Tebi*
Oprostite momku, vec dugi niz godina zhivi u Italiji tako da sa padezima ne barata bas najbolje![]()
Barselona i poštenje... ka EAST i WEST side![]()
iduce nedjelje se nastavlja CL:
u utorak igraju Lion-Real i Milan-Mancester a u srijedu Porto-Arsenal i Bajern-Fiorentina.
pocinje zabava![]()
Dako prešegamo ovaj Lion...
A zamalo da vas zaboravim pitati, ko osvoji prosle godine LS i da nije bilo kakve kradje ?
Izgleda sam samo ja razumio njegov sarkazam.
Ali, momak je očigledno specifična umna konstrukcija.
Brate, imam jednu pjesmu za tebe
Momci ja vam se zahvaljujem sto tako uvazavate moje postove, a Vladu posebno jer ko pjeva zlo ne misli.
Kad budem bataljiva sa forumom. Zadnji post ce mi biti link dje cete moci sve da skinete i da se smijete i smijete...
To je moja zaostavstina.Evo me neki podmicuju da im ga sad pokazem, ali im nece poci za rukom.
Sadrzaj je nevjerovatan...Tabelu cu ovih dana da napravim, mada gatsbyy vodi ja mislim. Blizu je i need2rock.![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Bice sve vremenom.
Ma na gatsbyy-a je kvota 1.17.![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
banja brate
drago mi je da mi posvecujes toliko paznje
mene bi bilo malo HD od 500gb da stavljam sve postove pojedinih sa foruma,
koji noliferi....
AJMO CRNA GORO !!!
Odlicne vijseti pred utorak-tiago silva,antonini i sedorf ce biti skoro sigurno spremni da zaigraju od prvog minuta.zambrota vjerovatno hoce biti spreman,ali ce ipak poceti abate.Borielo je nesiguran 50-50 su sanse.Ja mislim da ce leo poceti sa hunterom i mislim da bi to bio pravi pogodak,jer ce covjek sigurno dat 101 % da dokaze da vrijedi na najvecoj sceni,samopouzdanje ce mu sigurno biti mnogo veliko nakon 2 gola u petak.Tako da trebalo da to bude
------------------Dida--------------------------
Abate-----Nesta------Tiago Silva-------Antonini
-----------Ambrozini----Pirlo------------------
------------------Sedorf--------------------------
----Pato----------Huntelar----------Ronaldinjo------
Na klupi-abiati,favali(ne daj boze da on mora uc),bonera(zamjena za silvu ili antoninia),zambrota(ako bude zdrav),gatuzo(ja se ipak nadam flamini,a ne gatuzo),bekam(moguce da pocne on a ne sedorf),borielo(ako ne bude spreman super pipo)
Raise my hammer,take my aim
dzaba ti je to, ne moze milan sa favalijem dobit mancestera![]()
pa nece igrat u prve 100 odsto...
AJMO CRNA GORO !!!
E pa neće dati favali igrat! Bolje neku đečinu neka pušte, no favalija! On kad igra, to je skoro kao igrač manje, prestar je i preloše igra i to se vidi na svaki njegov dodir s loptom.
Ovo što nje need2rock napisa djeluje kao najbolje rješenje.
To to to to to to to mamu vam vasu!!!Ovakva sansa se ne propusta!!!mancester bez gigsa,andersona,o shea i VIDICA u Milanu!!!Moramo stvorit zalihu za revans,mora da se ide na pobjedu!!!
http://www.goal.com/en/news/1716/cha...th-manchester-
Raise my hammer,take my aim
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks