bas tako. meni se svidja ponuda. ima mana naravno ali saberi-oduzmi dobra je.
no fino bi bilo i taj SK da bache ali sumnjam jer onda niko ne bi bio lud da placa Arenu, ako sve to, i jos vise, ima na 2 kanala SK-a
bas tako. meni se svidja ponuda. ima mana naravno ali saberi-oduzmi dobra je.
no fino bi bilo i taj SK da bache ali sumnjam jer onda niko ne bi bio lud da placa Arenu, ako sve to, i jos vise, ima na 2 kanala SK-a
Moram li da aktiviram Arena paket da bih imao Arenasport 2 i 3, i da li je jos uvijek besplatan?
Moras aktivirati Arena paket da bi imao arenu2,3, besplatno je do 1. marta 2010.
I isti taj paket ces morati da deaktiviras prije 1. marta da ti ne bi ostao aktivan i naplatili ti pretplatu/e![]()
Imam ExtraMini, da li ispunjavanjem ankete dobija HBO mjesec dana, i dali se on posle sam makne ili moram da ga deaktiviram.
Izvinjavam se,znači imam samo ARENA SPORT 1 džabe jel???
A mogu li se kako u neki paket stavit RTCG 1 i 2 , MONTENA,SUN,MBC,ELMAG pa da ga ugasim???
a daj brate jedina 3 normalna kanala koja postoje u ponudi sad u paket stavljaju da bi uzeli narodu još 4.5e
To nije do Extra tv-a vec tako oce arena da ima svoj paket , isto ko sto se HBO se podijelio na dva paketa , ali ono sto je do Extra tv-a oni nikako da isprave . Naravno mislim na nove kanale , jer imaju ubjedljivo najsiromasniju ponudu kanala :twisted:
ja koliko znam dok je bio arena sport samo 1 bili su spanci vikendom na njemu,kad ubacise 3 kanala spance smo mogli gledat na mrtvom arenasportu 3,sada garant tako i ostaje sto znaci da cu gledat na kecu preglupe snimke hokeja nfla svedskog kupa i slicnih pizdurija -.-
Pa nije valjda da ste se nadali LIVE prenosima na Areni 1, taj kanal ce biti u osnovnom paketu i bice cisto repriznog karaktera, zivi prenosi su na A2 i A3 i to planirano jos prije...ili plati ili gledaj Snjofra to vam je opcija posto cete SportKlub kanale koliko vidim jos dugo sanjat...polako usiljeni hajp oko Arene pada.
Tacno, kada aktiviras paket, moras kasnije sam da ga iskljucis.
Zamisli da sistem sam iskljucuje pakete, pa te prekine u sred gledanja utakmice/filma...![]()
A kad sam ja to aktivirao paket? Restartovanjem STB-a?
kanali mi sjeckaju...
od pišljive centrale sam udaljen...onako od oka... 25 m...
kabal do mene...neki njemački...dobar...postavila ona stara država...s minimalnim šumom (jebeš mu mater...ništa nije valjala...samo je dobre kablove postavljhala...)
Znači do protoka je i do rutera ticomovih...napunili su sve 45-tice pa sad posrće sistem pomalo...
ima li za to kakvoga rešenja bez obrtanja broja 1500...
umalo zaboravih moj ruter je pirelli a225g b... i tako dalje ...
a baš ga sjecka majku mu... i to zadnjih par mjeseci...prije je radilo normalno...
@Tha_Maddog
Paketi se aktiviraju kroz Menu > Extra TV paketi (ili kanal 500).
@dzole
Zasto bez 'obrtanja' broja 1500? Samo se tako moze rijesiti taj problem.
@dzole
Zasto bez 'obrtanja' broja 1500? Samo se tako moze rijesiti taj problem.[/QUOTE]
Pa kad pozovem dečko me malo...znaš već riješićemo kaže samo to je do ovih u centralu i tako dalje... malo je softver malo je kvalitet linija...malo je ...
a jebeš mu mater...kao student sam ljeti radio na štandove u Budvi...ista mi je priča bila...ovo bi trebalo da bude malo ozbiljnije...
Fox ...zacrni...iznajmljen kanal...pa ovo je kablovska jebote bog...ja sam ga iznajmio...puca mi za in, protv i ostale...što nijesu sposobni da obezbijede ekskluzivu...nijesam ja kriv za njihovo amaterstvo...
sjeckaju i mrznu kanali...ja nazovem ...opet isto...
prije neki dan nije radila TV duže od 24 sata...nikom ništa...
i pusti priču imaš druge provajdere ako ti se ovo ne sviđa...da mi se nije sviđalo...ne bi ni uzimao...ja o sranjima pričam koja se nikom normalnom ne sviđaju a račun je plaćen do 15-og tu nema proizvoljnosti...
...tako da nemam želju da zovem 1500 samo zato što je besplatan...ni jebeni ugovor mi nijesu još dostavili..da vidim šta sam potpisao...
ajde sad ti meni reci...ima li ovđe mnogo paralela sa đecom iz vrtića kad uzmu plastelinom de se igraju...
neozbiljno je to za tolike pare...a kriv sam samo ja...i ostali što tu neozbiljnost trpe...i plaćaju račune do 15-tog...
Ok, ako neces zvanicno da prijavis problem, onda ti nema pomoci.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks