Cika Gvardiola produzio ugovor na jos 1 godinu tako da ce minimum jos 2 sezone predvoditi barselonu.
Barcelona
Real Madrid
Almería
Malaga
Atlético Madrid
Deportivo La Coruńa
Villarreal
Tenerife
Real Zaragoza
Sporting Gijón
Valencia
Espanyol
Xerez
Real Valladolid
Osasuna
Athletic Bilbao
Racing Santander
Sevilla
Getafe
Mallorca
je li se ovo vlado vratija? a dobro ti nama dosao, pa cemo lako za overbroa![]()
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
Cika Gvardiola produzio ugovor na jos 1 godinu tako da ce minimum jos 2 sezone predvoditi barselonu.
mozda nije svih vremena, ali
http://www.index.hr/sport/clanak/iff...92/471528.aspx
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
kako smijesna lista.inter prije liverpoola haha..juve prije milana. ako pricamo u zadnjih 29 god.a i barsa ne zasluzuje prvo mjesto nikako,realno.
Lista je ono...
19. Glasgow Rangers FC Škotska 364
IFFHS je najveca glupost od fudbalske institucije,samo cu to rec'. Ne zbog ove lise,presmijesne,nego i zbog prethodnih lista,vezanih i za druge djelove fudbala.
DICIOTTO
kako dobro izracunase ovi iz Indexa - od 91 do danas je proteklo 29 godina...auuu
0-3 za barsu.lagana pobjeda. opet gol za mesiju.
izgubi li barca ijednu utakmicu u domacem prvenstvu?
ne jos nijednu.
!!!
neka ne gledaju ljudi koji nemaju dobar stomak. ovo je od veceras, Filipe iz Deportiva. bas mi ga je zao, odlican igrac.
sto istrabunja druze?
Vidjeste li sto napravi ono cigance odvratno portugalsko?
Bijo si poziw koi se neodbija
Kako je nokautirao covjeka laktom... Nisu mu mogli krvarenje zaustavit bar ovo sto sam ja gledao, bice mu je i nos slomio.
e to i ja pitam...ne gledam uzivo radi Derby della Madonninainace bi obavezno gledo nedje na net kad ne prenosi in.....
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
hahaha legenda uvali 2 komada ,pa onda popije crveni,i sad nece igrat protiv deportiva![]()
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Prodavci dresova...
Barsa na +5 i dalje! Sljedeće kolko real igra na najneugodnije gostovanje. Više su barsu na Kamp Nou dobijali no deportiva na riazor. I to bez kristijana ronalda. Biće to prilika za Barsu da poveća svoju prednost! Mada se ne treba obazirat na reala, jer nema potrebe, igra se fantastično, rezultati su tu, samo treba nastavit ovako i titula je tu!
Lijepo bi bilo kad bi i Liverpul uspio da proda koji dres, onda možda ne bi bio na prodaju. Ovako, vrlo brzo ćete ostati bez najboljeg igrača (Fernanda Toresa) a i svog trenera (Rafaela Beniteza).Originally Posted by Mad_dog_KO
Mada, mislim da vam je skočila prodaja dresova u dijelu Londona pod nazivom... bješe li Reding, zaboga?
Oh, zdravo fudbalski episkope. Došao si da mi objasniš kako to Real Madrid prodaje maglu? A za koga ti navijaš, baš me interesuje? Imamo dosta ove magle ovamo, nekih 9 pehara Lige Šampiona, 31 titula šampiona Španije i 17 pehara Kupa Kralja.Originally Posted by berekina
Stvarno, impresivna magla.![]()
Takođe, proglašeni smo najboljim klubom XX vijeka u svijetu, vele još jedna u nizu magli koju smo prodali. Kakvi smo ''MAGLIĆI MALI'' eheheheh.
Što se tiče večerašnjeg meča - Ronaldo je udario fudbalera Malage dok se čupao iz njegovoh ''bliskog'' zagrljaja upravo u trenutku kad je Real trebao da lansira kontru za 3:0 jer su im uzeli loptu na svojoj polovini. Ronaldo njega nije gledao, bio mu je leđima okrenut, i kako se cimao da se otme od njegovog čupanja, zakačio ga je laktom po glavi - ne previše jako niti previše brutalno, da bi mu sudija dao crveni karton. Nego, nebitno. Bitno je da se piše pobjeda i da se koliko-toliko drži korak za Barselonom, koja i dalje melje sve pred sobom.
Ono što mene brine je loša igra Reala. Večeras:
Kaka - OČAJAN
Benzema - OČAJAN
Ronaldo - DOBAR
Guti - OČAJAN
Granero - OČAJAN
Najviše me nervira Kaka. Ovi ostali... nekako će se i moć' izgurat' sezona bez njih. Ali Kaka... pojačanje kojem sam se najvišem radovao, konstantno igra ispod svakog nivoa. Nadam se da je problem u motivaciji, a ne u nečemu drugom, inače... Mrka kapa.
Ada real najveci raspad od tima,Barsa osvaja i ove god.nema tu konkurencije da valja......Neka fudbaleri Reala u slobodno vrijeme malo gledaju kasete sa tekmi Barse,mozda i pocnu da rade nesto.....
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks