View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 338 of 2251 FirstFirst ... 2382883283343353363373383393403413423483884388381338 ... LastLast
Results 8,426 to 8,450 of 56252

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by PERPER View Post
    Još bi mu to trebalo
    Hahaha taman tako
    Ocekujem da napravi korekcije u odbrani i sredini (Batak, Tanasijevic, Novakovic i mozda Pekovic da se pozdrave sa reprezentacijom). U utorak je press dje ce detaljnije pricati o svemu, pa da sacekamo da vidimo kakvi su mu planovi.
    U svakom slucaju nek nam je sa srecom!

Thanks Thanks Given 
    564
    Thanks Thanks Received 
    77
    Thanked in
    46 Posts

on je valjao i valja.. on je dobar igrac sto se toga tice, jedino sto ima problem sa alkoholom zbog toga su ga sutnuli iz cz i zbog toga on nikad nece moc u veci klub od tamo nekog japanskog zaigrat
    You'll Never Smoke Alone..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MotobikeR View Post
    on je valjao i valja.. on je dobar igrac sto se toga tice, jedino sto ima problem sa alkoholom zbog toga su ga sutnuli iz cz i zbog toga on nikad nece moc u veci klub od tamo nekog japanskog zaigrat
    Odličan je, brao mu ga

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Možeš ti bit ironičan koliko ti je volja, ali za naše standarde je i te kako kvalitetan.

Što se tiče kluba koji ga je šutnuo, on im je riješio par ključnih mečeva koliko me sjećanje služi, a za reprezentaciju još ni jednom loše nije odigrao. Tako da ne postoje fudbalski razlozi zbog kojih on ne bi bio u reprezentaciji.

A što se ostalih razloga tiče, ako Englezi mogu da žive sa Terijevim "privatnim" životom i odnosom prema saigračima, dako i mi preteknemo nekako sa Burzom.
    Last edited by MadGod; 06-02-10 at 02:04.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sto vam smeta nacionalnost trenera,sto vam je ljudi?!?!
    BBNSC

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sve ovo je potpuno nevažno jer CG reprezentaciju ionako vodi Dejo, ali Halid Bešlić je živa koma. za manje od 20 godina trenerske karijere namjenjao se 20 i kusur angažmana, što će reći da je bio toliko uspješan da se gotovo niđe nije zadržao duže od godinu dana. da i ne govorimo da su u pitanju sve bile fudbalske bau-bau egzotične destinacije (austrijska druga liga, Egipat, UAE, Slovačka i Iran).

doduše, ima i taj uspjeh sa hrvatskom reprezentacijom u vidu uspješno obavljenih kvalifikacija za SP 2006. naravno, forsirao je i sina da bi se mali što bolje prodao vani, ali ajde to je na Balkanu kao dobar dan.

elem, Halid Bešlić je nešto tipa hrvatski Ljupko Petrović... jedan uspjeh u karijeri za koji ni sam vjerovatno nije siguran kako ga je usralo, a sve ostalo go q.r.ac. Ljupko eto ima dva: SFRJ titula sa Vojvodinom i Kup šampiona sa CZ.
    Last edited by mirkoislavko; 06-02-10 at 06:37.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by firefly View Post
    Halid Beslic!:mrgreen:
    dobar, dobar
    "Fear leads to anger, anger leads to hate, hate leads to suffering" by Jedi Master Yoda

Thanks Thanks Given 
    151
    Thanks Thanks Received 
    1,655
    Thanked in
    1,036 Posts

Quote Originally Posted by mirkoislavko View Post
    sve ovo je potpuno nevažno jer CG reprezentaciju ionako vodi Dejo, ali Halid Bešlić je živa koma. za manje od 20 godina trenerske karijere namjenjao se 20 i kusur angažmana, što će reći da je bio toliko uspješan da se gotovo niđe nije zadržao duže od godinu dana. da i ne govorimo da su u pitanju sve bile fudbalske bau-bau egzotične destinacije (austrijska druga liga, Egipat, UAE, Slovačka i Iran).

doduše, ima i taj uspjeh sa hrvatskom reprezentacijom u vidu uspješno obavljenih kvalifikacija za SP 2006. naravno, forsirao je i sina da bi se mali što bolje prodao vani, ali ajde to je na Balkanu kao dobar dan.

elem, Halid Bešlić je nešto tipa hrvatski Ljupko Petrović... jedan uspjeh u karijeri za koji ni sam vjerovatno nije siguran kako ga je usralo, a sve ostalo go q.r.ac. Ljupko eto ima dva: SFRJ titula sa Vojvodinom i Kup šampiona sa CZ.

Sve je to super,al od kandidata koji su bili u opticaju opet je vjerovatno najbolja solucija.Grof,to svi dobro znamo,ne bi došao.Đukić ili možda Jokanović nemaju iskustva sa reprezentacijom i nošenjem sa "većim" fudbalskim imenima.
    I mislim da je dosta palamuđenje na ovu temu.Shvatite da mi nemam 100 000 mjesečno za nekog dobrog trenera.N-E-M-A-M-O.Lako je sanjat i dovodit sve,od Hektora Kupera pa do Kapela.Vratite se malo u realnost.Sem toga,čak i da taj Kapelo dođe nekom ne bi bio po volji.Našlo bi se makar dvoje da mu nešto zamjeraju.Pa i da dođe,ne bi bilo sigurno da ćemo postić ikakav uspjeh.Ukoliko Kranjčar uvede pravu atmosferu u tim,ako sredi odbranu i fino podijeli zadatke ja ne sumnjam da možemo biti nadomak plasmana na EP.Mislim da će i Dejo u ovom ciklusu manje da se miješa.Jer da je htio tako da nastavi,doveo bi nekog koga bolje poznaje a ne stranca.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by UserName View Post
    Ljudi nije los trener ali ako budemo razmisljali kao ovi sto postavljaju komentare na CDM, nema nam spasa! Izgleda da prvo mora narod u CG da procisti svoje mozgove jer ovako izgleda ne ide! Zasto Hrvatska ima dobar tim, zbog atmosfere u reprezentaciji, drzavi, svi jednako razmisljaju i vole svoju zemlju, isto tako i Srbija a kod nas je obrnuto.... Kod nas postoji 50 % ljudi koji mrzi Crnu Goru, znaci vise vole englesku ili da ne pricam srbiju nego zemlju u koju zive! Dok se sami ne izlijecimo i svi ujkljucimo u razvijanju kako reprezentacije tako i same drzave nema rezultata! EVIVA MONTENEGRO!!!
    Nije da su bas prestrasni komentari na CDM, par budala

Ima i gorih:
    http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=409197
    Taman reko doce Jokan i pocecu malo da se interesujem za reprezentaciju CG kad ono ovaj Hrvat!!! Sad me vise nikad nece interesovati!!! SRBIN do groba!!!!
    (Srpska Podgorica, 5. februar 2010 20:19)

Od sada i zvanicno mi Srbi iz Crne Gore imamo samo jednu reprezentaciju a to je Srbija! Ne samo to vec od sada cemo kao nasa braca iz R Srpske da navijamo protiv reprezentacije drzave u kojoj formalno zivimo. Zivela Srbija i neka je sramota svih Srba iz CG i Srbije koji obuku dres selektora Kranjcara poput M Vucinica, Jovetica i njima slicnih.
    (Srb iz CG, 5. februar 2010 20:28)

PS: Predlazem da debituje kao selektor u prijateljskom susretu protiv reprezentacije Albanije. Gde ces vece srece nego 3 bratska naroda na okupu - Hrvat, Crnogorci i Albanci
    (pfc, 5. februar 2010 19:23)

Nijesu srpski treneri odbili CG, nego CG njih. Tako je to ovdje. Moze Albanac moze Hrvat moze Bosanac al samo Srbin ne. Nazalost.
    (Niksicko pivo, 5. februar 2010 20:35)

Moraju maleni crnogorci sve antisrpsko, pa makar i na svoju stetu...
    (Aco, 5. februar 2010 20:40)

Kranjcar je novi selektor Djukanistana, a ne Crne Gore...Pravi Crnogorci imaju samo 1 maticu, a to je Srbija...Uostalom zna se kad igra reprezentacija na Marakani da je najvise ljudi iz CG,Srpske i Sumadije...Volio bih da ispadnemo sa njima u grupu, pa da se vidi koliko Crnogoraca navija za Srbiju, a koliko za Djukanistan...P.S. Moram nesto da kazem, a ne tice se ove teme...Od kad je Nikola Drincic(ex mlada reprezentacija Srbije, rodjen u BG, dijete Partizana) poceo da igra za Djukanistan, covjek se non-stop teze povredjuje...
    (Crna_Gora-Srpska_Sparta, 5. februar 2010 21:10)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Vukasin Micunovic View Post

Ima i gorih:
    Taman reko doce Jokan i pocecu malo da se interesujem za reprezentaciju CG kad ono ovaj Hrvat!!! Sad me vise nikad nece interesovati!!! SRBIN do groba!!!!

Od sada i zvanicno mi Srbi iz Crne Gore imamo samo jednu reprezentaciju a to je Srbija! Ne samo to vec od sada cemo kao nasa braca iz R Srpske da navijamo protiv reprezentacije drzave u kojoj formalno zivimo. Zivela Srbija i neka je sramota svih Srba iz CG i Srbije koji obuku dres selektora Kranjcara poput M Vucinica, Jovetica i njima slicnih.

PS: Predlazem da debituje kao selektor u prijateljskom susretu protiv reprezentacije Albanije. Gde ces vece srece nego 3 bratska naroda na okupu - Hrvat, Crnogorci i Albanci

Nijesu srpski treneri odbili CG, nego CG njih. Tako je to ovdje. Moze Albanac moze Hrvat moze Bosanac al samo Srbin ne. Nazalost.

Kranjcar je novi selektor Djukanistana, a ne Crne Gore...Pravi Crnogorci imaju samo 1 maticu, a to je Srbija...Uostalom zna se kad igra reprezentacija na Marakani da je najvise ljudi iz CG,Srpske i Sumadije...Volio bih da ispadnemo sa njima u grupu, pa da se vidi koliko Crnogoraca navija za Srbiju, a koliko za Djukanistan...P.S. Moram nesto da kazem, a ne tice se ove teme...Od kad je Nikola Drincic(ex mlada reprezentacija Srbije, rodjen u BG, dijete Partizana) poceo da igra za Djukanistan, covjek se non-stop teze povredjuje...
    Da postavis slican komentar, a zamijenis srpski sa crnogorski, naravno ne bi ga prihvatili. Vece cenzure od B92 jos nijesam vidjeo, pa poslije pricaju nesto za CDM. Mada ovi komentari samo pokazuju pamet nekih u ovoj drzavi, koja nije izasla iz 15 vijeka.
    "Oh, so they have internet on computers now!" Homer J. Simpson

 Think different!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

"Halid Beslicu" nije samo plasman na SP jedini uspjeh u trenerskoj karijeri
    Sa Dinamom je usao u LŠ, jest Dinamo imao onda jake igrace, al za svaki klub iz ex-yu je fantastican uspjeh igranje tamo (a to pokazuje i to koliko je malo klubova iz ex-yu bilo u LŠ)

Jedini je trener koji je osvojio naslon prvaka Hrvatske mimo Dinama i Hajduka (sa NK Zagrebom)
    http://www.nacional.hr/clanak/12905/...stvorio-prvaka
    Last edited by Vukasin Micunovic; 06-02-10 at 10:19.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Sjutra je žrijeb za EP...
    Postoji mogućnost da 6 republika ex-YU budu u istoj grupi
    “Que te vayas con el viento, como siempre!”
    http://www.travelmontenegro.me

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E ovako...
    sLUCAJNO CITAM B92 SAJT I JOS NEKE...i vidim tj citam komentare...
    I dolazim do zakljucka da srbi iz rbije i cg imaju nevjerovatan komplex od crne gore...vise ih zanima crna gora nego njihove stvari...pa cak i kad je sport u pitanju, posebno fudbal....
    komentari tipa...nacionalistickih, uvredljivih, hrvata za selektora, a ne srbina itd...
    pa ta gospoda iz srbije da pocnem redom...
    Jokanovic oce nece....Djukic takodje oce nece, pa odbija...Krcmarevic, oce nece....pa nalazi bolje finansijski angazman...na kraju tumbakovic, mozda i pristaje..ali ga SRBI IZ BEOGRADA VUKU ZA RUKAV...odjednom posle 10 godina srpski fudbal se interesuje za velikog TUMBU...i postavlja gana funkciju FSS...smijesno i tuzno ujedno...ovo vam govori o tome koliko je i srbija dozvoljavala svojim trenerima da budu selektori cg...a sad ti navijaci srbije, narod pljuje po crnogorcima sto nam je selektor hrvat itd...
    gospodo srbi.vise ste dosadili iskreno za svim stavrima koje pricate...mani te se vi crne gore i gledajte u vasa dvorista...
    stvarno je previse...
    cak i kroz sport rade necuvene stvari i pljuju nas narod...samo podjite na srpske sajtove pa citajte komentare...
    sramota...FUJ!!!
    nEKA SE SVAKO KO JE SRBIN SA TAKVIM STAVOM STIDI I SRAMI...

P.S. U KOLIKO JE ZRIJEB SJUTRA ?????
    :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Vukasin Micunovic View Post

Ima i gorih:

ma kompleksi su neizljevici...
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    151
    Thanks Thanks Received 
    1,655
    Thanked in
    1,036 Posts

I ja bih volio da igramo sa njima u grupu :mrgreen: .
    90 minuta u PG navijanja pa makar 3:0 gubili i gostovanje u BG.DIDI,ako nas zadese u grupu oću kartu da mi rezervišeš :yipiiii:.
    Moj dobar drug je izbjeglica sa Krajine.Čovjek kaže da jednostavno mora da navija za Srbiju jer je Srbin.Al da inače uvijek navija za Crnu Goru.Tu živi i to je normalno.Međutim,ovi naši talibani imaju mozak koji je zarasta u nekakvu livadu i ne vide ništa sem bijesa bezrazložnog,pa onda nalaze način da te svoje komplexe izbače navijajući protiv sebe,jer nije to protiv reprezentacije CG nego protiv sebe!!!

Evo nešto o malom Saviću,nadam se da će ipak otić u neki klub i da ćemo imat još jednog dobrog igrača u odbrani.Baša,Savić,Bojović to bi bila dobra zadnja linija

Od senzacionalnog transfera Stefana Savića iz BSK-a u londonski Arsenal bar ove zime neće biti ništa. Ipak, mladi fudbaler ne gubi nadu da će mu se san ostvariti već na leto.
    Savic BSKStefan Savić se vratio u Beograd posle desetodnevne probe u Arsenalu. Iako do potpisivanja ugovora nije došlo, Savić nije razočaran. Naprotiv, 19-godišnji fudbaler je oduševljen prijemom i smatra da će mu boravak među ''tobdžijama'' veoma koristiti u nastavku karijere.

''Iako je bilo planirano da u Arsenalu provedem pet dana, na insistiranje Arsena Vengera boravak je produžen za još toliko. Postojala je mogućnost da sada potpišem ugovor, a da se u BSK vratim na pozajmicu. Ipak, na kraju su u Arsenalu odlučili da je bolje da se vidimo na leto'', objašnjava Savić.

Savić naglašava da ga ohrabruje činjenica da je Arsen Venger zadovoljan onim što je prikazao i potvrdio da postoji mogućnost eventualnog angažmana u letnjem prelaznom roku.

Mladi fudbaler dodaje i da je od igrača londonskog kluba najviše vremena provodio sa hrvatskim reprezentativcem Eduardom, obzirom da su mogli bez problema da komuniciraju.

''Dudu je sjajan momak, ali su me i ostali lepo primili. Dosta mi je pomogao i Boro Primorac, Vengerov saradnik i nekadašnji reprezentativac Jugoslavije. Naravno, i Venger je pravi gospodin, veliki trener i čovek'', ističe Savić.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a i meni je zelja da budemo sa srbojom u grupi..da ih isprasimo...vise iz inata nego bilo cega drugog....
    bas su mi se svi odreda smucili vise....
    :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by rain_wind_storm View Post
    Sjutra je žrijeb za EP...
    Postoji mogućnost da 6 republika ex-YU budu u istoj grupi
    jako mala mogućnost :mrgreen:
    Zlobno, pokvareno i pakosno stvorenje. Zmija :D

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

P.S. U KOLIKO JE ZRIJEB SJUTRA ?????[/quote]

Zrijeb je u 12 na rtcg

mislim da ce ovaj vratit burzanovica,imaju zajednicku sklonost ka alkoholu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Citao sam i ja sinoc ove komentare na b92...Tuga,jad,beznadje!!!Nevjerovatno je koliko pacenika ima u tako malu drzavu..........
    Komentare negativne ne pisu Srbi,nego ovaj sljam odavde....
    I slazem se sa Rave92,postavljaju se samo komentari kad se pomene CG u negativnom kontekstu,ja sam poslao normalan komentar i naravno nije postavljen....
    A da neki nas sajt isto uradi vezano za Srbiju,odma bi puklo,mrzi se Srbija ovo ono....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ma to su sve debili, i ovi sto pisu te komentare i ovi sto ih "cenzurisu" na sajtu...
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cssr View Post
    cico kranjcar? poznatiji kao hrvatski azerbejdzanac koji nije uspio sa kockastima na gostovanju da pobijedi cuvenog europskog nogometnog giganta zvanog malta???
    ... a koji je uspio te kvalifikacije zavrsiti bez poraza i cjelokupan ciklus, ukljujuci i Mundijal, okoncao sa jednim porazom, uz prijateljsku protiv Argentine (3:2)... Taj Azerbejdzanac?
    Last edited by M_O_D_E; 06-02-10 at 11:39.

HARI KRISNA JE MOJ IDOL! HARI, NABAVI MI JEDNU ANIMACIJU STO MASE BARJAKOM, HOCU DA BUDEM KAO TI!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by mirkoislavko View Post
    (austrijska druga liga, Egipat, UAE, Slovačka i Iran).
    Iskreno govoreci, nije dosao da vodi Brazil, pa da se snebivamo nad time sto je radio u Egiptu i Slovackoj... Ovdje i Kapelo da dodje, odmah bi mu nasli 100 mana...

I ne bih se slozio sa tobom oko kakvih 'bau bau' timova... Ili ti, jednostavno, mislis da nije uspjeh to sto je 90-tih godina vodio Croatiju u Ligu sampiona, ili sto je sa Zagrebom osvojio HNL? Ima on u svojoj karijeri mnooogo pozitivnih strana - ako nista drugo, barem sijaset vise u odnosu na sva druga rjesenja, koja su se pominjala proslih dana, zajedno. Stoga, kako bi bilo da mi fino vidimo sto ce Azerbejdzanac, Iranac, Egipcanin i Slovak uraditi kada krenu utakmice, a da se do tada, fino, uzdrzimo od prognoza prije nego je i sjeo na klupu?
    Last edited by M_O_D_E; 06-02-10 at 11:39.

HARI KRISNA JE MOJ IDOL! HARI, NABAVI MI JEDNU ANIMACIJU STO MASE BARJAKOM, HOCU DA BUDEM KAO TI!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mnogo mi se svidjelo ovo sto je spomenuo za nacionalni naboj kojeg skoro da nema. Sramota kako se odnose pojedini

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by ekrem_drndar View Post
    Mnogo mi se svidjelo ovo sto je spomenuo za nacionalni naboj kojeg skoro da nema. Sramota kako se odnose pojedini

Ako bude uspio da usadi makar 10% onoga sto Hrvati imaju i pokazuju, dobro ce bit. Ne vazi naravno za sve igrace, ali neki bi mogli mnogo bolje...
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

najjace bi bilo da ne vrati burza u tim ...

Page 338 of 2251 FirstFirst ... 2382883283343353363373383393403413423483884388381338 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)