Ma veze ovo nema,opet cemo dozivjet' debakl :sad:
Jedino je GROF moga' da ucini nesto...
Fala bogu neko normalan konačno!
Ma veze ovo nema,opet cemo dozivjet' debakl :sad:
Jedino je GROF moga' da ucini nesto...
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Sumnjam da je Grof uopšte i bio ozbiljno u igri. Jednostavno je povezana situacija u kojoj se nalazi njegov klub sa eventualnom mogućnošću da ostane bez angažmana i onda eventualno da završi na klupi reprezentacije.
Filipovic, Jokanovic, Krcmarevic..
Kranjcar je sigurno vece ime od njih. Sto veli Mad God, nema ni on carobni stapic ali bar cemo valjda sad igrat fudbal.
Gore od onoga nije moglo, koliko moze bolje sad cemo da vidimo.
Nocas predstavljanje selektora.
Bijo si poziw koi se neodbija
Grof može da postane odličan trener, ali zašto svi odjednom toliko žele njega, a ne nekoga ko je vodio ekipu poput Hrvatske, i to na svjetskom prvenstvu?
Čak je i Jokanović vodio veću ekipu nego Grof, i osvojio dvije duple krune.
Kranjčar super izbor, srećan bio.
Nadajmo se nekim novim imenima i podmlađivanju,pogotovo u odbrani.Imamo vremena do početka kvalifikacija da probamo neke nove igrače.
Sad ce i neki Hrvat zaigrat za nas....![]()
Niko Kranjčar.![]()
Ne moze vec je igrao za CRO....
Bez ako se uvede neko novo pravilo.....![]()
Grdnoga li pravila, ni sina ne može pozvat da igra u njegovu ekipu.![]()
Ja mislim da se pravi izuzetak ako fudbalerov otac vodi repku tudje drzave.......u tom slucaj on moze prec kod tate........:mrgreen:
Mislim da Cico ne zna nijednog naseg igracatako da se ja bas i ne nadam nekim vecim promjenama sto se tice igrackog kadra
“people will judge you on what you can build, not what you destroy"
Dobar je naš kadar, samo neka im udari malo taktičke discipline. Ne očekujem ka ko zna koje nove igrače, očekujem da igramo fudbal.![]()
Srecno bilo, i nadam se vecim uspjesima u sledecim kvalifikacijama.
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
Dokle je on digurao sa Hrvatskom, kad je preuzeo, sta je postigao?
PS
Ako upadnemo u grupu sa Hrvatskom a ona bude sigurno prva mozemo ocekivati jos najmanje 3 a mozda i 6 bodova![]()
aj pa sa srecom....
AJMO CRNA GOROO
AJMO CRNA GORO !!!
Kako sam se nadala dobro sam se udala
cico nije neki top trener,ali je kapelo u odnosu na jokanovica,krcmarevica,tumbasevica,filipovica i kompaniju.ima dosta iskustva u vodjenju reprezentacije,i to dosta vece nego sto je nasa.mislim da je u odnosu na mogucnosti to odlican izbor
Raise my hammer,take my aim
Pogodite ko ce od sada da bude glavni sponzor reprezentacije, AD Plantaze![]()
vodio je Hrvatsku reprezentaciju u kvalifikacijama za SP 2006-e i na SP 2006-e.
Hrvatska je bila prva u kvalifikacijskoj grupi i bez poraza sa Švedskom, Bugarskom, Mađarskom, Islandom i Maltom.
na prijateljskoj utakmici prije SP Hrvatska je pobjedila Argentinu 3-2.
na SP 2006-e Hrvatska izgubila od Brazila minimalno 0-1, te remi sa Japanom 0-0 i Australijom 2-2. Nisu prošli dalje.
Last edited by smena|generacija; 05-02-10 at 16:32.
Zlobno, pokvareno i pakosno stvorenje. Zmija :D
ako se sreća smiluje i ne bude prejaka grupa... sve je moguće.
treba biti realan - trenutno jedino Srbija i Hrvatska imaju kompletne timove dobrih igrača; a Slovenija, BiH i Crna Gora imaju 3-4 klasna igrača.
no ako su se Slovenci uspjeli kvalificirati na SP ili kako je BiH bila hit kvalifikacija - može to i Crna Gora...
Stevan Jovetić - Simon Vukčević - Mirko Vučinić![]()
Zlobno, pokvareno i pakosno stvorenje. Zmija :D
Last edited by gatsbyy; 05-02-10 at 17:02.
AJMO CRNA GORO !!!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks