Svaka cast! Moze da dodje a nije neki ulog! Ovo treba sa vremena na vrije probat, i nekad MORA doc.
Eo mog tiketa..
Nec - Breda (X)
M'Gladbah - Nirnberg (1)
Ahlen - Bilefild (2)
Bilan - Udineze (2+)
Empoli - Ankona (x)
Fereira - Sporting (2)
Kaen - Gengamp (1)
Sa 2 € za 309.90 €.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
ja se tebi ni jednom nisam obratio na neki los nacin...ti si reko milan 1 ja sam reko da se ne slazem posebno za to sto su svi skocili na 1 a milan ima sad utakmicu sa mancesterom...valjda imam pravo na svoje misljenje?
a moji dobitci su moja licna stvar...ali vjeruj mi ja se ne zalim...nego mi ide bas fino ako te vec zanima...
smjesno mi je to kako odje svim smeta sta drugi pricaju a ne pitaju se da li nekome smetaju njihovi komentari pa taj neko samo precuti jer ne mora da cita ako nece![]()
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Ako si primjetio ranije niko ne komentariše tuđe predloge ili se podsmijava nekome.Moja je stvar ocu li ja igrat MIlana ili cu igrat Airbus 2.Ti nemaš prava da komentarišeš i dijeliš savjete.Jer koliko vidim ovo ti je jedino đe pišeš
Momci, ma lagano, probajte kako vam bassovi lupkaju![]()
bate meni je ovo sve toliko debilno da mi je glupo pisat....znaci napao si me nesto mi tu zamjeras a nemas razlog...kad vidis moj post nemoj citat...ja se tebi nisam ni najmanje podsmjevo a ovo je forum svi imamo pravo da komentarisemo i ja tebi nisam dao nikakav savjet...odlicno igro si 1 srecno tebi da dobijes ,jer ja nisam uplatio x2 pada kisa muka mi silazit do kladionice
a to za komentarisanje na ovom pdf-u ili nekom drugo ako te bas toliko zanima pogledaj na moj profil mozes nac dje sam sve piso i sta sam piso...u glavnom pdf-ovi o sportu...
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Crewe 3+ nocas
Lester 1 sutra
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
vala mi divno poce vikend,jebeni njemci me zaebase ja mislim najmanje 10-ti put ove godine!!!
mada sjutra ima dobrih meceva za vadjenje...norich,seltik,twnete,ajax,cezena,sasuol o,villareal,kartahena,lion,porto,brest...
Raise my hammer,take my aim
st pali uhvacen 0-2 kvota 2.30 idemo dalje..
Ja sam odigrao Empoli, Bastiju, i LASK-Rapid 3+
Moji predlozi su Empli-Ankona-1
P.Ferreira-Sporting-2
Bastija 1-0![]()
povede bastia
St pauli mrtvi crko dabogda
orgullo podji na pm odmah!!!
AHHAHHAH dobar je rapid![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks