Ima istine, ima istine da imaju problema sa floor mats i gas pedal, ali da su u big trouble? Pa vise je potrosio Mercedes kad je imao 1.3 milion vehicle recall prije 5-6 godina nego ovi sad, Mercedes je svima stavio drugi kocioni sistem.
Zavrsice oni to, ali digli su uzbunu oko toga...pa tepihe za 5 miliona auta...koliko je to eura? 15 000 000?
TAKUMI
Meni je ova recenica najzanimljivija:
On top of that I read this morning that the US Senate is asking questions about Toyota. Why would they do that? What comes to mind right away is protectionism. By doing so, senators are trying to encourage customers to buy Ford and GM cars. The United States is dedicated to keep its auto industry afloat and the recent announcement from the Senate is just another example of politics stepping in the world of business. I don’t like it but I understand it!!
Pa ameri su jedva cekali da bi prodali sto vise Fordova i slicnih sranja.
Kad su GM i Ford imali najvece opozive u istoriji, 5 miliona, 7 miliona vozila senatori nisu rekli nista.
TAKUMI
Pogledaj, digli su ovo na nivo nuklearnog napada, da bi spasili one svoje raspade od firmi!
Nego, neka to, ovo sam morao da copy-paste, suze su mi odile dok sam chita' :
(Radi se o komentaru na caffemontenegro.com-u, povodom texta o Veyronu)
"1. Anonimni: 02 Feb 2010. | 09:38
Ovo je,za one multimilijardere,vece opterecenje nego uzivanje, kad moras mislit da na svake 4 hiljade mijenjas gume, i kad ne mozes nidje poci a da ga stisnes i da vozis barem dva sata, a rezervoar ode za 12 minuta... pih. Zlatila se njemacka auta..."
2. Anonimni: 02 Feb 2010. | 09:39
"Set od cetiri gume je 27000??? Pa koje to gume stavljaju ???"
ROOOOOFFFFFFFFLLLLLLLL
><
Kako to? Ja nisam znao.
Mislio sam da je to Renault...
Ma to je Reno....negdje sam procitao da Veyron ima 2 spojena dCi motora a platformu od Clia V6.
TAKUMI
Google is your friend
Imas na WIKIPEDIUThe company struggled financially, and released one last model in the 1950s, before eventually being purchased for its airplane parts business in the 1960s. Today the name is owned by Volkswagen Group, who have revived it as a builder of limited production exclusive sports cars.
Bas sam sad provjeravao da vidim je li 100%![]()
Last edited by cvxcomputers; 02-02-10 at 14:32.
ima motor iz caseovog megana :P (bez ljutnje al morao sam)
Ma sigurno laze wikipedia.
Bugatti je Renolova sporska marka.
Pa i Wolverine kaze da ima motor od Megana dCi...i mjenjac od istog, ima platformu od Clia V6...
Kakav VW bre?
Idem probat Veyrona, tu je jedan iza zgrade.
TAKUMI
:lolblue: :lolblue: Obavezno... I provjeri je li mu ukljucen PLJIIIIIIN
(Scena od danas): Poslije dugog krvolocnog drifta, vracam se kuci i lagano se uparkiravam u kapiju... Prilaze neki "klinci" i pitaju me: kubika/konja... odgovorih im... Iduce pitanje je bilo A JE LI TO DIZEEEL ili benizinac. Meni mrak na oci, shvatam koja je ura i reko' nije cush, kakvi... No je na plin. :razz: Poslije 2 sekunda oporavka, dodah: "Ada na benzin je, HARDCORE"... A oni chinU: "auuuu, a to troshi"... ... ... DAMN!!! Bolje cutati i biti smatran ne-znalicom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju![]()
Ma idem ja juce kod Volija na stari, i vidim cigica...shit...kaze: kume, kako ti je dobar ovaj (ja cutim i gledam), ima kozu kume, FUL MERCEDES...tu mi je pao mrak na oci...
TAKUMI
Mislio sam se da li ovo da kacim u "FACEBOOK BISERI" ili ovdje... na kraju ipak odlucih za ovaj THREAD... @Vili, sad kapiram zasto TOLIKO mrzis VW "fahere"
I na kraju sam bio ironican... Nzm da li mu je do mozga doslo![]()
Last edited by cvxcomputers; 02-02-10 at 16:54.
jesi ga vec izbio?A danas sam se raspravljao sa drugom jer oce da uzme golf 4 kad polozi....i ja mu pricam sto ce ti to,on skocio na mene sto golf najjaci bla bla bla....taman kao da ja kazem da je moj peugeot 306 tdi iz '98 najjace auto na svijet....a ne da nije no se realno ne moze mac,al dobio sam ga na poklon za 18ti,sredjen je,nije se kvario do sad i meni kao prvo auto dovoljno
,i najvaznije ne trosi puno :P
Golf 4 najjace auto![]()
hhaha kako ne,za te pare koliko oces boljih![]()
CVX....ojjjj....hahahhahaahahahahahahaha.....
BOLESNO!
TAKUMI
eo nocas oko 9ipo bio udes na bulevar ispred t-coma (onamo pored Fil Ruza). Bijeli bmw M6 (ili obicni neki 645i jer nema oznaka nikakvih) sa velikim crnim felnama, prelijep, skrece desno u bulevar stiska gas, zaigra mu zadnji dio, i zakuca se u jednu zenu s bocne strane, i odbaci je 10 metara u banderu, nagrdi je svu, a ovome samo malo ulupljen branik...
Kakav neki neiskusan bezobrazan vozac bmw-a..
Last edited by cvxcomputers; 04-02-10 at 21:50.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks