Page 89 of 373 FirstFirst ... 397985868788899091929399139189 ... LastLast
Results 2,201 to 2,225 of 9308

Thread: Automobilizam!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Igor R View Post
    Potpuno je glupa ova prica sad, ali ja ti kazem od ove osobe od koje sam cuo je isto kao da sam ja cuo.
    Pitajte bilo koga u DG i rece vam, mada to vise nije ni bitno.
    Opet kazem stvarno mi je zao toga momak , ali mi je najzalije vozaca golfa
    ja sam dosta u kontatku sa danilovgradjanima i ima istine dosta u te tvoje priche, istina to nije do skoro bio sluchaj s njim... naravno da mi je zao momka ali ni upola koliko vozacha golfa...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Cujes ovog Caselogica sta prica, pa ako je momak bio narkoman teski,mi sad treba da pricamo 'AAAA dusa od momka,svaka bi ga majka pozeljela,predobar momak"
    Ma zao mi je momka sto je poginuo ali ne vidim razlog da se krije istina
    ---Chelsea Fc---

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ja sam ga znao lično i kao što sam rekao prvi put sad,i sad stojim iza toga.

Quote Originally Posted by JOLE View Post
    Inače Stevana sam znao odlično , strašan momak-$eđeli masu puta u Danilovgrad, momak ne da je bio dobar no za primjer svakom!!
    Za te probleme sa nečim nisam znao...a i da jeste dešava se,znam gomilu ljudi koji probaju sa vremena na vrijeme, takav nam je i premijer pa ga niko ne osuđuje.

Inače priča išli dvesta,vozili pjani i slično ne pije vodu jer još nije utvrđen uzrok nesreće! meni je rekao momak koji je prvi došao do tamo da ni njemu nije jasno kako je do toga došlo a vidio je raspored kola razbacanih po putu.

Thanks Thanks Given 
    2,312
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Ispanuce jos malo da vozac bmw-a nije nista kriv. Sto se prica tice ako je pola od onoga sto sam ja cuo tacno ovo se i ocekivalo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by zajeb View Post
    ja sam dosta u kontatku sa danilovgradjanima i ima istine dosta u te tvoje priche, istina to nije do skoro bio sluchaj s njim... naravno da mi je zao momka ali ni upola koliko vozacha golfa...
    Pa ja to svo vrijeme pricam, znaci bas mi je zao sto je poginuo, dijete 22 godine

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

22 godine ima. Nije on nikoga ubio,još nije utvrđen razlog nesreće! A što je letio ovaj sa golfom, da nije išao brzo mogao bi da zakoči i niko ne bi stradao.

prema nezvanicnim informacijama bmw se okrenuo na putu (na vijestima je receno nekoliko puta) prije nego sto je udario golfa, pa u mercedesa...

ovo boldvano ne zasluzuje komentar

katastrofa sta se radi, mladi momci, s druge strane covjek koji vjerovatno (prema ovim nezvanicnim info) nista nije kriv, no je bio u pogresno mjesto na pogresno vrijeme...
    Last edited by cookie; 28-01-10 at 10:24.
    ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ja nisam znao toga momka ali znam jednu stvar: njegovi roditelji su ostali bez svog sina. Njima ne interesuje sto je on bio, njima boli jer su ostali bez njega.
    Basta!
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    2,312
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    Ja nisam znao toga momka ali znam jednu stvar: njegovi roditelji su ostali bez svog sina. Njima ne interesuje sto je on bio, njima boli jer su ostali bez njega.
    Basta!
    I da dodam da i one sto ostanu bez clanova porodice koji su bili na pogresnom mjestu u pogresno vrijeme isto boli.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Njima jos vise.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    29
    Thanks Thanks Received 
    109
    Thanked in
    49 Posts

@Igi ,mozhda ti i nije ta podjela na vozache sa 18 godina i kolima of 50ks i vozache sa 18 godina i 150 ks na mjesto... To zavisi od vaspitanja,reci cu ti kako:ja od mog oca nisam nikad chuo "Za 10 minuta do cetinja,za 11 do budve,vozio 200,upao u krivinu 120" i te priche i uopshte nisam sjeo za volan kao napaljeni majmun... Bash zato sam sa 18 godina dobio motor koji je od 0-100 ubrzavao za 5.6 sek. i nikad nisam problem napravio...Sa druge strane,imam druga chiji otac je vozio trke i samo o tome pricha,ovaj mali ga slusha i pokushava da uradi isto to,ne prodje mjesec da ga ne odljepljuju s kakve ograde...

I josh,u vezi ovoga momka sa bmw-om,neka pochiva u miru,zhao mi ga je jer je imao 22 godine,ali ako je tachno da je ishao brzo i da je on kriv,jednako mi je kao da je uzeo pishtolj i ubio tu dvojicu pa sebe...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by tihomirdj View Post
    ljetnja guma na 7 °c postaje krs..

Potpisujem, skijanje bukvalno...
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    Ja nisam znao toga momka ali znam jednu stvar: njegovi roditelji su ostali bez svog sina.

i to jedinca..

Thanks Thanks Given 
    288
    Thanks Thanks Received 
    183
    Thanked in
    119 Posts

Quote Originally Posted by ribomax View Post
    @Igi ,mozhda ti i nije ta podjela na vozache sa 18 godina i kolima of 50ks i vozache sa 18 godina i 150 ks na mjesto... To zavisi od vaspitanja,reci cu ti kako:ja od mog oca nisam nikad chuo "Za 10 minuta do cetinja,za 11 do budve,vozio 200,upao u krivinu 120" i te priche i uopshte nisam sjeo za volan kao napaljeni majmun... Bash zato sam sa 18 godina dobio motor koji je od 0-100 ubrzavao za 5.6 sek. i nikad nisam problem napravio...Sa druge strane,imam druga chiji otac je vozio trke i samo o tome pricha,ovaj mali ga slusha i pokushava da uradi isto to,ne prodje mjesec da ga ne odljepljuju s kakve ograde...

I josh,u vezi ovoga momka sa bmw-om,neka pochiva u miru,zhao mi ga je jer je imao 22 godine,ali ako je tachno da je ishao brzo i da je on kriv,jednako mi je kao da je uzeo pishtolj i ubio tu dvojicu pa sebe...
    Upravo... A i sve zavisi kako ko stiche iskustvo, tj kako mu iz GUZICE u GLAVU dolaze neke stvari (srecom, meni to nije trebalo, znao sam to cim sam prvi put sio za volan)...
    Te "neke stvari" su: Shvatanja/principi da voznja nosi i ODGOVORNOST. Oodgovornost podrazumijeva da NIKAD NE SMIJEMO UGROZAVATI druge ucesnike u saobracaju, jer ukoliko bilo ko dozvoli tako nesto sebi, nije nista bolji od ubice!
    Last edited by cvxcomputers; 28-01-10 at 12:10.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ih kako ce cvecare da imaju pazara
    haha,salim se
    ---Chelsea Fc---

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    26 Posts

Koja pricha ne vjerujem..
    ~
    Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.

Thanks Thanks Given 
    1,129
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    338 Posts

Masinac, nekad to i nije bas fora ... ne brukaj se jos vise ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ^^0LIvEr_QuEeN^^ View Post
    Masinac, nekad to i nije bas fora ... ne brukaj se jos vise ...
    Salim se , i meni je zao i potresao bih se i da to vidim ocima,a ne da je neko moj u to auto :hammer:
    Sorry :mad:
    ---Chelsea Fc---

Thanks Thanks Given 
    256
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    44 Posts

Ne mijesam se, dijete sam. ali samo za ovoga cvx...
    brate postujem te, vazda si bio OK i prema meni nisi me mrsika kad su svi itd...
    al odje ga presra...
    na jedan topik ide price kako ga garis ovo ono ulijetanje u krivinu, gas do patosa ovo ne sta ja sve ne znam... itd... od kad si kupio M-a ne moze se od tebe zivjet (no to nema veze, cekajte da ja uzmem auto ) ali odje poce da seres:
    te treba biti hladnokrvan, gledat` smrt u oci, ja to iskusio, ja se od 99% avetinja ja najpametniji itd... ne dipr casti ti...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by mc_esseny View Post
    Koja pricha ne vjerujem..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

hahahaha cekamo CVX-a da odgovori na ovu provokaciju
    ---Chelsea Fc---

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,228
    Thanked in
    1,563 Posts

ada feeleep je i za CVXa dijete tako da ce ga najvjerovatnije iskulirat feeleepe kako ide to auto sto su ti ga kupili za 18i?

on topic je li ovo ona sedmica sa 19/20 felnama sto se dugo prodavala u tendere?
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

I think so.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    288
    Thanks Thanks Received 
    183
    Thanked in
    119 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    ada feeleep je i za CVXa dijete tako da ce ga najvjerovatnije iskulirat feeleepe kako ide to auto sto su ti ga kupili za 18i?

on topic je li ovo ona sedmica sa 19/20 felnama sto se dugo prodavala u tendere?
    Jednostavno MORAM (ne da isqliram) ... Inace, mozda se ceka dok se kakvi MOB proda pa da se podje na pumpu s 4,5 eura :devil: :devil: :devil:
    Quote Originally Posted by Feeleep View Post
    Ne mijesam se, dijete sam. ali samo za ovoga cvx...
    brate postujem te, vazda si bio OK i prema meni nisi me mrsika kad su svi itd...
    al odje ga presra...
    na jedan topik ide price kako ga garis ovo ono ulijetanje u krivinu, gas do patosa ovo ne sta ja sve ne znam... itd... od kad si kupio M-a ne moze se od tebe zivjet (no to nema veze, cekajte da ja uzmem auto ) ali odje poce da seres:
    te treba biti hladnokrvan, gledat` smrt u oci, ja to iskusio, ja se od 99% avetinja ja najpametniji itd... ne dipr casti ti...
    It's all good, it's all right, f*** all day, f*** al night... :devil::devil::devil:
    Razlikujemo voznju u 3-4 ujutru na "odredjenim" mjestima od svakodnevne... Remember that, bitch!
    Inace, sto se podvucenog i boldovanog dijela tiche, NADJI/CITIRAJ da sam idje rekao kako sam ja sad kao neki dobar vozac i kako sam BAS JA dolazio u te "next to death situacije", e ako to nadjes - kupicu ti vala cokoladu i Kinder bueno, i castit te 4,5 eura da imas da sipas u to auto
    Last edited by cvxcomputers; 28-01-10 at 21:55.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Mislim da je ona sedmica bila uvežena u Crnu Goru odnosno nikad registrovana kod nas reče ona inspektorka da je nema u bazi registrovanih kola... Nije ni imao tablice.

Quote Originally Posted by Feeleep View Post
    . od kad si kupio M-a ne moze se od tebe zivjet
    Jesi brate, ništa lično ali ono cvx nema brate topica da ne rečeš "ja M, M je M power, M mi potrošio 20 eura, M i pištolj, M i sto eura..." aaa i sa onim đavolom više što svira gitaru

Thanks Thanks Given 
    288
    Thanks Thanks Received 
    183
    Thanked in
    119 Posts

Jesi brate, ništa lično ali ono cvx nema brate topica da ne rečeš "ja M, M je M power, M mi potrošio 20 eura, M i pištolj, M i sto eura..." aaa i sa onim đavolom više što svira gitaru
    Sad... TOPIC: potroshnja, tri dana se razglaba prica trosi li odredjeni auto jednog postovanog Cetinjanina 3.2L na 100km ili ne... Mene glava boli... 3 dana se prepucavaju... Mora sam ulecet i pokusat da ih "utjeshim" e ih nisam vise moga gledat 8-)
    Inace, zNAem da nije nista licno, ono, jesi malo hiperbolisao, ali stvarno, nisam mogao izdrzat da ne ulteim u "POTROSNJA", e se poklase prichama: "Vuche ka' kamion, trosi ka' upaljac" Tako da mi te 40% price moras oprostit... Ovo 60% priznajem, jbm li ga, mozda bi i ti srao da npr imas neki svoj DREAM CAR (iako postojU bolji i skuplji i brzi)
    Last edited by cvxcomputers; 28-01-10 at 22:08.

Page 89 of 373 FirstFirst ... 397985868788899091929399139189 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Bookmarks