Ima angazman covjek![]()
ne mozhe bit gore nego jokanovic ili djukic... chak mi je i sanader bolji od njih za tu funkciju... Ko god da je sretno mu bilo...
Slazem se.
Ima angazman covjek![]()
Bijo si poziw koi se neodbija
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Grof boŽoviĆ !!!
danas u Arenu naslov Grof ili neki slovenac ne znam kako mu tacno bijase ime ali mi nije simpatican, pa se ponadah da grof tu prednjaciNe znam vidjecemo danas ali mislim da treba da bude crnogorac na celu repezentacije kako god !!!
Pa logicno je da grof obavlja tu funkciju, ako mu dozvole da vodi i klub paralelno.
On je mlad, pun energije i bas bi mu odgovaralo da narednih nekoliko godina radi punom parom.
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Grof Grof Grof!!! Samo GROF!!!
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
Kranjcar. Zavrsena licitacija...![]()
Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;
Može Kranjčar, ne bih se žalio.
Nikako Kranjčar!
Cico, Grof, Verdenik...?
05. februar 2010.
Danas će se, pretpostavlja se, znati novi crnogorski fudbalski selektor.
Nagađanja o nasljedniku Zorana Filipovića traju od kraja prošle godine, otkad je prvom selektoru crnogorske reprezentacije istekao mandat.
Današnja štampa, nakon ranijih nekoliko imena, objaljuje tri nova.
Vijesti pišu da je predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević prethodna dva dana proveo u Sloveniji i Hrvatskoj i riješio pitanje novog selektora.
Hrabrie sokolove, kako ''Vijesti'' nezvanično saznaju, preuzeće bivši proslavljeni vezista zagrebačkog Dinama, prvi kapiten reprezentacije Hrvatske i nekadašnji selektor Hrvata Zlatko Cico Kranjčar.
Arena, međutim, nezvanično saznaje da će nasljednik Filipovića biti Slovenac Zdenko Verdenik ili crnogorski stručnjak, na radu u Rusiji, Miodrag Grof Božović.
Što se Božovića, koji je poznat crnogorskoj javnosti, tiče, Arena danas prenosi informaciju ruskih medija da je Božovićev klub FK Moskva - blizu bankrota.
Slovenački stručnjak je početkom devedesetih predvodio mladu, a zatim i seniorsku reprezentaciju "zmajčeka".
Bio je trener u Austriji, a od 2000-2004. godine bio je u Japanu, gdje je vodio tri kluba. Profesor je na Fakultetu za sport u Ljubljani.
eo na in bilo da je kranjcar valjda
E takav izbor već volim! Sva 3 su OK po meni! Prvo bih uzeo Grofa, pa Cica, a 3. opcija bi mi bio taj Slovenac!
Moze Kranjcar.
Bravo Dejo!
Bijo si poziw koi se neodbija
dako grofa izaberu...
sad svi iskljucise jokanovica...preokreti iz dana u dan![]()
AJMO CRNA GORO !!!
nije bas jednostavno voditi takvu reprezentaciju, znate i sami koliko se kapelo dvoumio oko engleza![]()
CIco Krajnjcar i definitivno selektor...
nije loshe uopshteeeee![]()
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
evo vidjeh i ja, nije lose ali moglo je i bolje!
Kad se imaju u vidu sva imena koja su bila u igri (Krčmarevići i tako...), ja sasvim zadovoljan.
Čovjek ima skoro 20 godina iskustva. Što ne znači da sam ubijedjen da ćemo postić ko zna što sa njim, ali sam bar ubijedjen da će ono što budemo gledali na terenu ličiti na normalan fudbal (pa makar bio i loš) a ne na ono istrčavanje sa Filipovićem.
Kako je moglo,dobro je...![]()
I jos da nam dodju Hrvati u grupu.....![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks