meni ne radi...:mad:
radi li vam extra tv?
meni ne radi...:mad:
@laciale
Sto je problem?
@podgoricanin
Da li si siguran da imas Extra TV? https://forum.cdm.me/search.php?searchid=3631176
Forum nije zvanicno mjesto za prijavu problema, pozovi 1500.
pa naravno da nije, ali kako je laciale pitao radi li vam extraTV,
pomislio sam da nije nesto do njih, jer ni meni u tom trenutku nije radio...
mada i prilikom montaze su mi rekli da telefonske instalacije u zgradi nisu bas naj, naj..
a ovo za arene, nadam se da ce biti otvorene do prvog marta....![]()
nema nikakve logike da se gase kanali sredinom mjeseca, a ionako jos ni ton nije podesen kako treba...
Samo lagano, bicete obavijesteni na vrijeme, a po obicaju prvi![]()
Sale, posto si jutros aktivan odjenake, reci mi ima li sto u vezi sport klubova, jel tacno da total vise nema ekskluzivitet i da li radiste ista po tom pitanju...
Zašto ne radi b92info?
Rekoše mi na 1500 da je "problem do satelita i da nije samo on crkao"... To već danima traje.
Imam problem, ako prebacim sliku na 1080i ili 720p ili na "standarna definicija slike širokog ekrana", sliak m idobije crne ivice sa strane.
Valjda ne bi trebal oda se to dešava. Probao na dva extra TV uređaja i na dva TV -a dva različita proizvođača.
Napominjem da LCD -i podržavaju sve tri rezolucije i da su veličine 32" i 40".
Sliku mogu da zumiram ali se onda cropuje :mad:
U pitanu je Samsung 40A454 i Toshiba 32AV500
Onda je poštenije ugasiti one tri ostale opcije. Najbolja je slika na 4:3 na LCD .. Kakva ironija....
Pitanje za Sašu.
Kad šaljem extra sms, sa jednog Extra uređaja na drugi, poruke ponekad dođu direktno na ekran a nekad ne. Pravila nema, ili ja nešto pogrešno radim. Čekirana je opcija da poruke stignu direktno na ekran.
Znači dok gledam tv, oću da mi poruka se pojavi direktno preko onog što gledam, što se i desi ponekad.![]()
Eto to je to, ipak ima srece od toga...![]()
Poruke moze da primi samo onaj ko je strikirao opciju u chat aplikaciji (a prije toga obavio registraciju). Poruka se nece prikazati ako je korisnik u nekoj aplikaciji ili ima otvoren menu, ali cim bude na nekom live kanalu, dobice poruku.
Nije cenzura. Evo dodje slika i na B92 info.
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
B92 nije nestajao, od danas je tu i Info.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks