pored ovog tiketa villareal, pogodio sam jos sampu singl sa 10e, bayern singl sa 50e i jedan tiket 5 utakmica sa 10e za 65e
pao samo romu x sa 10e i jedan tiket 4 meca iswto sa 10e...
poceo sam sa 100e, ako dodje villareal imacu 1000
al najjace sto sam ovih 400e htio stavit na real, onda bi dobio 500 i nesto, al nisam stigo i onda ih stavio na villareal, moguca isplata 720valjda izdrze jos 17 minuta
![]()
pored ovog tiketa villareal, pogodio sam jos sampu singl sa 10e, bayern singl sa 50e i jedan tiket 5 utakmica sa 10e za 65e
pao samo romu x sa 10e i jedan tiket 4 meca iswto sa 10e...
poceo sam sa 100e, ako dodje villareal imacu 1000
SRECNO BILO PA SJUTRA TE 1000 X 4 da se umnoze![]()
evo probajte i vi malo da mastatehaha
http://www.bet-fantasy.com/?invite=3...f666032adf94dd
nazalost to nije prava kladionica, dobijate svaki dan po 100e na racun i kladite se na sta ocete, al to ustvari nisu prave paremedjutim, postoji sansa da dobijete i prave pare, svaki mjesec 3 igraca koja skupe najvise para dobijaju prave pare koje mogu da prebace u neku pravu online kladionicu... eto ja sam se danas registrovao i od 100e napravio 1000e, baksuz sad kad ne igram isprave sve zivo pogadjam, a kad odigram isprave onda ne dobit nema sanse...
![]()
jbg morao sam prec na ovo kad sam bankrotirao, nemam vise sa cim da igram nego po 1-2e dnevno
al cim skupim malo para otvaram online racun za kladjenje, samo ne znam gdje bi, vi koji igrate to, gdje je najbolje, bwin, bet at home, bet365...?!
i villareal i bilbao po crveni u 90. minutu!
bilbao 2 crvena viljareal 1...bice tuca neka![]()
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
i bilbao fulo penal u 90 minutu, sva 3 crvena u 90... kuku da mi je znat sta se desava tamo...
7 minuta sudija produzio mec!!
bilbao promasio penal u 89 minutu xD
promasi Iraola penal u 89. za bilbao!
jedva cekam pregled da vidim te scene i sofrov komentar na sve to....kladim se u zivot da ce barem 1 rec NEVJEROVATNO!!!![]()
interesantno!
![]()
kraj, eto orgullo da je ova hiljadarka prava isli bi sad odma fino ja, ti, steka i ekipa da se odvalimo i jos bi mi ostalo za komp da uzmem![]()
kraj 2-1...................
sta bi sutra mogao singlirat sa 300 do 500e?![]()
kao sto sam vam JA predlozioooooooooooooooooooooo DA ODIGRATE
Groseto - Citadela 1-1 niste me slusali......
cujes, sluaate nege dojave i gluposti...
:)
There are currently 16 users browsing this thread. (0 members and 16 guests)
Bookmarks