evo kazem ti ovo utorak-sreda-cetvrtak nije neka strasna ponuda tako da nemam bas neke utakmice koje bi 100% garantovao
ali evo ti ovako:
ajax PPX
bordo x-1
vigan x-1
aberdin 1
to je nekih 70% sigurno![]()
evo kazem ti ovo utorak-sreda-cetvrtak nije neka strasna ponuda tako da nemam bas neke utakmice koje bi 100% garantovao
ali evo ti ovako:
ajax PPX
bordo x-1
vigan x-1
aberdin 1
to je nekih 70% sigurno![]()
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
@Orgullo
Mogao bi malo zakochit s pisanjem,jer ti i slichni napraviste od ovog topic-a sprdnju,da ti se ne mili uc',kao neko zabavishte ...
Izvini brate ne znam u cemu je problem???Od svih postova koje sam napiso ovdje 99% imaju veze sa "kladionicom" tako da nemoj da me prozivas bez veze.Ovaj pdf je tu da se predlazu utakmice za kladnje i da se djele misljenja (ako neko ima neke dojave o tome ko ce ili nece igrat u nekom timu i tome slicno).Bas ne vidim sta si to naso da ne valja u mojim postovima...
Daj da vidim neki tvoj komentar pa da znam kako i sta treba da pisem...Izgleda da se ja ne razumijem dobro u kladionicu![]()
Ma uzivaj,ako ti je satisfakcija da po cio dan pishesh shashave predloge od tiketa,od kojih naravno shanse da prodje ima 0,01 %,samo nastavi...lijepo smo ovdje par nas davali svakog dana po jedan jak tip,medjutim do rijechi se ne moze doc od tebe i josh nekih,ali ok,uzivaj da ti ne smetam,no ti morah rec,jache je od mene .
Ok,samo ti nastavi,nalupaj po 10 predloga,5 neka prodju , blago tebi je l da...na tiket po 50 centi pa shto bude ...e sprdnje...
Od mene necesh chut ni 1 predlog vishe dok je ovako ovo neozbiljno,eventualno ako naidje simpatichan lik sa nickom Penzioner,dobice fix javno kao i uvijek![]()
I ja sam za to da svako ko igra kladionicu ,i razumije se,kad ima ne mora svaki dan postavi po njemu jedan ili dva sigurna predloga,i ko prati moze poslusat ili ne nije bitno....
A ne glupo mlacenje po 1000 predloga bez osnova.....
Ja prvi svaki dan odigram po 5,6 tiketa min.pa ne palamudim odje sto sam igrao,i bzv.postavljam utakmice kad nisam siguran da u njih....
Treba malo obzira imat....
momci necu da se mijesam u vasu razmjenu misljenja ali moje misljenje je da svako moze ostavit svoj tip ali da je nama posjetiocima ovoga foruma da odlucimo da li ga igrati ili ne
hvala vam gospodo sto ste me prosvjetlili...od sad cu da postujem "pravila" ovog pdf-a!
a unaprijed se radujem tim vasim jakim predlozima za predstojeci vikend...dobro ce mi doc da dignem pare...jedva cekam!
cura u kladionici sporting mi je greskom stavila na tiket igru GG3.
Zna li neko sto znaci ta igra?
Who let the dogs out
Kolika ti je kvota na tu igru??
ja odigrah
bordo 1,celzi 2 ,az X2, Seltik 2, lianeli 1 kvota 4,25
Nesto gledam sad na Gamebookers, i vidim da im je CZ u ponudi i to kod njih stoji da mech pocinje u 8 i 45 iako je mech poceo prije vise od pola sata.
Sad stavih neke pare na h1 u 1. cetvrtini i na poluvrijeme isto h1
Mislim da su se zeznuli![]()
Živio mi Srđane Aleksiću!
Evo i kvota pade sa 1.44 na 1.40, vrlo vjerovatno da se uplacuje masovno![]()
Živio mi Srđane Aleksiću!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks