Nisam ja, čisto da se zna. :P
Barcelona
Real Madrid
Almería
Malaga
Atlético Madrid
Deportivo La Coruńa
Villarreal
Tenerife
Real Zaragoza
Sporting Gijón
Valencia
Espanyol
Xerez
Real Valladolid
Osasuna
Athletic Bilbao
Racing Santander
Sevilla
Getafe
Mallorca
Nisam ja, čisto da se zna. :P
Ehehehe... a đe si ti KATALONČE, sa primjesama Rimske kulture?
Ili si pak KATALONSKI GLADIJATOR?
Eventualno neki RIMO-KATALONAC? Ko će ti ga znat... ni ti sam ne znaš, moraš svako jutro da ustaneš da provjerš kako vjetar duva, pa da se odlučiš... nije ti ga lako.. :lolblue:
Zapravo, bavimo se malo brojkama...
LIGE ŠAMPIONA:
Real Madrid 9 - 3 Barselona, dakle BARSELONA na KVADRAT = Real Madrid (ili pak, kvadratni korijen Reala = Barseloni, ako ti je slađe) :mrgreen:
PRIMERA DIVISION:
Real Madrid 31 - 19 Barselona, dakle DVANAEST GODINA vam treba da nam se približite makar po tome, naravno... pod uslovom da mi ne osvojimo NIŠTA... Kakav jad.
EL CLASICO:
Real Madrid 66 - 63 Barselona, dakle.. i u ovome smo bolji. Ja ne znam što ćeš ti više od mene jadan... potpuno si se pogubio nešto...
Najveća pobjeda Real Madrida nad Barselonom - 8:2, u utakmici Primere, a u utakmici Kupa bilo je 11:1, pa su Barselonini ljudi 5 godina bačali papire i uništavali dokaze o tome meču koji smo vas dobili DESET RAZLIKE... Kukavci...
Najubjedljivija pobjeda Barselone nad Realom bila je 5:0.. a Real je sa 5:0 pljaštio Barselonu više puta kroz njihovu istoriju...
Nadam se da su ti neke stvari sad jasnije... tebi i svim navijačima s teleteksta
I da, laciale, tebe ne smatram pravim navijačem nijednog kluba... više si puta dokazao da ne znaš ko ti glavu nosi što se te sfere interesovanja tiče, tako da se više na ove tvoje postove neću obazirat, niti nervirat zbog njih... :mrgreen:
Jedino FC Barcelona priznajem od navijača Barselone ođe, ostali rekreativci tipa tebe, opmne, UFO i ostala kompanija što ga čaba na Mesija, a prije Mesija ga je čabala na Ronaldinja... me NE INTERESUJE. :mrgreen:
Budite pozdravljeniSve najbolje u 2010.-oj :joint:
Last edited by Vlado; 09-02-10 at 05:16.
pozdrav drug i znam da ti je tesko ali jbg. navices se ti lagano.
p.s ne znam, nijesam gledao utakmice i ne interesuje me sto se desavalo prije 60 godina. to nije bio fudbal kakav je danas i sistem takmicenja nije bio uopste isti. i cim ides u daleku proslost i kopas neke podatke onda je to znak da ti "zivot" nije lak.
ja kao rekreativac gledam fudbal koji igra barsa i uzivam u tome i briga me za real madrid dok je par vas sa foruma totalno opcinjeno barsom (mislim na navijace reala, celzija i intera koji imaju nocne more) i samo o njoj pricate. koliko ste jadni govori i to sto samo cekate priliku da pomenete neki nesvirani ili svirani penal, ofsajd, zuti ili crveni karton... ja pokusavam da dam neku informaciju, prenesem neku vijest a vi odma pominjete sudije i pricate razne gluposti ovdje i na taj nacin samo unistavate ovu temu.
Pozdravljam vas i voli vas sve Ovrebo i porucuje da mu je zao sto nece moci suditi realu jer ih nema nesto zadnjih godina u zavrsnici CL.
Po čemu ti zaključuješ da je meni teško, momče?Originally Posted by laciale
Pa svi statistički podaci vezani za Real Madrid i Barselonu govore u korist Real Madrida, odnosno ekipe za koju ja navijam.
I kad je Real Madrid dominirao svjetskom fudbalskom scenom, Barselonini navijači nisu izvršavali samoubistva, nego čekali svoj trenutak - i dočekali ga. Zato ni ja to nisam uradio prošle sezone, niti namjeravam. Uz klub koji volim sam i onda kad ide i onda kad je loše, a ne da mijenjam navijačke strasti onako kako mi rezultati neke ekipe diktiraju. To rade ljudi koji imaju poremećaj ličnosti.
Realna situacija je da momenat Barselone prolazi, ili je već prošao. A ti se privikni na to.
Je li molim te? Jadan ti... poštenjačina najveća, živ se ne čuješ... a mi ti krv popismo.Originally Posted by laciale
Neko ko te sluša, a ne čita što se ovdje piše svaki dan, rekao bi da te ni krivog ni dužnog na krst razapesmo. Objasni mi onda šta znači ovaj post:
Ovdje si nam se baš nadavao informacija i pouzdanih vijesti. Prosto bukti objektivnost i inteligencija iz tebe. Sam sebe dovodiš u kontradiktornost jarane. Pominješ 6:2 protiv Real Madrida, pominješ 6 trofeja Barselone... mašeš s njima ovuda ka' da si ih ti osvojio, a ne počeo da se tripuješ da si navijač Barselone nakon što se sve to desilo.Originally Posted by laciale
Svaki, ali SVAKI put kad mi počnete priču o 6 pehara Barselone (a pri tom omalovažavate Real Madrid, koji je inače BOG I BATINA fudbalske scene otkad ona postoji) ja ću vas podsjetiti ko vam je DIREKTNO obezbijedio čak TRI - Mister Ovrebo, i da imate obraza bilo bi vas sramota, i rekli bi da ste imali nerealnu sreću.
A prije toga,Originally Posted by laciale
Naravno, čak ih ni ne uzimaš u usta nikad. A tek da nešto loše napišeš o njima, ili ih eventulano izvrijeđaš. Izvinjavam se, pišu li dva čovjeka s tvog nicka?Originally Posted by laciale
Presaberi se malo, pa odaberi jednu priču. I pridržavaj je se. Ovo nema smisla, jer po 100ti put moram da QUOTE-ujem i sebe i tebe, da bih ti pojasnio kako se sam gubiš u ovome što pišeš.
Sastavi prvo na jedan list sa strane post, pa ga onda napiši, jer ovo nema smisla.
:joint:
ti rece da te ne zanima sto ja pisem? sto se opterecujes toliko. imas ignore listu pa me dodaj tamo a mene pusti da lupetam ovdje.
p.s i pogledaj malo kako pisem na ostalim temama dje se normalno prica i dje sukobljavamo argumente pa onda parlaj. no zbog tebe i jos 2-3 moram da mijenjam stil pisanja.
ja napisem 2 posta normalna, dam sastave i neki transfer a par vas odma ovrebo, kradja, penal, celzi... aj prijatno.
ubuduce nema vise pominjanja celzija i LS na ovom topicu kao sto ga nece biti ni na topicu serije A.
Last edited by laciale; 09-02-10 at 12:26.
Okej svemoćni moderatoru, ali onda to isto pravilo i za Barselonu važi.
A na post sam ti odgovorio jer si se meni obratio, a ja volim da sam načisto s ljudima.
Alveš i Ture sigurno neće igrat protiv atletiko madrida za vikend. Pod znakom pitanja su Pujol i Abidal, dok su suspendovani Pike i Markez. Odbrana će bit krpljena kako se zna i umije. Maxvel, Milito, Čigrinski i dako se taj Pujol oporavi - to bi trebala da bude odbrana za meč sa atletikom! Dobro da je taj napad makar kompletan. Biće ludački meč, golovi skoro pa ne mogu da izostanu, jer obije ekipe igraju vrlo otvoreno!
atletiko je po tradiciji uvjek opasan za barsu, cak su dobili zadnje dvije utakmice, ali mislim da su i oni pozadi veoma slabi tako da ocekujem 3-4 komada u njihovoj mrezi...
Kao navijac Real Madrida mogu da ti kazem samo!!!svaki odgovor bilo kog Barsinog navijaca je totalno ne bitan, jer ovo niko ne moze da pobije... zato tisina i sagnite se dolje ispred najveceg medju najvecima! HALA MADRID!!!
I ovi takozvani navijaci cas navija za jedan klub,cas za drugi,pa onda su mu 2 kluba podjednako dragi...to su samo iskompleksirani ljudi...VOLI SE SAMO JEDAN KLUB.....
"katalonci", nabili smo vam kompleks u proteklih 70 godina i ta vasa prosla sezona nije ni 1% posto onoga sto smo mi se postigli... u svemu smo 3 puta bolji od vas (brojke to pokazuju) tako da PSST!!!
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
brao brao, krealju...
Laciale jesi li ti ostavio cesmu otvorenu, kakav je to zubor ?
Fali nam još AnotherWorld, pa da ih istrijebimo s foruma :P
moram pitata sta mislite o Higuainu?Lijepo je proslavio povratak nakon povrede,promjeso odbranu,poslo golmana po burek i lagano na prazan go...![]()
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Laciale zatvaraj tu cesmu, evo se nekakvi respektuju medjusobno nabavili su i neku plazmu i ne znam sta sve jos.
Vjeruj mi i to je nesto sasvim normalno i cesto, da se ne osvaja sampionska titula svake sezone. Ali kako cete vi podnijeti ako ne budete prvi sa timom od nekoliko stotina eura.
http://www.goalvideoz.com/thumbs/500...lPiero.flv.jpg
ovo je za vlada podsjetnik jedan
real najsmjesniji klub 21 vijeka inace
molio bih moderatore da zakljucaju topic
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks