View Poll Results: Prvak je...

Voters
44. You may not vote on this poll
  • Barcelona

17 38.64%
  • Real Madrid

17 38.64%
  • Almería

0 0%
  • Malaga

0 0%
  • Atlético Madrid

5 11.36%
  • Deportivo La Coruńa

0 0%
  • Villarreal

0 0%
  • Tenerife

1 2.27%
  • Real Zaragoza

0 0%
  • Sporting Gijón

0 0%
  • Valencia

2 4.55%
  • Espanyol

0 0%
  • Xerez

0 0%
  • Real Valladolid

0 0%
  • Osasuna

0 0%
  • Athletic Bilbao

1 2.27%
  • Racing Santander

0 0%
  • Sevilla

1 2.27%
  • Getafe

0 0%
  • Mallorca

0 0%
Page 87 of 201 FirstFirst ... 377783848586878889909197137187 ... LastLast
Results 2,151 to 2,175 of 5016

Thread: Primera / Liga Espanola 2009/2010

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by OvrebO View Post
    koje sam to pravilo prekrsio
    Pitaj igrace celzija
    Raise my hammer,take my aim

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Nisam ja, čisto da se zna. :P

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post
    dje ste madridisti moji dragi. ljepote moje. znam da je tesko kad sa onakvim timom gledas barsi u guzu svo ovo vrijeme. isfrustrirani ste totalno i place vam se. dobro 6 titula su vam samo pred ocima i ono dranje od 2-6. spektakularni real madrid potucen i zgazen na svom terenu. jbg, nije vam ga lako. i probajte da uzmete neku drogu dako zaspete malo jer je java strasno teska za vas.
    Ehehehe... a đe si ti KATALONČE, sa primjesama Rimske kulture?
    Ili si pak KATALONSKI GLADIJATOR?
    Eventualno neki RIMO-KATALONAC? Ko će ti ga znat... ni ti sam ne znaš, moraš svako jutro da ustaneš da provjerš kako vjetar duva, pa da se odlučiš... nije ti ga lako.. :lolblue:

Zapravo, bavimo se malo brojkama...

LIGE ŠAMPIONA:
    Real Madrid 9 - 3 Barselona, dakle BARSELONA na KVADRAT = Real Madrid (ili pak, kvadratni korijen Reala = Barseloni, ako ti je slađe) :mrgreen:

PRIMERA DIVISION:
    Real Madrid 31 - 19 Barselona, dakle DVANAEST GODINA vam treba da nam se približite makar po tome, naravno... pod uslovom da mi ne osvojimo NIŠTA... Kakav jad.

EL CLASICO:
    Real Madrid 66 - 63 Barselona, dakle.. i u ovome smo bolji. Ja ne znam što ćeš ti više od mene jadan... potpuno si se pogubio nešto...
    Najveća pobjeda Real Madrida nad Barselonom - 8:2, u utakmici Primere, a u utakmici Kupa bilo je 11:1, pa su Barselonini ljudi 5 godina bačali papire i uništavali dokaze o tome meču koji smo vas dobili DESET RAZLIKE... Kukavci...
    Najubjedljivija pobjeda Barselone nad Realom bila je 5:0.. a Real je sa 5:0 pljaštio Barselonu više puta kroz njihovu istoriju...
    Nadam se da su ti neke stvari sad jasnije... tebi i svim navijačima s teleteksta

I da, laciale, tebe ne smatram pravim navijačem nijednog kluba... više si puta dokazao da ne znaš ko ti glavu nosi što se te sfere interesovanja tiče, tako da se više na ove tvoje postove neću obazirat, niti nervirat zbog njih... :mrgreen:

Jedino FC Barcelona priznajem od navijača Barselone ođe, ostali rekreativci tipa tebe, opmne, UFO i ostala kompanija što ga čaba na Mesija, a prije Mesija ga je čabala na Ronaldinja... me NE INTERESUJE. :mrgreen:

Budite pozdravljeni Sve najbolje u 2010.-oj :joint:
    Last edited by Vlado; 09-02-10 at 05:16.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

pozdrav drug i znam da ti je tesko ali jbg. navices se ti lagano.

p.s ne znam, nijesam gledao utakmice i ne interesuje me sto se desavalo prije 60 godina. to nije bio fudbal kakav je danas i sistem takmicenja nije bio uopste isti. i cim ides u daleku proslost i kopas neke podatke onda je to znak da ti "zivot" nije lak.

ja kao rekreativac gledam fudbal koji igra barsa i uzivam u tome i briga me za real madrid dok je par vas sa foruma totalno opcinjeno barsom (mislim na navijace reala, celzija i intera koji imaju nocne more) i samo o njoj pricate. koliko ste jadni govori i to sto samo cekate priliku da pomenete neki nesvirani ili svirani penal, ofsajd, zuti ili crveni karton... ja pokusavam da dam neku informaciju, prenesem neku vijest a vi odma pominjete sudije i pricate razne gluposti ovdje i na taj nacin samo unistavate ovu temu.

Pozdravljam vas i voli vas sve Ovrebo i porucuje da mu je zao sto nece moci suditi realu jer ih nema nesto zadnjih godina u zavrsnici CL.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by laciale
    Po čemu ti zaključuješ da je meni teško, momče?
    Pa svi statistički podaci vezani za Real Madrid i Barselonu govore u korist Real Madrida, odnosno ekipe za koju ja navijam.
    I kad je Real Madrid dominirao svjetskom fudbalskom scenom, Barselonini navijači nisu izvršavali samoubistva, nego čekali svoj trenutak - i dočekali ga. Zato ni ja to nisam uradio prošle sezone, niti namjeravam. Uz klub koji volim sam i onda kad ide i onda kad je loše, a ne da mijenjam navijačke strasti onako kako mi rezultati neke ekipe diktiraju. To rade ljudi koji imaju poremećaj ličnosti.
    Realna situacija je da momenat Barselone prolazi, ili je već prošao. A ti se privikni na to.

a pokusavam da dam neku informaciju, prenesem neku vijest
    Je li molim te? Jadan ti... poštenjačina najveća, živ se ne čuješ... a mi ti krv popismo.
    Neko ko te sluša, a ne čita što se ovdje piše svaki dan, rekao bi da te ni krivog ni dužnog na krst razapesmo. Objasni mi onda šta znači ovaj post:

dje ste madridisti moji dragi. ljepote moje. znam da je tesko kad sa onakvim timom gledas barsi u guzu svo ovo vrijeme. isfrustrirani ste totalno i place vam se. dobro 6 titula su vam samo pred ocima i ono dranje od 2-6. spektakularni real madrid potucen i zgazen na svom terenu. jbg, nije vam ga lako. i probajte da uzmete neku drogu dako zaspete malo jer je java strasno teska za vas.
    Ovdje si nam se baš nadavao informacija i pouzdanih vijesti. Prosto bukti objektivnost i inteligencija iz tebe. Sam sebe dovodiš u kontradiktornost jarane. Pominješ 6:2 protiv Real Madrida, pominješ 6 trofeja Barselone... mašeš s njima ovuda ka' da si ih ti osvojio, a ne počeo da se tripuješ da si navijač Barselone nakon što se sve to desilo.
    Svaki, ali SVAKI put kad mi počnete priču o 6 pehara Barselone (a pri tom omalovažavate Real Madrid, koji je inače BOG I BATINA fudbalske scene otkad ona postoji) ja ću vas podsjetiti ko vam je DIREKTNO obezbijedio čak TRI - Mister Ovrebo, i da imate obraza bilo bi vas sramota, i rekli bi da ste imali nerealnu sreću.

Pozdravljam vas i voli vas sve Ovrebo i porucuje da mu je zao sto nece moci suditi realu jer ih nema nesto zadnjih godina u zavrsnici CL.
    A prije toga,

briga me za real madrid
    Naravno, čak ih ni ne uzimaš u usta nikad. A tek da nešto loše napišeš o njima, ili ih eventulano izvrijeđaš. Izvinjavam se, pišu li dva čovjeka s tvog nicka?

Presaberi se malo, pa odaberi jednu priču. I pridržavaj je se. Ovo nema smisla, jer po 100ti put moram da QUOTE-ujem i sebe i tebe, da bih ti pojasnio kako se sam gubiš u ovome što pišeš.

Sastavi prvo na jedan list sa strane post, pa ga onda napiši, jer ovo nema smisla.

:joint:

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

ti rece da te ne zanima sto ja pisem? sto se opterecujes toliko. imas ignore listu pa me dodaj tamo a mene pusti da lupetam ovdje.

p.s i pogledaj malo kako pisem na ostalim temama dje se normalno prica i dje sukobljavamo argumente pa onda parlaj. no zbog tebe i jos 2-3 moram da mijenjam stil pisanja.

ja napisem 2 posta normalna, dam sastave i neki transfer a par vas odma ovrebo, kradja, penal, celzi... aj prijatno.

ubuduce nema vise pominjanja celzija i LS na ovom topicu kao sto ga nece biti ni na topicu serije A.
    Last edited by laciale; 09-02-10 at 12:26.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Okej svemoćni moderatoru, ali onda to isto pravilo i za Barselonu važi.
    A na post sam ti odgovorio jer si se meni obratio, a ja volim da sam načisto s ljudima.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thumbs up

Quote Originally Posted by laciale View Post

p.s ne znam, nijesam gledao utakmice i ne interesuje me sto se desavalo prije 60 godina. to nije bio fudbal kakav je danas i sistem takmicenja nije bio uopste isti. i cim ides u daleku proslost i kopas neke podatke onda je to znak da ti "zivot" nije lak.

ja kao rekreativac gledam fudbal koji igra barsa i uzivam u tome i briga me za real madrid dok je par vas sa foruma totalno opcinjeno barsom (mislim na navijace reala, celzija i intera koji imaju nocne more) i samo o njoj pricate. koliko ste jadni govori i to sto samo cekate priliku da pomenete neki nesvirani ili svirani penal, ofsajd, zuti ili crveni karton... ja pokusavam da dam neku informaciju, prenesem neku vijest a vi odma pominjete sudije i pricate razne gluposti ovdje i na taj nacin samo unistavate ovu temu.

upravo tako brale

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Alveš i Ture sigurno neće igrat protiv atletiko madrida za vikend. Pod znakom pitanja su Pujol i Abidal, dok su suspendovani Pike i Markez. Odbrana će bit krpljena kako se zna i umije. Maxvel, Milito, Čigrinski i dako se taj Pujol oporavi - to bi trebala da bude odbrana za meč sa atletikom! Dobro da je taj napad makar kompletan. Biće ludački meč, golovi skoro pa ne mogu da izostanu, jer obije ekipe igraju vrlo otvoreno!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

atletiko je po tradiciji uvjek opasan za barsu, cak su dobili zadnje dvije utakmice, ali mislim da su i oni pozadi veoma slabi tako da ocekujem 3-4 komada u njihovoj mrezi...

Thanks Thanks Given 
    798
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Quote Originally Posted by Vlado View Post
    Ehehehe... a đe si ti KATALONČE, sa primjesama Rimske kulture?
    Ili si pak KATALONSKI GLADIJATOR?
    Eventualno neki RIMO-KATALONAC? Ko će ti ga znat... ni ti sam ne znaš, moraš svako jutro da ustaneš da provjerš kako vjetar duva, pa da se odlučiš... nije ti ga lako.. :lolblue:

Zapravo, bavimo se malo brojkama...

LIGE ŠAMPIONA:
    Real Madrid 9 - 3 Barselona, dakle BARSELONA na KVADRAT = Real Madrid (ili pak, kvadratni korijen Reala = Barseloni, ako ti je slađe) :mrgreen:

PRIMERA DIVISION:
    Real Madrid 31 - 19 Barselona, dakle DVANAEST GODINA vam treba da nam se približite makar po tome, naravno... pod uslovom da mi ne osvojimo NIŠTA... Kakav jad.

EL CLASICO:
    Real Madrid 66 - 63 Barselona, dakle.. i u ovome smo bolji. Ja ne znam što ćeš ti više od mene jadan... potpuno si se pogubio nešto...
    Najveća pobjeda Real Madrida nad Barselonom - 8:2, u utakmici Primere, a u utakmici Kupa bilo je 11:1, pa su Barselonini ljudi 5 godina bačali papire i uništavali dokaze o tome meču koji smo vas dobili DESET RAZLIKE... Kukavci...
    Najubjedljivija pobjeda Barselone nad Realom bila je 5:0.. a Real je sa 5:0 pljaštio Barselonu više puta kroz njihovu istoriju...
    Nadam se da su ti neke stvari sad jasnije... tebi i svim navijačima s teleteksta

I da, laciale, tebe ne smatram pravim navijačem nijednog kluba... više si puta dokazao da ne znaš ko ti glavu nosi što se te sfere interesovanja tiče, tako da se više na ove tvoje postove neću obazirat, niti nervirat zbog njih... :mrgreen:

Jedino FC Barcelona priznajem od navijača Barselone ođe, ostali rekreativci tipa tebe, opmne, UFO i ostala kompanija što ga čaba na Mesija, a prije Mesija ga je čabala na Ronaldinja... me NE INTERESUJE. :mrgreen:

Budite pozdravljeni Sve najbolje u 2010.-oj :joint:

Kao navijac Real Madrida mogu da ti kazem samo !!!svaki odgovor bilo kog Barsinog navijaca je totalno ne bitan, jer ovo niko ne moze da pobije... zato tisina i sagnite se dolje ispred najveceg medju najvecima! HALA MADRID!!!
    I ovi takozvani navijaci cas navija za jedan klub,cas za drugi,pa onda su mu 2 kluba podjednako dragi...to su samo iskompleksirani ljudi...VOLI SE SAMO JEDAN KLUB.....

"katalonci", nabili smo vam kompleks u proteklih 70 godina i ta vasa prosla sezona nije ni 1% posto onoga sto smo mi se postigli... u svemu smo 3 puta bolji od vas (brojke to pokazuju) tako da PSST!!!
    No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

brao brao, krealju...

Thanks Thanks Given 
    798
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Quote Originally Posted by UFO View Post
    brao brao, krealju...
    hvala hvala...znam ja da istina boli nego se vi pokrivajte vasom strasnom sezonom i zivite od istorije duge godinu dana....

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Laciale jesi li ti ostavio cesmu otvorenu, kakav je to zubor ?

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by opmne View Post
    Laciale jesi li ti ostavio cesmu otvorenu, kakav je to zubor ?
    Auh kako loše... da nije patetično i tužno, bilo bi smiješno.
    Af... probaj čoko-plazmu, vele vraća u život.

Thanks Thanks Given 
    798
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Quote Originally Posted by Vlado View Post
    Auh kako loše... da nije patetično i tužno, bilo bi smiješno.
    Af... probaj čoko-plazmu, vele vraća u život.

iiiiiii jos jednom

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Fali nam još AnotherWorld, pa da ih istrijebimo s foruma :P

Thanks Thanks Given 
    798
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

moram pitata sta mislite o Higuainu?Lijepo je proslavio povratak nakon povrede,promjeso odbranu,poslo golmana po burek i lagano na prazan go...

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Laciale zatvaraj tu cesmu, evo se nekakvi respektuju medjusobno nabavili su i neku plazmu i ne znam sta sve jos.

Thanks Thanks Given 
    798
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Laciale zatvaraj tu cesmu, evo se nekakvi respektuju medjusobno nabavili su i neku plazmu i ne znam sta sve jos.
    Jeli ovo treba da bude smjesno?Ja se ne smijem...cudno je kako ljudi kad ne mogu da nadju adekvatan odgovor pocinju da se brane na neki nacin koji je samo njima poznat...

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Quote Originally Posted by Orgullo_Vikingo View Post
    Jeli ovo treba da bude smjesno?Ja se ne smijem...cudno je kako ljudi kad ne mogu da nadju adekvatan odgovor pocinju da se brane na neki nacin koji je samo njima poznat...

Naravno da ne treba da je smijesno, tebe i slicne fanove Reala kad budem zelio da nasmijem pokazacu vam prst. Ovo ja nesto sa Lacialem, znate vec muski razgovori. I ne trazim adekvatan odgovor, a jos se manje branim na bilo koji nacin.

Thanks Thanks Given 
    798
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Naravno da ne treba da je smijesno, tebe i slicne fanove Reala kad budem zelio da nasmijem pokazacu vam prst. Ovo ja nesto sa Lacialem, znate vec muski razgovori. I ne trazim adekvatan odgovor, a jos se manje branim na bilo koji nacin.

Ja se i dalje ne smijem...Smijacu se na kraju sezone dok nam budete duvali u ledja

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Vjeruj mi i to je nesto sasvim normalno i cesto, da se ne osvaja sampionska titula svake sezone. Ali kako cete vi podnijeti ako ne budete prvi sa timom od nekoliko stotina eura.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

http://www.goalvideoz.com/thumbs/500...lPiero.flv.jpg

ovo je za vlada podsjetnik jedan

real najsmjesniji klub 21 vijeka inace

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

molio bih moderatore da zakljucaju topic
    Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo

Page 87 of 201 FirstFirst ... 377783848586878889909197137187 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)