200 na sat sa starim bmw-om po kisi i snijegu..
Divota.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Momak je bio narkoman, tako da vas nista ne cudi sto je toliko isao.
Uradio se po nosu, pa mu sve ravno
Cuh i ja za to, ali nema potrebe da pises takve stvari na forum dje moze svako da procita!
Nista ne postujete bez svega.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Između Danilovgrada i Podgorice, BMW 7 bez tablica i Golf 3, poginula 3 momka, 2 iz bmw-a i jedan iz golfa...
Last edited by Enjoy_The_Silence; 27-01-10 at 23:24.
Pa je morao jurcat s jos nekim u kola :cry: .... :burp: pi! Well... R.I.P.
I poslije se cudim kad mi prekrshajni na prijavu zaokruzi godiste, podvuce i BMW i rekne: "Ovome ide MAX kazna" - sve uz pricu zbog ovoga nam ljudi svaki dan ginu :shock:
Nije bio star bmw nego kao moj e38 sedmica, nisu išli dvesta, još nije utvrđen razlog nesreće. Inače Stevana sam znao odlično , strašan momak-$eđeli masu puta u Danilovgrad, momak ne da je bio dobar no za primjer svakom!! A pričao sam sa drugom koji je prvi došao na mjesto nesreće, udarili su u auto ispred-mercedes pa se njhov auto okrenuo na bok tako da golf trojka koji je nailazio iz suprotnog smjera zbog kiše i vjerovatno bez abs-a proklizao i nije stigao da zakoči pa udario u njih... suvozačkog sjedišta nema uopšte koliko je bio udar jak, probio je sedmicu skroz. Inače evo teks:
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas oko 13 sati kod mjesta Plana, osam kilometara od Danilovgrada ka Podgorici poginule su tri osobe.
“U udesu, u kome su učestvovala tri putnička automobila poginuli su Stevan Božidara Vujačić iz Danilovgrada i njegov saputnik Milan Bujišic iz Bijelog Polja, nastanjen u Podgorici, koji su se nalazili u automobilu "BMW" bez registarskih oznaka”, saopštila je za RTCG istražni sudija Milica Jovović.
Treća žrtva u ovom stravičnom udesu je Božidar Mitrović, koji se nalazio u automobilu “Golf 3” nikšićkih oznaka.
sa 200 je svako potencijalni ubica...
neka nije vozio 200 neka je 150 na minus napolje i na ljetnje gume/vjerovatno/po nasim putevima..pffff
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Killer songs...
TAKUMI
Ma sve i da je imao zimske gume nije smio ic preko 60 km/h po ovakvom vremenu
Ne kapiras... ... ... ... Prvo: zao mi je sto je neko poginuo... i treba ocutat/ispostovat... ... ... Sad je kasno da se pricha bilo sto...
Drugo: F*CK THE SYSTEM!!!
Trece: Sad smo (pred drugima) "svi ISTOG psihickog profila"... Cim je 10-20 ljudi takvo, to mora znacit da "smo svi ostali isti" i sve nas pobit treba![]()
Last edited by cvxcomputers; 27-01-10 at 23:42.
Zalud se nekima prica ....
Jel tebi eksplodirala guma poslije 2 dana zbog driftovanja?
Uopste ne vidim razliku izmedju momka od 24 koji vozi BMW-a 7-icu i momka od 18 ili momka od 19-26 godina koji vozi BMW-a sa 150+ konja...
Psihicki niste dorasli tome, bez obzira ko kako bio vaspitan i dje ga natezao... Mozes ti sa njim izaci na pistu na stari i "nagarit" ga 150km/h, dovoljno da zgazis kornjacu/macku/misa/zeca i od tebe ostade uspomena... Ne kupuju se ta auta da bi ih vozio od kuce do skole ili posla 50km/h, pogotov ne neko ko ima manje od 30 godina...
Originally Posted by Nk-001
kolko su isli?ima li dje da je objavljeno??
zna li se uopste??
ja sam se iznenadio na e60 ili e61..bas lose...onaj bocni udar ochaj...e39 za njega majka
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Ljudi da li vi primecujete koliko godina imaju poginuli, zadnjih minimum godinu dana od 20-30 godina, zar vam to ne govori nesto Igi potpuno si u pravu.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks