Mislim da su ovi podaci netačni! Makar, što se barse tiče, ne vjerujem da je dug tolki, tj siguran sam da nije! Tolko nije bio ni kad je Laporta preuzeo tim!
Nece se to desit nikad...isto kao sto se nece usvojit ni onaj predlog da 51% novca za transfere i plate igraca mora da zaradi sam klub,ne da da gazda.A koliko bi bilo ljepse tako...
Raise my hammer,take my aim
Mislim da su ovi podaci netačni! Makar, što se barse tiče, ne vjerujem da je dug tolki, tj siguran sam da nije! Tolko nije bio ni kad je Laporta preuzeo tim!
To i da se desi nekim cudom, ne bi zajebali Intera puno :mrgreen:
Salim se, morao sam.
DICIOTTO
Nidje veze da ce bilo koji od ovih klubova biti izbachen iz LS, ali svakako podrzhavam predlog da timovi troshe koliko zarade... Mozhda podaci nijesu najtachniji ali pretpostavljam da je redosled tachan... Ako chika berluskoni ima neke pouzdane informacije da ce se ovakvo pravilo uvesti, oprashtam mu za proshlo ljeto, poshto je izmirio milanov dug ili ga bar sveo na neku minimalnu cifru...![]()
#fakenews
Ni u Realu ne "priznaju" ovoliki dug - Perez kaze da su dugovanja Reala manja od 300 miliona eura...
Ipak, jedna stvar mi je tu zanimljiva: i pored sve te price kako se Real "zakopao" kreditima i dugovima - ispada da Barsa ima manji dug od Reala tek za tek 196 miliona.A svi znamo da Real ima prilicno vece prihode od Barse, sto nas dovodi do nedvosmislenog zakljucka...
Ne može UEFA ovo da uradi.
Tada bi klubovi osnovali sopstvenu ligu, gdje UEFA ne bi imala nikakva posla.
Najjači klubovi bi joj odmah pristupili, jer bi sve pare od TV prava i reklama išle upravo samim klubovima.
A Liga Šampiona bi se svela na svoj najveći derbi, između Aston Vile i Parme. Kao nekada.
Mućnite glavom malo.
Nisam siguran koliko bi uspjeli da naprave svoju ligu. Ako već za klubove važe zakoni evropske unije iz oblasti rada ("zapošljavanja igrača"), ko kaže da se na njih, u slučaju da izađu iz okrilja UEFA-e, ne bi primjenjivali raznorazni zakoni vezani za poslovanje firmi. U CG ima preko 12 000 firmi čiji su računi blokirani jer su u minusu. Koliko bi trebalo nekome da blokira račun firme (kluba) koji duguje 300 miliona?
Ovo čisto napamet pričam, nisam niđe provjeravao kakvo je stvarno stanje.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
U košarci je to sasvim lagano pošlo za rukom tadašnjem ULEB-u, tek fudbalski klubovi ne bi imali nikakvih problema. Ne izlaze oni iz okvira UEFA-e, samo odbijaju poziv u CL i formiraju sopstveno takmičenje.
A UEFA može da izgubi još mnogo više ako tada krene da radi nešto po pitanju dugova.
Last edited by MadGod; 08-02-10 at 07:11.
To je SuperLiga, kojom su oni vec prijetili Platiniu. Zato se ovaj primirio, iako je imao velike planove sa Istokom i manje razvijenim ligama. Drze klubovi UEFU za ****![]()
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
ma nebi ni platini to sa klubovima sa istoka do kraja spoveo,to je bila samo prica.Kao da bi on pristao da njemu idu manje para od tv prava(jer dio ide i njemu i uefi)da bi upali neki ex-yu ili rumunski indijanci umjesto recimo 1-2 italijana,spanca ili engleza.nema sanse
Poshto se samo pominjala barsina kradja sa chelzijem, chisto da se malo pod$etimo kako je osvojila titulu prije ove...
#fakenews
Sheva doktor...jedini igrac koji je igrao u Milanu a da se meni dopada kako igra(i Kaka' njega zaborravih)
Ofsajd nije bio bio je 1m iza odbrane...a faul takodje nije bio pujol je sam pao jer se okreco ko pogubjen za Shevom i izgubio koordinaciju....
znam da je off topic al' moro sam![]()
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
jao kako sam tada popickio...svi su isto govorilo da smo prsli da ce nas barsa rastavit od zivota,a mi smo sve ukupno bili bolji,razbili smo ih na kamp nou,i da nije bilo ovog ***** od sudije isli bi produzeci i ko zna sta onda...
a medo sjecas li se catvrtfinala protiv liona prije barse?Do 88. minuta smo bili napolje ,imali sanse ali dzabe,drzali su se francuzi,i onda sheva puca sa ivice 16,jedna pa druga stativa i ubaci je kaka.I onda u nadoknadi dida lansira shevu i ovaj dribla kupea i 3-1...ne znam zasto ali dodje mi da zaplacem kad se sjetim te utakmice,kako mi se urezala u sjecanje...
SuperLiga bi bila prava stvar. Jebes LS kad Inter ima samo 2.![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Kad samo pomislim da sam ja u tu Barsu investirao 30 Eura kupivši dres Eidura Gudjonsena na Nou Campu.Vjerovatno više od većine lokalnih navijača sa foruma.
Ispade da je sve pošlo na Zlatka i sudije. :P
sjecam se ja svega. samo nije jasan bio sheva i ona zbunjena faca,umjesto da nasrne na sudiju kao drogba.takao pujola nije plus dao fin gol. ako neko kaze ofsajd da je bio,nije jer ga je upravo isti pujol drzi u igri cini mi se. ali dobar gol zilija na san siro nas je pokosio iako smo imali finu ekipu.shevina zadnja dobra godina,iako je dao masu golova, od tih masu vaznih,nikad ga nisam volio. ali cemu sve to ponavljati. barca je do ove dvije zadnje titule dosla vrlo srecno slozicemo se svi kad se sjetimo anrijevih promasaja u prvom finalu kad je igrao za tobdzije naravno,nesretni almunia staje na gol kao da mu je prvi put u zivotu,srecni beleti i titula je njihova. prica sa celzijem ispricana i dosadila je uistinu.
Ma... užas jedan od ekipe![]()
ne odgledah klip jer koristim modem bilo dje, zar su i milana neopravdano izbacili? sramota, dodje mi da predjem na stranu real madrida![]()
Kad me tada nije srce strefilo, nikad nece. Koliko sam samo psovao i proklinjao i sudiju i Barcu, jasno vam nije.
DICIOTTO
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks