I da ne pricamo u slucaju povoljnog rezultata koliko bi nam to znacilo za naredne utakmice. Odskocna daska, krila, euforija... Vise se ne bi nikoga plasili.![]()
A mozda bi bas odgovaralo da s njima igramo prvu i to bas tamo. Na prvu loptu da ih iznenadimo.![]()
Mislim da su oni poznati kao slabi starteri, i kad ih je Makedonija zaustavila jednom, cini mi se da je bilo na startu. Mada opet tad nije bio Kapelo. A i ako ne prodju dobro u Juznoj Africi, ne vjerujem da ce uc u prvu utakmicu u kvalifikacijama sa nekim entuzijazmom.
Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;
I da ne pricamo u slucaju povoljnog rezultata koliko bi nam to znacilo za naredne utakmice. Odskocna daska, krila, euforija... Vise se ne bi nikoga plasili.![]()
Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;
Da se ja pitam, zadnju bi igrali kuci s Englezima. Mec s Ukrajinom je pokazao da Englezi ne igraju kad im ne treba...
A sto se Londona tice, mislim da i to treba odlozit za mozda 3,4 mec dok se trener i ekipa ne ukapiraju malo bolje...
Bijo si poziw koi se neodbija
Mene brine dolazak Terija u PG, lako ćemo za Vembli.![]()
Hahahahaha kad navale djevojke u prve redove..
Pardon, supruge...
Bijo si poziw koi se neodbija
O Englezima ne treba trosit rijeci. Pogotovo me brine sto je Kapelo trener, mislim da tu nemamo sto da trazimo. Nego eto barem ce nasi dobit sansu da se pokazu. Ako odigramo dobro nadam se da ce neki od ovih mladjih dobit sansu da odu u Englesku... Sto se tice Bugara i Velsana, tu moramo da uzimamo maximum bodove ako ista mislimo napravit. Mene licno najvise brine Svajcarska.
1 GK Diego Benaglio September 8, 1983 (age 26) 23 0 Wolfsburg
2 DF Stephan Lichtsteiner January 16, 1984 (age 26) 22 0 Lazio
3 DF Reto Ziegler January 16, 1986 (age 24) 7 1 Sampdoria
4 DF Philippe Senderos February 14, 1985 (age 24) 35 3 Everton
5 DF Steve von Bergen June 10, 1983 (age 26) 7 0 Hertha BSC
6 MF Benjamin Huggel July 7, 1977 (age 32) 34 1 Basel
7 MF Tranquillo Barnetta May 22, 1985 (age 24) 46 6 Bayer Lever.
8 MF Gökhan Inler June 27, 1984 (age 25) 30 1 Udinese
9 FW Alexander Frei July 15, 1979 (age 30) 70 40 Basel
10 FW Blaise Kufo May 25, 1975 (age 34) 27 7 Twente
11 MF Johan Vonlanthen February 1, 1986 (age 24) 39 7 Zürich
12 GK Marco Wölfli August 22, 1982 (age 27) 2 0 Young Boys
13 DF Heinz Barmettler July 21, 1987 (age 22) 0 0 Zürich
14 MF Marco Padalino December 8, 1983 (age 26) 6 1 Sampdoria
15 MF Hakan Yakin February 22, 1977 (age 32) 79 20 Luzern
16 MF Gelson Fernandes September 2, 1986 (age 23) 20 1 Saint-Étienne
17 DF Christoph Spycher March 30, 1978 (age 31) 44 0 Eintracht Frankfurt
18 FW Eren Derdiyok June 12, 1988 (age 21) 15 2 Bayer Leverkusen
— GK Johnny Leoni June 30, 1984 (age 25) 0 0 Zürich
— DF Stéphane Grichting March 30, 1979 (age 30) 31 1 Auxerre
— MF Pirmin Schwegler March 9, 1987 (age 22) 1 0 Eintracht Frankfurt
Pored ovoga ih ima jos jedno 10 koji su mnogo kvalitetni igraci.. Znaci uglavnom sve igraci iz jacih liga iz Evrope.
Vrhunska je grupa!
Mi nemamo sto da izgubimo, samo mozemo da dobijemo mnogo. Uz malo srece, i zdravlja, svega bi moglo da bude. To znaci da Vucinic, Jovetic i Vukcevic svaku utakmicu moraju da odigraju (sto je nemoguce). Da se Drincic oporavi, neki od ovih mladjih jos razigra na sredini, I Cico nekakvu magiju napravi u odrani, posto igraca nemamo, sem toga Base. Ali su nam zato golmani vrhunski..
Last edited by ckamalama; 08-02-10 at 05:49.
roll tide
Da li ti išta znače ovi podaci:
TRENER: Fabio Kapelo
ODBRANA: Džonson - Teri - Ferdinand - Ešli Kol
SREDINA: Džerard, Lampard, Milner, Ešli Jang, Džo Kol, Dejvid Bekam, Šon Rajt-Filips, Geret Beri, Majkl Kerik
NAPADAČI: Vejn Runi, Daren Bent, Džermejn Defo, Piter Krauč, Majkl Oven
Da li ti je jasno, brate, da imaju najboljeg trenera na planeti i 100% najjaču odbranu na planeti. Takođe imaju i jednog od najboljih špiceva na planeti u ovom trenutku, a to je Vejn Runi. Nedostatak kreativnosti na sredini terena nadoknađivaće ogromnim trčanjem i snagom, kao što je i poznato - Džerardu, Bekamu i Lampardu to nije nikakav problem.
Jedini dribler je DŽO KOL, ali on i nije u nekoj formi da bi ga se posebno pribojavali. Sve u svemu, mnogo su i taktički i fizički jači od nas. + su uigraniji, + imaju nerealno dobrog trenera.
To je ta računica po kojoj NE MOŽEMO ni bod da uzmemo.
Ako budemo 3 ili 4 dobro ce bit.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
aj bez politike na ovom dijelu foruma!!!
Last edited by DIDI; 08-02-10 at 08:38.
Englezi-tesko da se i bod moze uzet osim ako bi imali zadnju utakmicu u PG a oni vec obezbijedjen plasman
Svajcarska- previse uzdignut tim na forumu.Prosli su grupu sa metuzalemskom Grchkom i ispodprosjechnim Izraelom i Letonijom,te sebi prisutili i poraz od Luksemburga doma.Takodje u svojoj drzavi nisu prosli relativno laku grupu na EP.Najveca prednost im je i najuticajniji covjek u fudbalu:Sep Blater
Bugari- svi ih vec znamo,tim koji igra toplo hladno.Iskreno mislim da ce se u utakmicama sa njima vidjet mozemo li do drugog mjesta ili se samo zavaravamo
Vels-ode im Gigs a brzo ce i Belami,cini mi se da su dosta mlad sastav.Ovako,oni su pomamljeni sa englezima tako da je dobro sto cemo im bit u drugom planu(Toshak vec reka da smo autsajderi).
U sustini na svom smo terenu favoriti protiv svakog protivnika osim engleza.Samo da nas zaobidju povrede i apsolutno smo konkurentni za drugo mjesto
Aj pa se vidimo kod brace ukrajinaca,da im vrnemo za ovo neprimanje u STO![]()
Last edited by Cogerchina; 08-02-10 at 09:31.
Ja isto mnogo volim svoju državu, i posebno svoju reprezentaciju.
Naravno, treba pri svemu tome biti objektivan i zadržati neku dozu realnosti kad se daju ovakve procjene.
Engleska je apsolutni, ali 200% favorit protiv svakoga u grupi. I mislim da će oni završiti ove kvalifikacije sa svih 8 pobjeda. Nešto kao Holandija ili Španija u ovim proteklim za Svjetsko prvenstvo.
Crnoj Gori ostaje nada da se bori sa Bugarskom i Švajcarskom. O Velsu neću ni da pričam, momci su presmiješni - baš veze s fudbalom nemaju. Sad ćete vi da mi pričate o tome kako su ostrvska ekipa i igraju fudbal sličan onome koji igraju Engleska, Irska, Škotska... Daleko od toga. Katastrofalni su. Jedini opasan fudbaler po meni je Krejg Belami... A onaj Remzi iz Arsenala... samo neka je zdravo.
+ im je odbrana namrtvo loša, a nama napad ubitačan, tako da...
6 bodova protiv Velsa
4 boda protiv Bugarske
4 boda protiv Švajcarske
= 14
IDEALNO. I mislim da je ovo model po kojem treba postaviti reprezentaciju.
Naravno, braniti se svim silama pod Goricom ne bi li nekim NEREALNIM ČUDOM završili 0:0 sa Englezima.. i to bi bilo 15.
SASVIM DOVOLJNO za prolaz, možda čak i plasman u nekom spletu okolnosti.
ZNAM DA MOŽE.
E sad u redu je to ali treba pobijedit sve kuci (osim Engleske) i ne izgubit nijednu utakmicu (osim protiv Engleske)
Vlado umjesto Kranjcara!Bravo dovla, to mora tako da bude i nikako drugacije!!!
Engleska je izvikana reprezentacija. To najbolje pokazuju dosadasnji rezultati. Ljudi jednostavno vec desetinama godina ne mogu da osvoje nista u reprezentativnom fudbalu i zbog toga su veoma isfrustrirani.
Problem je sto mi necemo igrati protiv te Engleske, vec protiv Kapelove ekipe, koja je tek dosla sa svjetskom prvenstva ovjencana titulom i potpuno izlijecenom od decenijske bolesti dezurnog luzera. E ta ekipa ce osvojit 24 boda, u to sam siguran.
Ako pak, na SP-u prodju kao i sto su do sada (za sto iskreno navijam btw), Kapelo ce podnijeti ostavku, a njihova agonija ce se nastaviti jos vecim intezitetom. Tada bi mozda mogli da chupnemo koji bod od njih ali se bojim da bi ovi drugi chupnuli znatno vise.
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Nece Kapilo njih ostavit,sto god se desi na SP,tako je glasio novi ugovor
ja se u potpunosti slazem sa Vladom,i vjerujem da MOZEMO,ali isto tako,i da ne prodju,sto je MOZDA i za ocekivati,svim srcem sam uz njih!
BBNSC
skinite ovaj pool gore bezveze je...sto se tice reprezantacije,grupa je zanimljiva sa 3 reprezentacije iz grupe mozemo da se nosimo sto se tice engleske neka igraju momci mushki pa shto bude,lopta je okrugla.Da ne zna ko kad ce pocet da se prodaju karte za sve utakmice kvalifikacija Pod Goricom?
Last edited by DaySleeper; 08-02-10 at 10:48.
http://nebojsacelebic.b0x.me/
Nadajmo se da ce Teri opet da isklepeta zenu Dzo Kola par dana prije utakmice sa nama...
izjavio kranjcar da ce mo u maju odigrat jos 2 prijateljske utakmice
ja ne znam zasto vi uopste poredite nas i engleze , mi mozemo protiv njih samo ako svi popovi i odze iz crne gore dodju na sjevera sve drugo je sreca
MASU LUD KRAJ ,brale
eto ako po vecini vas odje, mi ne mozemo nista...ok ne mozemo..ali cemo bar jednom timu zakinut bodove koji ce mu biti vazni!!!
ajte sad polako....a ako ostvarimo uspjeh pokricete se usima....jer sve je zapisano...
:)
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks