bice od Cilica nesto, samo polako. Trenutno radi sa jednim od najboljih trenera, nije taj tek tako uzeo Marina pod svoje...
Marej je odigrao skoro nepogresivo zadnja dva seta.
Chila moze da zali za drugim, ali sve u svemu nije lose odigrao.
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
bice od Cilica nesto, samo polako. Trenutno radi sa jednim od najboljih trenera, nije taj tek tako uzeo Marina pod svoje...
Vazno je da je Nole nepobjediv kad je zdrav. Meni se gadi od ovakvih komentara!
Cilic je odigrao odlicno sve do trenutka kad ga je stigao umor iz dva prethodna meca. Zadnja dva seta se jako lose kretao, nije izlazio na mrezu, slabije servirao... Cilic je ovog istog Mareja odrao na US Openu, na slicnoj podlozi, ne tako davno. Da je raspored meceva ovdje bio kao na drugim slemovima, tj da su igrali sjutra polufinale potpuno bi druga prica bila, ubijedjen sam. Naletio je na Mareja koji je u ovom trenutku jedan od fizicki najspremnijih igraca.
Cilicu fali jos snage i kondicije. Kad on i Delpo ojacaju bice ubjedljivo najkompletniji teniseri, ne racunajuci Fedexa naravno.
Jeste li se ponadali jeste...a jeste, malo..
:mrgreen:
kad se spusti magla na Brajice, i ptice idu pjeske...
uporedi protivnike Cilica i Mareja pa ce ti biti malo jasnije. Cilic je igra protiv Del Potra, zadnjeg pobjednika slema i Rodika, finaliste pretposlednjeg slema. Oba meca u pet setova, dok je Marej svoja dva meca prije polufinala prosao sa po tri seta. Razlika nije mala, vec ogromna. Uz to, Marej je mnogo fizicki spremniji, i to je donijelo prevagu Cilicu. Vidjelo se da ga ima dok ga nije umor stigao. Prisjeti se kako ga je oprao na US Openu.
nemam ja sto da uporedjujem ti kazes cilic ce bit igracina ja kazem oce k... jer i marej i djokovic su mladji od njega samo godinu del potro je pet puta veci igrac od njega a imaju isto godina plus je i nadal mlad stvarno ne znam kad ce doc njegovo vrijeme a mozda i dodje ako ovi batale tenis![]()
Vidi se koliko poznajes tenis. Po toj tvojoj logici Federer nikad ne bi postao vrhunski teniser, jer on u njihovim godinama nije postigao bas nista. Neki igraci sazrijevaju ranije, neki kasnije. Ja tvrdim da ce Cilic biti igracina i da ce osvajati slemove, osim ako se ne desi nesto vanredno, a vrijeme ce pokazati jesam li bio u pravu ili ne.
Nemoj da se brukas kucaj www.google.com pa u search kucaj roger federer wikipedia i pogledaj . nole je osvojio prvi grand slam sa 21 znaci "cile" je zakasnio
Last edited by methodman; 28-01-10 at 19:36.
Marin Cilic nikad nece osvojiti GS,ubijedjen sam u to.
Da Delpo nije bio povrijedjen i ove godine bi zavrsio takmicenje u osmini,ima 2 metra i predispozicije za strasan servis,kojega nema,a godine prolaze!
U svakom mecu vise UE-a nego vinera!
Novaku nikad nije ni set otkinuo u cetri medjusobna susreta!
Marej ga je danas dobio lagano,jednostavno sve je zavisilo od njega,opet su mu nabili pritisak i opet je popustio u prvom setu,ali posle strahovita partija Skota,lagano.
Marej ima sanse da uzme AO,ali i ako ga ne uzme,karijeru ce svakako zavrsiti sa 5-6 GS titula![]()
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Del Potro i Djokovic su osvojili slem sa 21 godinom, a Federer je osvojio svoj prvi sa 22. Uz to, on prije toga nije osvajao ni Masterse, a rijetko i manje turnire. Djokovic je bio godinu mladji od njega kad je uzeo prvi Masters. I sta to na kraju znaci? Ama bas nista. Ima primjera koliko hoces za igrace koji su jos kasnije eksplodirali i bili veliki sampioni. Ona tvoja teza ne stoji u svakom slucaju.
Ivan Lendl je jedna od najvecih legendi ovog sporta, a prvi slem je uzeo sa 24 godine. Dovoljno?
I jos nesto, ja nidje ne tvrdim da ce Cilic biti jedan od najvecih tenisera ikad, ali tvrdim da ce osvojiti 2-3 slema. Za to mu sigurno nije kasno.
A primjera igraca koji su eksplodirali sa 18-19 godina, uzeli neki slem ili dva i tu se ugasili ima koliko oces. To nije garancija ni za sta. Treba li da pomenem Anu Ivanovic i njen slucaj?
Last edited by OCTAVIAN; 28-01-10 at 19:57.
a koliko je padobranaca na ovom pdf-u odjednom dodju i sve znajustrasno !
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks