E da, nisam ja nikakvi Bane D.
Pa nije naravno nego je tužno što su računari danas tako lagani za korišćenje.
She is only here to annoy herself!
E da, nisam ja nikakvi Bane D.
She is only here to annoy herself!
Bices banovan :P
---Chelsea Fc---
hahahah a vidji mu avatar..to ti se pise sa 2 N
You'll Never Smoke Alone..
Kad se sjetim Commodorea 64 i "press play on tape"
P.S. Masinac, prvo ti nije fora krast avatare i povrh toga, jos je manja fora dodavat neke textove preko toga, a NAJ, NAJ gore je biti Nepismen :joint:
Salim se ljudi, evo maka sam dok ne nadjem novi. Izvini NSX ,znam da si dobar covjek i izvini :'(
---Chelsea Fc---
Vala ako sam skinuo amortizer na BMW e39 za 17 minuta (stavio dizalicu, skinuo amortizer, solju...) i sve to vratio za 23 onda....
E da, alternator? Pa *****ti, 2 sarafa, dzek i jos jedan saraf 12mm za onu debelu zicu.
TAKUMI
ali fabia fora je dje se taj alternator nalazi.to oce covek da ti kaze
f6
Ja sam ga vidio u Tolose zadnji put, kod Volija.
Na Megana je muka sijalicu promijenit, mora da se tocak mice :mad:
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Ne mora se tocak micat,na neke ima onaj otvor u unutrasnji blatobran,pa se tu zavuce ruka,a na ove sto nema na jednu stranu skines onaj gornji dio dje se sipa tecnost za pranje sofersajbne pa malo izlomis ruku,a sa druge strane skines akumulator... ili skines masku sa branikom sto i nije tako tesko kao sto izgleda pa maknes komplet far
Brate ja ga radio pa ti pricam,meni posto radim taj posao nije to nikakav problem odradit,ali kazem da ima masu da se skida i da ti treba dosta vremena,pogotovo je zeznuto kad ga radis prvi put jer ne znas odma sta treba da se skida.
unutrasnji blatobrani,zmigavci,farovi,branik,sina,brava haube,gornji drzaci,svi hladnjaci,visko i jos mnogo stvari...komplet prednji kraj
Pa da, slicno rebrastom na Passat, A4, A6....
TAKUMI
Case bi zajebao i Rossa Browna.
TAKUMI
Jutros poginule tri osobe na putu Danilovgrad-Podgorica...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks