Svajcarska iz drugog sesira![]()
Engleska - Ako ništa drugo, milo mi je što ćemo bar gledat jednu vrhunsku reprezentaciju u PG.
Švajcarska - Ko je njima trener? Ekipa im nije nešto, 3 boda minimum.
Bugarska - Očajna reprezentacija. Da bi smo se nadali bilo čemu, moramo izvuć 6 bodova i nadat se da će tresnut Švajcarce. Mada to isto neće bit nimalo lako.
Vels - Takodje neophodnih 6 bodova, s tim što će oni biti favoriti na ostrvu.
Inače, tipujem na Bugare da završe kao posljednja reprezentacija u grupi.
Last edited by MadGod; 07-02-10 at 20:39.
Svajcarska iz drugog sesira![]()
I mi,mladi Crnogorci
Zahvaljujem, snadjoh se nekako.![]()
ne valja. ne teska nego preteska grupa za cg. svakako gora od one kv. skupine za sp2010
dodatna nepovoljnost je ta sto je umakao liliputanac iz sestog bubnja na cijim bi se pobjedama odrzavao kakav-takav moral tokom ovog ciklusa
1. danasnja engleska bi pojela za dorucak onu italiju iz prethodnih kvalifikacija. tu italiju koja je opet rutinski ovjerila vizu za juznu afriku kao pobjednik one lagane kvalifikacione grupe
2. svajcarska je provjereno jaca reprezentacija od republike irske sto najbolje i pokazuje njihov kontinuitet nastupa na prethodna 4 velika takmicenja (ep2004, sp2006, ep2008, sp2010...)
3. samo teski laici mogu da se nadaju da ce bugari da ponove onako ocajan i bijedan nastup kao u proslim kvalifikacijama. a opet, i tako jadni i nikakvi su u pg sokolima otkinuli bod, a u sofiji protiv istih nabijali gol razliku
4. vels. limitirana ekipa sa kojom ce cg po svemu sudeci voditi grcevitu borbu za predposljednje (4.) mjesto
da su cg dopali npr. hrvatska, slovacka i sjeverna irska iz prva tri cupa mozda bi i imali nekakve sanse u borbi za to drugo mjesto, ovako nista
Čudi me što nije bio komentar na medijima ''grupa smrti'' :-). Šalu na stranu, prije žrijeba sam imao dvije želje:
1. Niko od komšijskih reprezentacija da ne dođe (zbog nepotrebnih tenzija)
2. Da ne budemo u grupi sa Holandijom ili Španijom (jer bi nas masakrirali)
Budući da su mi se želje ostvarile, relativno sam zadovoljan. E sad, bilo bi idealno da smo u grupi sa 6 ekipa a da je ta šesta San Marino zbog dizanja samopouzdanja, ali što je tu je. Srećom, u izjavi za Tv In Cico Kranjčar je imao optimističan nastup. To je bitno jer se vidi da ne pravi sebi alibije što na naš mentalitet može pozitivno uticati.
Da kažem i ja par riječi o grupi. Eh, đe je stari dobri Steve McClaren? :-) Da je on selektor onda bismo se i mogli nadati kojim bodom protiv njih. Ovako, sa Capellom i sa 9 komada Hrvatskoj podilazi me nekakva jeza. Sa ostalim reprezentacijama možemo ravnopravno igrati, pogotovo kod kuće iako smo, po meni, autsajderi. Kad bi samo igrali svaku utakmicu kao protiv Irske u Dablinu bilo bi odlično. Nijesam neki optimista, a nadam se da griješim.
Dick Laurent is dead!
Inače, zabi ga Mikaš noćas Fiorentini.
Dick Laurent is dead!
ali opet joveta je doktor fudbala...
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Joveta doktor-profesor!! Kakva hitrost i glava! Majstor!!!
Mirko se vuca chitavu utakmicu i na kraju ga zabi, konacno da i on da laki go.
Krivo mi je jedino zbog Jojoa, a inace Fiorentina sa onim zavijushama je premrzna.
Kad me neko pita sto sam ja bez tebe sam,
sigurno cu tada reci : kakva kuca, kakav stan...
Ujednacena grupa ne racunajuci Englesku,ali naravno ne treba se predat unaprijed ni protiv nje,samo da nam se vrati sav onaj nedostatak srece iz proslih kval.i nema brige.....![]()
Nadam se da necjemo odmah na pocetku igrati 2 utakmice kucji ...![]()
BISOGNA VINCERE !
ali nebi bilo lose da je prva kod kuce i da se eventualno startuje sa pobjedom
Ja bi odma to se Englezima da se trsi,pa posle kom opanci tom i jerry...
Slazem se.
Mislim da nijesmo loše prošli1
1.Engleska je reprezentacija koja se godinama uzdiže do nebesa a nema skoro nikakvih rezultata..Lično mislim da su oni BAJKA znajući da smo mogli dobiti Špance ili Holanđane koji IGRAJU FUDBAL I PAS IGRU i koji bi nas pojeli!
2.Švajcarska je tvrda i čvrsta ekipa ali tehnički limitirana i sigurno nije bauk...
3.Bugarska će biti, siguran sam mnogo jača, ali bar u Podgorici možemo do pobjede...
4.Vels je divlja ekipa tako da sa njima nikada nije jasno što može biti1
Najvažnije je da budemo hrabri, da uđemo MUŠKI u svaku utakmicu...
U Podgorici, definitivno, teško ćemo izgubiti pa čak i od izvikanih Engleza!
Ovdje ljudi izgleda izjednačavaju premijer ligu i Englesku, zaboravljajući da su stranci glavni igrači u ostrvskoj zemlji.
Naravno ne kažem da su Englezi loši ali pričati o njima bajke će se moći kada na terenu dokažu kvalitet.
Do sada su daleko od evropskog vrha....
Libertas
vjerujte mi da je bolje igrat u goste prvu a ako ikako mozemo ostavimo engleze za kraj kod nas doma jer njima vjerovatno nece nista trebat a oni zna se kako lagano odigraju kad im nista ne treba
Da,a u prilog tvojoj prichi idu i izdanja iz kvalifikacija za svjetsko... O.o
Terry,Ferdinand,Lampard,Gerard,Rooney... Josh da nabrajam?
Slazem se.
Najgore bi bilo da nam bude prva utakmica Engleska u Londonu.Sve ostalo mozhe podnijeti,a naravno,da nam za kraj dodje Engleska bi bilo super.
I da,molim administratora da promijeni poll,Filipovic je srecom proshlost![]()
Deserve's got nothing to do with it.
dobro ljudi preglupo je bilo sta komentarisat u vezi engleske repke pa njima je na vrhuncu runi i dosta nam je to a da ne dodajemo agbonlahora, defoa, benta i slicno. Vezni red i odbranu je sramno i pominjat
sada vise nemozemo da se izvadimo za gostovanje da nemozemo zbog vize, papire i ta cuda
i garantujem da ce na svako gostovanje biti barem 10 crnogoraca, pa makar bili 10 protiv 85.000 u wembley![]()
samo da ti kazem da ti za englesku treba viza
ako bude organizovano sto idemo ali ja u svojoj reziji a mislim ni vecina ostalih ne mogu otic sanse nema
Nijesu ukinute za Uk![]()
Slazem se.
Pričam o rezultatima Engleza na evropskim prvenstvima.
Ukupno 2 polufinala( treće mjesto i jednom među četiri) su za moj pojam mizerni rezultati s obzirom da se radi o zemlji sa 60 miliona stanovnika!!
Na svjetskim prvenstvima od 1966 kada su kući uzeli titulu nigdje ih nema.
U tom kontekstu govorim o Englezima. Naravno da su u odnosu na nas velesila ali i odnosu na Italijane, Njemce, Špance, Holanđane i Francuze su po rezultatima još maleni...
Libertas
kukali kinezi i njihov sport
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks