jaoo kaku mi zajebanciju napravi ova sad u kladionicu....sastavim ja tiket da uplatim sa 5e..igram sevilju,osasunu i ove iz c1/a c1/b...kvota banja sve banja...ja dajem da mi otkuca vice ova prva ti odlozena...ja se smorio....uzimam nesto da promjenim...stavljam majorku 1 ona vice evo ti jos jedna odlozena...ja ne mogu da vjerujem sta mi se desava...i uzimam tiket igram ovu jednu italija 3 liga(pergokrema ili tako nesto ne sjecam se koja je bila...) celzi gg3+ majorku sevilju majnc i igram sistem 4 od 5...kad ona kaze ne moze ti ovo...ja pitam zasto?! a ona ce ne znam nesto nece komp da mi prihvati....gleda ona u tiket ne kapira sta je tu 10 minuta pokusavam da uplatim taj tiket ...zove gazdu i vice aaa pa nemoze c1/a u sistem ja popizdio i bacim ono sve i odigram tiket koji nisam ni planiro ,ni na kraj pameti ako ovo ne dodje zapalicu joj kladionicu ....a tiket je djenova 1----Lacio 1----Osasuna 1---Bilbao 1----Marsej 1 sa 5e isplata 65e ....
izvinjavam se sto sam se ovako raspiso ali morao sam ovo mi se desava prvi put u zivotu ...
Last edited by Orgullo; 07-02-10 at 13:32.
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Bookmarks