Tigra je za tinejdzerke koje slusaju Rihannu (NexusVI, potvrdi).
TAKUMI
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Ne znam o Tigri nista.
Cek da pitam zenu....
....nista, ni ona ne zna.
TAKUMI
Fabia GTI VS M POWER jel ima tema da trazim?
mislim da bi bilo sramota da ima ta tema![]()
You'll Never Smoke Alone..
http://www.gov.me/upravacarina/vijes...ika&rubrika=34
Evo ovdje imas sve carinske stope.Skini carinsku tarifu 2010 i glava 87 su vozila.Koliko vidjeh na brzinu carina je od 0 do 5 %.Zavisi od kubikaze i odakle se uvozi.Recimo za benzinca od 1600 cm3 uvezenog iz EU carina je 1.25 %!
Najopasnije oružje su ljudi malog kalibra.
ljudi moze li se voziti auto na ono svedocanstvo sto izdaju u auto-skolu?
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
ni sa onim papirom koji ti daju u mup kad da dodjes za vozacku...nista od toga nije javni dokument-isprava
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Zahvaljujem se na pomoci! Nasao sam i ja zakon o carinskoj tarifi ali nisam primjetio stope u zadnjoj koloni dok mi ti nisi skrenuo paznju
Znaci stopa za benzince od 1000-1500ccm iz EU je sada za 2010 0,75% u 2009 je bila 1,5% a nekada 3%
Stopa za benzince od 1500-3000ccm je sada 1,25% a bila je 2,5%u 2009 i 5% nekada.
Stopa za benzince preko 3000ccm je sada 5,5% a bila je za 2009 7% a nekada 10%.
Za dizele do 1500ccm je sada 0%, a nekada je bila 5%
Za dizele od 1500-2500ccm je sada 0,75% a bila je 1,5% u 2009 a nekada 3%.
Za dizele preko 2500ccm je sada 5,5% a bila je 7% za 2009 i 10% nekada.
Ovo su stope za nova vozila porijeklom iz EU, i ovo je dobra vijest za sve koji planiraju da kupe novi automobil iz EU. Nadam se da ce i dileri automobila u CG uvrstiti ovo i spustiti cijene.
[quote=Fabia_Elegance!;1464015] Carina je 5%. quote]
Carina nije 5%, 5% je nekada bila carina na upotrebljavana vozila, a za nova su uvijek bile tri razlicite stope od koji je jedna bila 5%, nemoj da odgovaras ukoliko neznas. Covjek koji zna mi je dao pravi odgovor.
Last edited by noddy; 03-02-10 at 09:22.
Moze li mi ko objasnit proceduru prebacanja auta i motora sa USA tablica na nase, ukoliko je vlasnik nas coek, koji ima dvojno dravljanstvo, a trenutno je u USA, da li ja to mogu uradit mjesto njega sve?
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Ali treba da ti posalje vlasnik i da tamo pise da ti smijes da ga prevedes.
TAKUMI
Pa e, on je vlasnik, sve je to ok, a izdeklamovacu mu ja da napise da mogu na Mjesec s njim ako treba![]()
I nisam zidar, ali eto
Ne samo da mozes na mjesec, nego da mozes da ga prevedes.
TAKUMI
Znam, ukapirao samJes al ce onda to mene da kosta grdilo para oce li??? Kosta li sto prevodjenje sa USA na nase table, treba li da se carini to cudo
I nisam zidar, ali eto
pa znaci li ovo da se auta na usa table mogu prevesti na crnogorske sad,ili jos uvijek treba potvrda od masinskog koju oni ne izdaju za usa kola?
WHEN RELIGION RULED THE WORLD,THEY CALLED IT THE DARK AGES
Kad budete dobili auto na USA table, i punomocje, i pare, pisite mi na pm i sve ce biti zavrseno.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks