kako dobar tenis igraju enan i serena....
kako dobar tenis igraju enan i serena....
Raise my hammer,take my aim
navijao za serenu i dobila je![]()
Zato se Nole chuva. Zna zhulj doboro choeka da nagrdi... Pametnica
Shta rade poznavaoci.
Slazem se.
Marej počeo sa taktikom mlakog prebačanja loptice pa ko koga zajebe i zajeba sebe (to samo Djoković i Federer mogu da odigraju sa uspjehom)!!!Sad je već prešao da ga napada i odmah je došao u poziciju da posle 0:2 dodje do 2:2!!!Samo da popravi servis i biće ovo dobar meč![]()
deuscroix
ja se sad probudih i vidim da sve ide prema mojim ocekivanjima i zeljamaSamo da ovako nastavi.
Federer nije iskorisito 6 uzastopnih brejk lopti, moze mu se to lako obiti o glavu.
kakav gem, dva asa i dva servis vinera, tako se privodi set kraju. Ako ovdje povede sa 2-0, Smarej nema vise sta da trazi, nije on kapacitet za takav preokret.
Last edited by OCTAVIAN; 31-01-10 at 10:04.
Novak djokovic drugi na planeti!!!
Ovaj Marej je smiješan...
Doktor!8-)8-)
svaka cast![]()
You'll Never Smoke Alone..
Ovo je šampion a ne bolesni teniser
Čestitke Federeru, zasluženo! Imam utisak da se čak nije ni previše namučio na ovom turniru, što treba da zabrine prve pratioce... a kad smo kod prvog: Nole, srećan broj dva!
Federer gospodski,malo tezhe nego protiv Tsonge,gdje je djelovao imperijalno,ali ipak dovoljno za laganu pobjedu.
Josh jednom ponavljam,realna shansa za calendar grand slam ove godine.
Deserve's got nothing to do with it.
Kako se nasetao marej jutros...greote![]()
Raise my hammer,take my aim
Što više reći poslije 16 osvojenih Grand slam trofeja? Možda samo da je ovo njegov prvi Australian Open osvojen na plavoj Plexicushion Prestige podlozi, jer su prve tri njegove titule bile na zelenoj Rebound Ace podlozi. Eto, i to smo vidjeli. Što je sljedeće? Vjerovatno obaranje rekorda u broju nedjelja na mjestu broj 1.
Grand Slam? Teško. Zbog Rolland Garrosa koji će teško odbraniti, a mislim da to i ne bi trebalo da ga zamara previše. U ostalim naravno da ima velike šanse zavisno do motivacije i zdravlja. Ali, daleko je do murava.
Dick Laurent is dead!
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks