Ubacite neke crtane kanale preporucujem TV ULTRA sve je SIHRONIZOVANO i sve su dobri crtaci....http://www.ultratv.rs/.....Razmislite bilo bi vrijeme
Mislim da je odgovor da ne moze..
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Ubacite neke crtane kanale preporucujem TV ULTRA sve je SIHRONIZOVANO i sve su dobri crtaci....http://www.ultratv.rs/.....Razmislite bilo bi vrijeme
STB2 ne moze da snima, za sada![]()
www.ultratv.rs , extra kanal za djecu , dobro bi bilo da se uvede + jos neki ....
Nedje je rekao Sale, da se to najprije gleda.![]()
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Sve prijave su ravnopravne (web, tel, shop) i redom se obradjuju... Bugi, dobices SMS ili poziv o statusu instalacije.
Sale a moja malenkost. Kad da ocekujem montere. Bar da su mi dozvolili da uzmem opremu i sam instaliram, no moram cekat vase ljude. I vama bi bilo lakse.
Mogli bi mac onu arenu 3, pa kad bude bilo tona a da ne mora na maksimum da se pojaca i komentator ne bude vikao gol goool dok se izvodi aut na drugom kraju terena, onda da je vrate.
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
@NokiaPg
Provjericu po onom broju sto si mi poslao
Prijavite to za arene, pa ce provjeriti kolege, ako je problem ovdje ili u areni...
Mogli bi vala pustit Tv Ultra....
mogli bi vala
Treba poslati im meil na - [email protected] . Ja sam slao nekoliko puta, naravno nikad nije bilo odgovora , ali dobro bi bilo sto vise korisnika da posalje mozda za pocetak procitaju pa i razmisle da li da uvedu neki od kanala koji mi predlazemo![]()
Ja sam posla ali nista mi nisu odgovorili...
Novi kanal na Extra TV - TV Sun
Sada u standardnoj rezoluciji uz mogucnost premotavanja i snimanja.
Restartujte STB ili sacekajte do sjutra![]()
Last edited by Sale; 26-01-10 at 14:24.
Samo da sljedeci kanal ne bude Teuta, bolje da ste TV Niksic ubacili umjesto ovog Sun-a .
ma kakav Sun, dajte Ultra ili tako nesto. sve ostalo je dobro mada bih volio vidjet i Sportklub...
Resetovao, pogledao, izbacio iz pretrazivaca.:burp:
Bolje stavite Ultru no taj Sun....
Ima i Teuta, ali preko streaming-a (101)...![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks