nije bila provokacija uopste... prijateljski sam rekao, nego aj'... i posle ljudi kazu ja sam dijete... :/
https://forum.cdm.me/showthread.php?t=21596&page=37 kreni unazad ako te bas intetersuje
mad ovo isto gore sam ja napisao u mom postu...
a i da me narod dizao na ne znam kakvu sprdnju oko ne znam cega... Tebe nikad nisam zajebao... gledaj to iz svoje perspektive...
Feeleep, koliko si trazio to?
TAKUMI
ne kapiram?
sad ispade da sam tebe zajebao... e nema veze, ne idemo u off...
a jbg bate zivot me nije mazio... :P
Last edited by cvxcomputers; 28-01-10 at 22:48.
@cvx
nisam navalio nego da ti pokazem reference... inace ja sam banovan bio svo to vrijeme...
Last edited by Feeleep; 28-01-10 at 22:45.
dobro feeleep dosta smo bili u offtopic![]()
popicemo ban i tako i tako![]()
CVX reci iskreno koliko si ukupno prosao KM sa automobilima do sad, ali iskreno.
Vozim od 12te godine, odrastao sam na "planinskim putevima" s mnogo ostrih krivina tipa CT-Njegushi/Chevo/NK preko Cheva, kao i ostali "napusteni" putevi stare Crne Gore... :twist: Prosjecno oko 150km dnevno se nabadalo tuda...
E, da... stvarno ne umijem da vozim, presao sam ukupno 300km od kako sam dobio vozacku i necu dalje da raspravljam:*
Inace, nije bitno KOLIKO je neko kilometara presao vec KAKO ih je presao
Ono, ne mozemo poredit tupavog Amera koji vozi auto putem 5tom brzinom na pravinu 800km dnevno auto putem i naseg covjeka koji ovim krivudavim "talasima" od Crnogorskih puteva prelazi 100km (a putevi kakvi su, istrijebishe nas!)...
Inace, stvarno mi do mozga ne dolazi sto ste me koji .i. pojahali, ka' da me Mashinac pravio! :razz: Nidje, ali nidje nisam davao komentare o tome kako vozim! ZNACI NIDJE! Eventualno sam na 2-3 mjesta rekao da volim/poshtujem trke i drift. Ono, da sam imao par sugestivnih POSTova (prema ostalim ljudima) o nacinu voznje, mozda i jesam, ali da sam sebe pominjao - nisam!
Last edited by cvxcomputers; 29-01-10 at 00:17.
o cemu vi raspravljate...pa ko ce to za sebe reci da je los vozac?![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks