@Penzic,shteta shto me ne poslusha vala,bice opet neshto popodne,ja prodjoh vishe nego dobro![]()
sahranili su me poshteno ovaj vikend.
ajde razumijem da se desi dan losh ili 2 za vikend ali da mi shnj rezultati dolaze u petak, subotu, nedelju i ponedeljak.
show.
ima li neki sajt za premijer ligu npr. da vidim koliko je neki tim iz slobodnih udaraca dao golova, iz kornera itd...??? malo sam trazio i ne nadjoh to shto trazim...hvala
Tiket 1 :
Chaves - Biera Mar 2>
Santander - Osasuna 2>
Atl.Madrid - Celta 1
Gabon - Zambija 2>
Kamerun - Tunis 2+
Tiket 2 :
Gabon - Zambija 2+
Atl.Madrid - Celta P1+
Santo Andre - Sao Caetano 2>
Deque Caxia - Olaria 2>
Kamerun - Tunis 2>
Mene sinoc baci djokovic nesretni igrao sam ga hendikepom...katastrofa subota,nedelja,ponedeljak,utorak,srijeda.Rukomet isto nista,sinoc mi prodjose bordo i marsej,ali me baci djenova na 3+,a gol je pao u 5. minut!!!Nocas cu igrat tenis-cilic,monfils,jankovicka,pa mi molio bih vas recite ako imate kakve info o ovome da ne spadnem na prosjacki stap...
Raise my hammer,take my aim
Sto mislite
danska-srbija 1
norveska-rusija 1
Atletiko 1
ne pratim nesto previse taj rukomet pa ne znam ali cini mi se da bi ovo moglo doc'
Last edited by chesterfield; 21-01-10 at 16:00.
Djurgarden 1X + Celta 2.5 H
Od tenisa - mozda protiv Jankovicke (ko voli da igra malo rizicnije)
Rekao sam u jednom od prethodnih postova za Del Potra da nije u formi (i vidjelo se da je zamalo od Blajka ispao) i za Ivanovicku i da bi je mogla dobiti Dulko sto se i desilo![]()
Koliko prelaza sinoc jadan sto je ono lele
www.procenat.com za sve engleske lige !
E od nedelje nisaam nista igro,sad ide novo kolo(petak,subota,nedelja) ... tu vas cekammoram nesto da dobijem ovo kolo pa makar i do 50e a nebi skodilo ni preko toga
ajmo ljudi samo navalite sa predlozima ,fixevima,tipovima ili kako vec zelite :P
[QUOTE=povedilla;1446913] [/QUOTE
greskom stavih ovdje umjesto na drugo mjesto kome smeta unaprijed se izvinjava![]()
Evo Selta vec vodi 1-0! ima na sportklub prenos...
eo atletiko 1 1
Kamerun 3+ (2-2) doslo
Zambija 2 (1-2) doslo
Norveska 1 doslo
Danska 1 doslo
Atletiko 3+ evo 1-1 je u 20 minuta..
Santander X, 2-1 sve im je8em, za 330 eura...
Bijo si poziw koi se neodbija
sve bi dobro bilo samo da ga botafogo da
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks