ne moze, pouzdan izvor![]()
Barcelona
Real Madrid
Almería
Malaga
Atlético Madrid
Deportivo La Coruńa
Villarreal
Tenerife
Real Zaragoza
Sporting Gijón
Valencia
Espanyol
Xerez
Real Valladolid
Osasuna
Athletic Bilbao
Racing Santander
Sevilla
Getafe
Mallorca
Moze li se preko IP adrese otkrit ako neko ima 2 nicka?I dali onda slijedi ban?Cisto da znam dali da se malo zezam :mrgreen:
Raise my hammer,take my aim
ne moze, pouzdan izvor![]()
Može i najvjerovatnije slijedi. Eno alkaida pokušava svake nedjelje po jednom.![]()
A moze li moderator da zazmuri na jedno oko za odredjenu sumu novca?![]()
Raise my hammer,take my aim
barselona-hetafe 1-0. gol mesija. barsa sa 10 igraca od 25-og minuta zbog brutalnog starta pikea nad jednim igracem hetafea. bice gusto u drugom poluvremenu ali moze barsa iz kontre da bude opasna. ibra lose, mesi ubija.
2-1. i sa igracem manje (tj. 2) laganica najveca.
svaki dan dokazuju zasto su uzeli 5 trofeja za jednu godinu![]()
Zato što mogu dobit Hetafea?
Dobi Barsa 2:0. Gusto gusto, hetafe je vazda opasan na Kamp Nou! 2 crvena su bila stvarno opravdana, eto, kod prvog (Pikeov crveni) je igraj hetafea ulećeo istom mjerom, pa je to malo bzvz, ali ok! I da je bilo greške, nema veze, nije strašno. Igra standardna, rezultati dolaze, nema frke nikakve! Sljedeće kolo gostovanje atletiko madridu, bez suspendovanih Pikea i Markeza, a kolko čuh i Alveš se na zagrijevanje povrijedio, tako da će odbrana da se malo krpi.
Eo gledam real - espanjol... Fino navijanje stvarno, mada se previše previše pjeva protiv Barselone, "Puta Barca" je svaka druga pjesma. To je glupo jer ne igra Barsa! Espanjol bi moga malo možda i da ispane ove godine, baš su zreli!
edit, sprdnja ovaj espanjol vazda pusta bodove realu lagano, ali dzaba.... barsa je nepobjedljiva![]()
laka no' kolega![]()
Toliko je ovaj Realov kolega loš , da je protiv njega morao da se pojavi jedan strašni katalonski glumac kako bi njegov tim dobio.Onakva gluma je zaslužila nominaciju za oskara ove godine ( ako ne za glavnu makar za sporednu , ipak je čovjek sa svojom savršenom glumačkom sposobnošću odlučio pobjednika )![]()
Za Barcu nije opet dao gol onaj koji je najvise zaduzen za to... hmmmm.. vrijedi svih 70M(kako sam zloban ponekad
)
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
Bitno je da je on ugrabio da se fotografiše ispred onih 6 trofeja koje nije osvojio.
Šteta što nije toliko atraktivan, bar da je prodao tih nekoliko dresova...
Brate, znači, navuci dres Reala i pridruži nam se.Originally Posted by MadGod
![]()
Da mi nije crnjak, i reputaciju bih ti neku zakačio.![]()
I Ronaldinjo je bio, pa ga sad ne pepelji
Naravno, Ibrahimovicu treba vremena da se privikne malo na igru, jer se koncepcija potpuno razlikuje od onoga sto je on do sad radio. A to sto su ga platili toliko, nije samo zbog fudbalskih razloga, vec i marketinga.
Ajoj![]()
Sto bi rek'o Borat: Naughty, naughty :lolblue:
Ronaldu bas i nije trebalo toliko vremena, vec je najbolji strijelac u LS, dok je i u Primeri na 9 golova.A kostao je malo vise od Ibrahima
Nije problem samo sto Ibrahimovic ne daje golove, po meni je gore to sto covjek brutalno usporava i kvari igru Barse...
I da - ko posle sinosnjeg meca Katalonaca bude u stanju da kaze da je Barsa makar i priblizno ista ekipa sa Mesijem i bez njega - treba momentalno da se samoubije.Lik ih je bukvalno ISCUPAO i doveo do pobjede.Djelovao je nezaustaljivo, i da nije bilo njega - ko zna sta bi bilo sa Barsom u tom mecu, kao i u mnogim drugim do sada, svakako...
Briga me i za Barsu i Real. I jedni i drugi ove godine igraju odlicno, Barselona je trenutno za nijansu bolja od Reala, kao i od engleskih klubova, ali vidjecemo u Ligi sampiona ko ce dokle stic.
A sto se tice Mesija i Ronalda, tu nema rasprave - Mesi je najbolji fudbaler planete i uopste ne mogu da se nacudim da neko to ne priznaje, bez obzira na razlicite ukuse, simpatisanje klubova itd.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks