View Poll Results: Prvak je...

Voters
44. You may not vote on this poll
  • Barcelona

17 38.64%
  • Real Madrid

17 38.64%
  • Almería

0 0%
  • Malaga

0 0%
  • Atlético Madrid

5 11.36%
  • Deportivo La Coruńa

0 0%
  • Villarreal

0 0%
  • Tenerife

1 2.27%
  • Real Zaragoza

0 0%
  • Sporting Gijón

0 0%
  • Valencia

2 4.55%
  • Espanyol

0 0%
  • Xerez

0 0%
  • Real Valladolid

0 0%
  • Osasuna

0 0%
  • Athletic Bilbao

1 2.27%
  • Racing Santander

0 0%
  • Sevilla

1 2.27%
  • Getafe

0 0%
  • Mallorca

0 0%
Page 81 of 201 FirstFirst ... 317177787980818283848591131181 ... LastLast
Results 2,001 to 2,025 of 5016

Thread: Primera / Liga Espanola 2009/2010

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Maestro Guti !
    BISOGNA VINCERE !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Ultra_Spich View Post
    Maestro Guti !
    Posteno nema sto.....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Need2rock View Post
    od xavia alonsa bolji nije,xavi alonso je prosle sezone sigurno bio medju 15-ak-20 najboljih igraca u evropi.a sto se tice kupovine to je posebna prica...
    Apsolutna istina.Konacno neko ko zna fudbal Snajder jeste dobar igrac, ali je losiji od Alonsa, prvenstveno zbog tih "staklenih nogu" (konstantna sklonost povredama) i zbog cinjenice da je u fazi odbrane klasicna NULA za Xabija.Snajder ne unosi mirnocu u igru pozadi, cesto grijesi prilikom jakog protivnickog presinga, nema ni upola dobar ucinak u presingu i oduzimanju lopte i slicno...

Osim toga, Snajder je izrazito ofanzivan CMF dok je Alonso vise deep-lying playmaker tj. "kreator iz pozadine" (nesto slicno Pirlu, samo sto je Pirlo jedan na svijet') - tako da im se i pozicije donekle razlikuju...

Meni je drago sto je Perez doveo Alonsa, bolji mi je igrac od onog baletana sa staklenim nogama, koji jedino bezbrizno moze da igra i da se pokaze kad iza sebe ima 2-3 defanzivna vezna (kao u Interu).Sa Xabijem i Lasom Realova igra dobija na CVRSTINI, a pored Kake i Gutija Real ima mnogo kreativnih igraca, tako da nikakav Snajder nije potreban, ni najmanje...

Sto se tice sinosnjeg meca, igra nije bila na nivou, ali bitno je da je tradicija srusena i da je Real dobio to najteze moguce gostovanje u Spaniji (posle K.Nou-a, naravno).Guti je bio odlican u prvom poluvremenu.Zali Boze sto onakva klasa i talenat moraju da trpe onakav mozak i ego.Da nije tog, davno bi on bio u samom kremu svijetskog fudbala.Ovako, samo nas (ljubitelje fudbala) povremeno kupi asistencijama poput one sinoc

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Orgullo_Vikingo View Post
    guti ima problem sto nema prostora za njega u realu iako ja ne znam zasto?!
    ali kad god zaigra najbolji je!

mozda zato sto su doveli 54323 igraca od kojih im 2/3 nijesu bili potrebni?

svaka cast za asistenciju
    ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Guti mi se uvijek svidjao, ne fizicki, nego igracki, majstor je i klasa, samo sto ima zajeban karakter, pa nikad nisi nacisto s njim.

E i usput, da je ovaj potez napravio messi ili neko iz barselone, o jadu bi nas neki zabavili.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by Vidocq View Post
    E i usput, da je ovaj potez napravio messi ili neko iz barselone, o jadu bi nas neki zabavili.
    Pa naravno, jer su momci puni kompleksa brate. Kompleksa raznih vrsta.
    Mi koji godinama unazad navijamo za svoje klubove, navikli smo na igru ovakve klase i ovakve poteze, pa ne pravimo pompu više. :mrgreen:

Thanks Thanks Given 
    801
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Quote Originally Posted by Vlado View Post
    Mi koji godinama unazad navijamo za svoje klubove, navikli smo na igru ovakve klase i ovakve poteze, pa ne pravimo pompu više. :mrgreen:
    slazem se
    No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by FC_Barcelona View Post
    Mislim da će se prekinut tradicija ove godine. To mislim najviše zbog toga što SVE ide u korist deportiva, a real je tad najjači!

Standardno! Mada se jesam nadao da će real kiksat, naravno. Viđelo se sinoć dosta toga rekao bih. Guti je meni lično, jedan od najmrznijih igrača (i zbog ponašanja, i *****luka onoga, itd) ali njegov fudbalsko umijeće ne prepoznaju ili ne priznaju samo ludi i ćoravi. Real je takav tim, da guti i poslije ovoga sinoć, neće imat puno prosora u sljeedeće mečeve. Ali, meni bi on igrao PRIJE nego li alonso, kaka, dijara i ostali. On je pravi kreativac i kad je pored lass dijare (koji je suprotan gutiju, tj trkač ludački) real ima hemiju na sredinu! Kaka nije opravdao ni 1/5 novca kolko du dali za njega. Granero je realov Ćavi/Iniesta, pravi igrač i sličan gutiju jako (samo ima i prednosti jer je skroman izuzetno). I da, nimalo nijesam iznenađen potezom tj. asistencijom gutija, to bi on dosta češće uradio da će čoeka puštit i dat mi slobodu u kreiranju igre.

Barsa je sinoć, iako rezultat to ne pokazuje odigrala fino. Sporting je jedna od najmanje atraktivnih ekipa, ali nijesu slučajno 10. na tabelu. Gol Pedra (opet on... pored svih) reklo bi se iz ofsajda, blagog i slabo vidljivog uživo, ali ofsajd je ofsajd. Dani Alveš nije igrao zbog lagane povrede. Skinuh meč i pogledah, imala je Barsa mnogo oscilacija što se igre tiče. Čas su dominirali i to nenormano dobro, čas je bilo situacija kad je ona igra "drži loptu u noge" bila neostvariva. Ali 3 boda u svakom slučajnu dođu fantastično, jer real igra dobro i ne smije se kiksat i svaki kiks jako skup.

Barsa ostaje na +5, slijedi meč sa hetafeom doma, atletiko m. u goste, pa rasing doma i onda gostovanje štutgartu!

Thanks Thanks Given 
    801
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Quote Originally Posted by FC_Barcelona View Post
    Standardno! Mada se jesam nadao da će real kiksat, naravno. Viđelo se sinoć dosta toga rekao bih. Guti je meni lično, jedan od najmrznijih igrača (i zbog ponašanja, i *****luka onoga, itd) ali njegov fudbalsko umijeće ne prepoznaju ili ne priznaju samo ludi i ćoravi. Real je takav tim, da guti i poslije ovoga sinoć, neće imat puno prosora u sljeedeće mečeve. Ali, meni bi on igrao PRIJE nego li alonso, kaka, dijara i ostali. On je pravi kreativac i kad je pored lass dijare (koji je suprotan gutiju, tj trkač ludački) real ima hemiju na sredinu! Kaka nije opravdao ni 1/5 novca kolko du dali za njega. Granero je realov Ćavi/Iniesta, pravi igrač i sličan gutiju jako (samo ima i prednosti jer je skroman izuzetno). I da, nimalo nijesam iznenađen potezom tj. asistencijom gutija, to bi on dosta češće uradio da će čoeka puštit i dat mi slobodu u kreiranju igre.

Barsa je sinoć, iako rezultat to ne pokazuje odigrala fino. Sporting je jedna od najmanje atraktivnih ekipa, ali nijesu slučajno 10. na tabelu. Gol Pedra (opet on... pored svih) reklo bi se iz ofsajda, blagog i slabo vidljivog uživo, ali ofsajd je ofsajd. Dani Alveš nije igrao zbog lagane povrede. Skinuh meč i pogledah, imala je Barsa mnogo oscilacija što se igre tiče. Čas su dominirali i to nenormano dobro, čas je bilo situacija kad je ona igra "drži loptu u noge" bila neostvariva. Ali 3 boda u svakom slučajnu dođu fantastično, jer real igra dobro i ne smije se kiksat i svaki kiks jako skup.

Barsa ostaje na +5, slijedi meč sa hetafeom doma, atletiko m. u goste, pa rasing doma i onda gostovanje štutgartu!
    posteno..odavno nisam cuo da neki navijac barselone ovako objektivno prica..nemam sta da dodam na ovo tvoje...

P.S. ove ste sezone nasi!! HALA MADRID!!:grin:

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Quote Originally Posted by Vlado View Post
    da ste imali igrace to jeste ali igru...? ti si mozda gleda neki real iz 60tih godina. samo en znam sjecas li se koliko su se puta bijele marame vijorile na santjago bernabeu cak i kad je ekipa dobijala.

guti je majstor i po meni bolji je od alonsa.

Thanks Thanks Given 
    801
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post
    da ste imali igrace to jeste ali igru...? ti si mozda gleda neki real iz 60tih godina. samo en znam sjecas li se koliko su se puta bijele marame vijorile na santjago bernabeu cak i kad je ekipa dobijala.

guti je majstor i po meni bolji je od alonsa.
    slazem se za gutija

a real je vazda imo igru i poteze i vrhunske igrace nego je od kad je hierro otiso iz reala stalno neka frka oko odbrane i primamo dosta golova...ali ove sezone bi trebalo i to da se regulise...

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

guti je strasan igrac mada , istina je, da ne igra konstantno dobro.
    moze real i bez ronalda i mozda je i bolje tako jer ronaldo previse lopti potrosi naprijed i za sada mu ne ide najbolje.

Thanks Thanks Given 
    801
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post
    guti je strasan igrac mada , istina je, da ne igra konstantno dobro.
    moze real i bez ronalda i mozda je i bolje tako jer ronaldo previse lopti potrosi naprijed i za sada mu ne ide najbolje.

real moze bez ronalda...nije on Real Madrid on je samo dio kluba...ali Ronaldo jos nije u punoj formi sad ce on da proradi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kako pricate o gutiju svi puni znanja.on jeste igracina i ima sjajnu asistenciju ali je covjek igrao napadaca prije nekoliko godina u galaktikosima. sjecate se sigurno ona 3 gola protiv rome. sledecu utakmicu ga ocekujem na klupi.tako real funkcionise.on je meni tip igraca kao redondo samo mastovitiji puno.

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    26 Posts

Total respect za onu asistenciju,zbog takvih igracha se gleda fuzbal
    ~
    Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kakva je greska prodaja Sneijdera. To samo moze retardirani pacerski klub kao sto je Real Policajciski-Kerovi Madrid.

Xabi Alonso ne prikazuje 30% onoga sto je radio u Liverpulu. Bacene 35 miliona (kolko li je vec kosta).

Znate sto mi je zanimljivo? Kad je izasla vijest skoro da Guti treba u Inter da predje, svi vi ste ga pljuvali i pricali da je ocajan i da ne treba u Lecce da igra.

Sad svrsavate kad vidite ovo. Kompleksasi i neznalice jbg.

Guti je maestro!
    If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

jes stvarno brate,ajde da batalimo vise sa nasim komplexima prema interu i njihovim evropskim titulama :lolblue:
    Raise my hammer,take my aim

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

da batalimo pricu o seriji A ovdje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by CaseLogic View Post
    Kakva je greska prodaja Sneijdera. To samo moze retardirani pacerski klub kao sto je Real Policajciski-Kerovi Madrid.
    Prodaja Snajdera apsolutno nije greska.Mi koji znamo sta pojam "skupe staklene noge" znaci sigurno smo toga svjesni.Ostali...Isto je i u slucaju Robena.Plus sve ono sto sam naveo u prethodnom postu (uporedjujuci Xabi/ja i Snajdera).

Xabi Alonso ne prikazuje 30% onoga sto je radio u Liverpulu. Bacene 35 miliona (kolko li je vec kosta).
    Sreca pa Eto'o pokazuje 200% onoga sto je pokazivao u Barsi Prodali su najboljeg strijelca a doveli covjeka koji nije ni sjena one masine iz Majorke, Barse i repr. Kameruna Jel' sad shvatas kakav je imbecilizam takav/tvoj nacin razmisljanja? :burp:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Bencivenga View Post
    kako pricate o gutiju svi puni znanja.on jeste igracina i ima sjajnu asistenciju ali je covjek igrao napadaca prije nekoliko godina u galaktikosima. sjecate se sigurno ona 3 gola protiv rome. sledecu utakmicu ga ocekujem na klupi.tako real funkcionise.on je meni tip igraca kao redondo samo mastovitiji puno.
    Guti i Redondo su razlicite kategorije igraca.Zajednicke su im karakteristike poput pregleda igre i passing-a (sa osjetnim razlikama, svakako), ali sto se tice discipline, konstantnosti, defanzive, presinga i slicnog - Redondo je bio JEDINSTVEN, i, iako veoma volim Gutija i njegovu lucidnost i kreativnost, ipak bolji igrac...

P.S.Sjecam se vremena kad je Guti igrao napadaca.Mnooooogo mi je bolji kao CMF, jer tu njegova kreativnost i tehnika dolazi do izrazaja...

sledecu utakmicu ga ocekujem na klupi.tako real funkcionise.
    Cemu ove predrasude i naklapanja?Svi su do dolaska Pelegrinija govorili "Sve je dzabe, koga god da dovedu, Raul MORA da igra".Pa ih je Manuel brutalno demantovao.Tako su govorili i za Benzemu, pa ih je OPET cova demantovao.Pitam se dokle ce se nastaviti praksa donosenja zakljucaka na osnovu predrasuda, bez osnova i naznaka logike i zdrave pameti. Balkane moj...
    Last edited by AnotherWorld; 31-01-10 at 19:22.

Thanks Thanks Given 
    9,752
    Thanks Thanks Received 
    6,066
    Thanked in
    2,314 Posts

E nikad necu moci da prezhalim redondovu povredu kad dodje u milan, kakva igrachina...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Guti je maestro.. kakvu je karijeru mogao da napravi, da je pametniji bio.
    Sneijder bi koristio bilo kojoj ekipi svijeta, pa tako i Realu. Ko god kaze drugacije, nije neki strucnjak...
    Inace, kako igra br.9 Barcelone, odusevljen sam
    Vrijedi svih skoro 70M, koje su date za njega :yipiiii:
    “It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Bogami, bilo je to više od 70M kad se uzme u obzir vrijednost Etoa u tom trenutku.

Ali dobro, da je onaj gol iz ofsajda.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    Bogami, bilo je to više od 70M kad se uzme u obzir vrijednost Etoa u tom trenutku.

Ali dobro, da je onaj gol iz ofsajda.
    Eto'a su procijenili samo 20M, jer mu je ostala bila samo jedna godinu ugovora sa Barcom. Inace, da nije bilo toga, 'remplovao' bi se sa CR9 oko najjaceg transfera svih vremena...

Hehe, zamisli njegov ucinak za pola godine, kad ga vadi jedan gol iz ofsajda..
    “It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

evo sevilja na 3 boda valensiji.

Page 81 of 201 FirstFirst ... 317177787980818283848591131181 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)