Nadam se da je iznenadjenje Discovery Investigation... Uveli su ga i na BBM i na Kabling, nadam se da ce se i ova gospoda iz T-Coma smilovat![]()
evo me provali citizen![]()
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Nadam se da je iznenadjenje Discovery Investigation... Uveli su ga i na BBM i na Kabling, nadam se da ce se i ova gospoda iz T-Coma smilovat![]()
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
Nema novih kanala jos, nazalost, samo mali poklon![]()
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
discovery investigation nije iznenadjenje, to je vise senzacija
ja glasam za sport klubove, upisite mi tamo 3 glasa![]()
Ako iznenadjenje nije Sportklub onda sve drugo je nebitno...![]()
Vala ne uvedu li Discovery Investigation u ove mjesec dana prelazim na BBM... ionako su dobili one receivere sto mogu da snimaju tako da trenutno ne vidim prednost extra tv-a
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
Evo došlo je danas. Da čujemo.![]()
Nemojte restartovat STB
arenasport 2 i 3 upravo prebacene u "arenasport paket". Besplatno do kraja februara, ali ga morate sami aktivirati.
Detaljnije o paketu sjutra, tj. danas u toku dana![]()
Ako iznenadjenje nije Discovery Investigation sve drugo je nebitno.
Last edited by podgoričanin: 21-12-2050 at 00:00
evo jedno pitanje, ocemo li u buducnosti dobiti jos mnogo, mnogo paketa? malo ih imamo pa bi bilo pozeljno da imamo jos koji.... vala ste mogli cinemax i hbo digital staviti zajedno u hbo paket...
Arenasport paket promotivno - besplatno do kraja februara! Arenasport vam donosi žive prenose najboljih fudbalskih liga: Liga šampiona, Liga Evrope, Španska, Italijanska i Brazilska liga. Na raspolaganju su i NLB liga u košarci, rukometne i odbojkaške utakmice, tenis, boks, kao i brojni drugi prenosi koji nijesu dostupni na ostalim televizijama. Cijena novog Arenasport paketa je 4.9 EUR.
To odredjuje HBO korporacija.
Na X301 "njemackom" daljinskom je gore desno kod OK. Na ovom drugom (koji je kod vecine korisnika) je treci u zadnjem redu - ispod zutog tastera. Pogledaj ilustraciju u menu > videoteka > Universal > uputstvo za titlove.
evo smo saznali koje je to iznenadjenje: Konstruktor dostavio garancije
kad se napravi autoput slika iz Srbije ce bit i brza i bolja![]()
pitanje za saleta/ili nekog ko je upucen/, posto ne pratim bas temu...a ima puno strana...
jeste li nabavili opremu za 2 extra tv? znam da jedno vrijeme nije bilo....
ima li kombinacija extra trio + jos jedan risiver za TV? na TC sajtu ne mogu naci info, nije bas pregledan..
ne smijem pominjat sk kanale jer to isto ka da ih coek maljem kakvim po glavi ubije no bi pita za arenu 4 oce li brzija dana i dje ce se uvrstit tj koji paket samo da me ko ne kritikuje za zareze i tackice
Mene je idol da budem trener
@zanzibar
Pozovi 1500 i raspitaj se. Moze extra trio + STB2, to je jos 3 eur na pretplatu.
@Penzioner
Arena4 jos nije zvanicno pocela, a kada krenu bice u arenasport paketu (4.9 eur mjesecno, besplatno do kraja februara).
a sve zaboravim da pitam, sta ce nam onaj Zone Romantica? ko to gleda, a mislim i da nema prevoda.
i valjalo bi Sportklub ubacit... oni, valjda, ne traze poseban paket. mogli bismo "besplatno" da gledamo sportska dogadjanja, za razliku od Arenasport-a. mnogo je 5e za 2-3 kanala
Jos je ekskluzivitet na SK kanale istekao,cak je i IKOM imao priliku da ga uzme,dok SK+ imaju gotovo svi,ali eto nema ga u ponudi Vremenske prognoze TV-a.U redu je za Foxove i Viasatove do 2012. ih ne mogu ubaciti,ali SK bi trebalo da mogu,ali nesto nece...
Last edited by Jakuza; 09-02-10 at 22:00.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks