hoce li u ovaj design biti novi cg dres??
http://www.calcioshop.it/negozio/zoo...productid=5977
izvor: 3:40 minut
@ Cakir
iiii kack bremer![]()
![]()
hoce li u ovaj design biti novi cg dres??
http://www.calcioshop.it/negozio/zoo...productid=5977
izvor: 3:40 minut
@ Cakir
iiii kack bremer![]()
![]()
ma to su mock dresove koje je neko napravio isto kao ove od adidas
http://footballkitsdesign.blogspot.c...tasy-kits.html
nema nista od toga....
ne...na ovo slushajno naleceh na net....ali bi nam adidas fino stoja![]()
ma svaki je bolji od legea-e raspale...
AJMO CRNA GORO !!!
Hrvatska - NIKE
Srbija - NIKE
Slovenija - NIKE
a Crna Gora i BiH najgore... pa sramota.
dobri su oni gore od Adidasa![]()
Zlobno, pokvareno i pakosno stvorenje. Zmija :D
National Teams
Bosnia and Herzegovina national football team
Iran national football team
Montenegro national football team
Zimbabwe national football team
http://en.wikipedia.org/wiki/Legea
Tuzno...
"Oh, so they have internet on computers now!" Homer J. Simpson
Think different!
Nije loše ovo samo budimo realni može to mnogo bolje !
Nema reprezentacije koja je u novi ciklus ušla sa starom opremom .... DABOGDA mi bili prvi, ka' i vazda što smo ... u gluposti !
Neko će reć' nije bitno što nose važno je da se igra pod našim imenom .... mislim ako je tako, ajde brate da goli istrče i neka imena na leđa flomasterom ispišu ( onim za CD ove, da im se ne spere od znoja :-)
Dres je nacionalno dostojanstvo i otmjenost !!!
Pogledajte samo kako su genijalna rješenja iz susjedstva .... Ovi "trobojci" śeverno od Pljevalja imaju tako jednostavan a sjajan dres,a o kockastima da ne pričamo ...
Mislim da imaju najljepši dres na planeti ... garant' !
Ovaj šal nije loš ... samo ne treba nikakvo pametovanje ... pośeti se sajt nekog velikog kluba, vidi se kakve varijante postoje i to je to ... samo malo volje i još manje sredstava a prodaja je zagarantovana .... NE MOGU DA VJERUJEM DA NEMA ČOEKA koji bi ovo pokrenuo ... pa ovo je bruka ....
FALA Vam ljudi što dadoste skroman doprinos ovoj temi koju takoh .... !!!
Što se tiče navijanja, dovoljno je preslušati
Govori mnogo više nego svi mi. Ako naše navijanje dostigne ovaj nivo, pod Goricom apsolutno NIKO ne može da računa na unaprijed upisane bodove!
Pogledajte šta radi košarkaški tim Partizana... niko im nije davao ni 1% šanse da prođu grupu uoči žrijeba sa Panatinaikosom i Barselonom. A oni su ih pobijedili, i to oboje. Panatinaikos čak i na njihovom parketu!
Svima je dobro poznad ''slučaj Pionira'' - mjesta odakle niko ne izvlači živu glavu. Moramo tako da navijamo, tako da se ponašamo, da volimo ono za šta vičemo!
Ako napravimo usijanu atmosferu, ako navijanje bude na nivou balkanskog fanatizma a ne crnogorskog ''boli me k... ionako smo preloši'' - niko, ali NIKO neće moći da odnese pobjedu sa stadiona pod Goricom bez litara i litara prolivenog znoja!
Tu mora i savez da povuče određene poteze - da se 95% ulaznica podijeli navijačkom klubu, pa da na stadion dolaze ljudi koji će da navijaju, da se nerviraju kad gubimo, da pjevaju i piju kad pobijedimo, ljudi koji će da nose reprezentaciju Crne Gore do pobjede i onda kad to ne može, i onda kad se čini nemoguće - a ne jedna mala elita koja tu dovodi svoje uvažene goste iz inostranstva i sklapa poslovne projekte, a nakon toga ide po gradskih restorana da se dobro nakrka.
Last edited by Vlado; 10-02-10 at 10:08.
Kranjchar iz dana u dan prosipa sve vishe optimizma.Cijenim!Nema one premrzne priche,mi mlada nacija,nemamo igracha....kao shto je sluchaj bio kod onog prethodnog prodavacha magle koji nas je poslao u isti sheshir sa linheshtajnom.I siguran sam da igrachi poslije loshe odigrane partije nece istu noc burdikovati po Velvetu.A najiskrenije se nadam da Burzo mozhe ponovo zaigrat.Makar za utakmice Pod Goricom.Ipak je ovo njegov grad,njegov stadion,njegova publika....siguran sam da nece biti vishe onog chkanja od tanasijevica,koji nosi makar 5 golova na dushu...pih,josh kad se sjetim da je on bio na konferencije prije najvazhnijih utakmica...Odlichno je sve to veliki Dejo zapazio,i govnjenom metlom ih iscjera....
U startu mi se svidja shto Cico gleda da shto pametnije zakazhe termine.Kad bi se ikako moglo zavrshit da zadnje kolo budemo domacini englezima....oni ce do tada sigurno biti prvi,i nece im trebat bodovi...Sjecamo se da ih je Ukrajina dobila sa havarisanim Shevchenkom...shto ne bi i mi sa premocnim Vuchinicem i supertalentovanim Joveticem....
Odma se vidi da Kranjčar ima više iskustva i šmeka od Filipovića (doduše Filipović šmeka nije ima uopšteI sjajno je što ne traži alibi za neuspjeh, nego sam sebi nameće veću odgovornost. Tome sam se baš i nadao. Ne moramo bit drugi na kraju, ali se mora postavit to za cilj!
I mislim da je odlično što je Kranjčar veliki emotivac. On je nešto kao Ćiro. Ako bi krenuli sa par dobrih rezultata mislim da bi napravio nacionalnu euforiju kao što je to Ćiro uradio u Bosni!
Postojaće Crna Gora...
A ostali kao nece htjet da igraju sa Englezima zadnju utakmicu nego smo samo mi pametni.... Bojim se da ce na kraju Uefa morat da sastavlja zrijeb po njihovom nahodjenju, sto je i praksa ako se reprezentacije ne dogovore medju sobom.
Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;
Što znam, tu postoji i ona računica da oće prvu odmah da igraju s Englezima (da ih uhvate umorne sa Svjetskog prvenstva, ili šta već) i kad se raskusuraju s njima, da se posvete pripremi ostalih mečeva i vide šta se može uraditi za drugo mjesto.
Nadam se da ćemo mi ipak igrati s Englezima onda kad oni izbore prolaz.![]()
ne bih da kvarim idilu, samo bih pitao sto ce bit' sa istocnom tribinom? dobro nam je onako, a?
Kad dodje Kapelo pa pita ko vam je ponio tribinu..
Bijo si poziw koi se neodbija
Đurđevac kaže da će Fudbalski savez Crne Gore u narednom periodu apelovati na nadležne organe da sagrade istočnu tribinu stadiona pod Goricom.
- Apelovaćemo, molićemo, uradićemo sve što je u našoj moći. Ali, Fudbalski savez Crne Gore ne može da napravi stadion. Istu priču smo pričali i nakon prošlog žrijeba kada smo saznali da će nam gostovati Italija. Potražnja za ulaznicama bila je višestruko veća od kapaciteta - kaže Đurđevac.
- Crnoj Gori treba fudbalski stadion kapaciteta od 20 do 25 hiljada, isto kao što selekcije koje gostuju u Podgorici zaslužuju takav stadion. Pa igraće se još kvalifikacija, možda ćemo sljedeći put dočekati Njemačku. Ne bi valjalo da pričamo istu priču.
Stvarno sramota ..
BISOGNA VINCERE !
Mislim da su problemi imovinski-pravne prirode one parcele tamo iza gdje je sad parking. Samo ne znam detalje. U svakom slucaju bice, nekad...kad se Mugi smiluje. Vjerovatno neko trazi previse po Mugijevim kriterijumima. A svi znamo da je Mugi svemocan i sve zna i da nikad ne popushta.![]()
Vala da je ne znam sto u pitanju rijesilo bi se do sad,a ne posrani provno-i ovinski odnos,da se 10 god.razglaba oko toga.....ako je uopste to u pitanju,a sumnjam da jes....
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks