakon zajebancija sa operacijama i cudima.
Mislio sam da je puno ranije. Pobrkah loncice.
Kako lice njemu i Ibri pokreti..Bruka.
Ne slazem se sa tobom, ali jbg. Ukusi i misljenja, sto da se radi.![]()
naravno.slozicu se da je tesko ovakvu tehniku imat a ovako visoki fudbaleri kao sto je jedan imao a drugi jos uvjek ima..
Hahahhahahaha
Dobra ti je i ova. Jedan je Ronaldo. Kristijano Ronaldo je strasan fudbaler, nema tu price, posle Mesija trenutno najbolji na svijetu, ali se ne moze porediti sa nekim majstorima poput Ronalda npr ili Ronaldinja iz najboljih dana, jednostavno nema ono nesto, sav je nategnut nekako.
A sto se tice Ibrahimovica, on Runi i Drogba, nema dalje![]()
Dobro velis, sav je nategnut! U nedostatku boljeg izraza to je to! Pravi majstori su leprsavi, opusteni, jednom rijecju genijalni!
Ibrahimović... kuku majko.
nocas barsa protiv atletika u sastavu:
valdes
Jeffren ili Bartra, Pujol, Milito, Maksvel
Keita, Xavi, Buskets
Ibrahimovic, Mesi, Injesta
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
ne znam ko ali neko gore napisa "runi,drogba i ibra ,nema dalje" samo cu rec LOL!!!!
a villa,pato,higuain..itd da ne nabrajam ova moja 3 su bolji od ovih gore! mozda jedino runi moze da se nos sa njima...
Trenutno-Runi,Drogba,Vilja,Higuain,Milito.Naglsavam trenutno,po formi u ovokm trenutku
Raise my hammer,take my aim
Jedva je jaci od C. Ronalda u duelima. C. Ronaldo je mnogo brzi i prodorniji. Odbrambene sposobnosti su nebitne kod napadaca. Peta je potpuno nebitna za fudbal uopste. Akrobatika je za cirkus. Glavom je bolji C. Ronaldo. Bolji sut ima C. Ronaldo, i to sa obije noge. Brzi je C. Ronaldo. Mladji je C. Ronaldo.
To su moje ocjene, u odnosu na tvoje. Naravno, ovo je samo moje misljenje.
DICIOTTO
Samo coek koji nista ne zna o fudbalu moze da kaze da je Ibra bolji od CR9...ljudi pa imate li vi kuci TV? a imate ,aha ,pa upalite ga malo i gledajte fudbal...ae makse dzabe se nerviram radi neznalica...
videcete vi ibru nocas kad se usere u onu barsu
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks