E... Neko pomenu neki "video" nadzor ono, da vidim hoce li mi ko dolazit da grebe/shteti kola... -Koliko to kosta i kako funkcionise?![]()
ae ae ok...nacu sam na google....samo opusteno...
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
E... Neko pomenu neki "video" nadzor ono, da vidim hoce li mi ko dolazit da grebe/shteti kola... -Koliko to kosta i kako funkcionise?![]()
izvinjavam se ako "upadam"
mora li svaki put "majstor" da mi izgrebe na felmama one rupe dje sarafi ulaze
ima li kakvog lijeka,osim da mijenjam majstora?
mijenjaj majstora... ili sam skidaj sarafe kad si kod njega![]()
Originally Posted by my name is ...
dobro kazes,fino mi je felme danas docerao
postoji li mogucnost da samo taj dio prelakiram?![]()
Postoji mogucnost, naravno, to lakireri rade.
TAKUMI
Opet pitanje za E36... Far je izgubio sjaj, staklo je isto "pocrnjelo" tj potamnilo... Sto se radi da opet bude "sjajno"? -Chisti se/polira se?![]()
Last edited by cvxcomputers; 06-02-10 at 23:19.
moze da se polira.ako ne da se predje bezbojnim lakom
f6
@ACS Hvala, znaci polira se? -Znam far rastavit... Interesuje me mogu li to odradit polir pastom i jelenskom kozhom?![]()
@Sparco_CG, hvala, ali ... ne pada mi na pamet da dajem kome pare za toTrljnucu ga nedje kad imadnem vremena, ili ga necu ni radit jer je stvarno sitnica
@ON TOPIC, Dje mogu uzet te mrchene amortizere haube za gore pomenuti E36? Nema ih u Auto Zetu. Neko preporuci lika iz Zabjela, ali od njega ni traga ni glasa, niti znam dje je nit mu imam broj telefona...
Last edited by cvxcomputers; 06-02-10 at 23:29.
Skines far, onda ide vodeni glanc papir 800, onda 1000, onda 1200, onda 1500 i na kraju 2000. Posle masinicom i polirpastom do visokog sjaja i bok.
Pola sata posla.
TAKUMI
Ma mozes ali nije to to, nikad neces dobit pravi sjaj.
Moje djelo:
![]()
TAKUMI
I jos jedno pitanje (ubih vas nocas)... ... Moze li se preko granice (do Srbije) s autom koje se ne vodi na mene i za koje nemam punomoci ali imam kupo-prodajni ugovor![]()
Kakva je situacija sa Rentama? Samo putni nalog treba za inostranstvo jel?
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Last edited by CaseLogic; 07-02-10 at 01:35.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Last edited by cvxcomputers; 07-02-10 at 11:20.
Koliko se moze prodati Opel Vectra 1.6 16v, benzin+plin, 1997 god., presla 107.000 km?
Živio mi Srđane Aleksiću!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks