Izvini, da ti se nijesam obratio sad?
Ja ocu da podijelim sa ljubiteljima F1 ovaj snimak, smeta li ti?
Ja nijesam ljubitelj najveceg smrada ikada, a to je Mihael Sumaher. Ja sam vjecni fan Huana Pabla Montoye, koji je najtalentovaniji vozac ikada..Nebruseni dijamant..Nikada u najbolji bolid, ni primaci tome..Nikada miljenik srece..
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
UUuuuuuuuu, pa i onaj dan si poceo pricat o Montoyi, ali pojma nisi imao ni o cemu...i odmah si promijenio pricu.
TAKUMI
Ja jesam 2-3 trke, i smorio se ka badnjak u Rozaje. Ruku bi da da se vrati ove sezone u ISTI bolid kao i Mihael. I to desnu ruku, do ramena.
Ja sam pricao o Montoyi, a ti o Sumaherovim uspjesima iz 90tih, o kojima nemam blage veze. O Pablitu kad god oces da se prica..od jutra do mraka.
Auu...sad te necu pitat nista jer imas guglacu, ali cu kad se budemo vidjeli...
TAKUMI
E moj Fabia koliko sam ja puta pricao o tome sta su sve drugi veliki sampioni radili,ali samo se prica o NAJVECEM.Na toj Suzuki dvije godine zaredom su izbacili u odlucujucoj trci jedan drugog i osvojili titulu, prvo Prost Senu,a onda i Sena njega,ali sta da se radi,ne mogu od kompleksa da vide dobro
Hahahahahahahaha Huan Pablo Montoja,ja ga se vise i ne sjecam,eto koliko je trag ostavio![]()
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Ma ko ih sisa...jedva cekam mart pa da vajpiramo doos smajles from deir fajses.
P.S. vecu nisam uspio da nadjem:
http://www.f1-site.com/wallpapers/20...per-2009-2.jpg
TAKUMI
Sjeca ga se svaki pravi ljubitelj F1.
Prava pjesma za njega..
Mozete da ga ne volite, ali ga morate postovati![]()
Postujem ja njega kao vozaca F1, kao vozaca sportasa...ali da ga postujem zbog njegovog znjanja u F1? Ma daaaaj.
TAKUMI
Ovo je njegov karakter...
Najezih se!
Juancho...:oops:
GAZDA je trazio br.3 na nosu bolida!
TAKUMI
Uuuu, mudonjo...tastatura trpi dosta...
TAKUMI
Montoya??? To bješe ono malo žgoljavo što su ga šutnuli, čuo sam da nije umio u 5-u da ušalta bolid...
Pa je onda molio da ga pušte da vozi neka kola ka klinac, pa se i tamo obrukao... JAD
Lažu ljudi što za lafa kažu da se miša i najmanje boji...
Ma to je onaj sto misli da je najpametniji i sve sto zna da kaze je "fucking idiot", onaj koji je imao 2 sanse da postane sampion (2003 i 2005), onaj koji je popusio od Kimija 2005-e (skoro duplo manje bodova u istom bolidu), onaj koji je udario GAZDU u tunelu u Monako 2004-e, onaj koji je napustio par trka jer se povrijedio na tenisu, onaj koji je imao puno u gacama ali nista u glavi, onaj koji je imao jezik ko krava rep, onaj koji je uvijek sjedio u dobar bolid i uvijek je popusio od team mate-a, u Canadi prolazi kroz crveno i zajebe stvar. Dosao, vozio, zajebao sebe, dobio nogu i to je to.
TAKUMI
A pa valjda si provalio što sam htio da kažem...
During the race weekend, team-mate Andrea de Cesaris was meant to show Schumacher the circuit but was held up with contract negotiations. Schumacher then learned the track on his own, by cycling around the track on a fold-up bike he had brought with him.[25] He impressed the paddock by qualifying seventh in this race. This matched the team's season-best grid position, and out-qualified 11-year veteran de Cesaris. Motorsport journalist Joe Saward reported that after qualifying "clumps of German journalists were talking about 'the best talent since Stefan Bellof'".[26] Schumacher retired on the first lap of the race with clutch problems
Najjace.
Ma covek je zakon!
TAKUMI
Pogledaj ovo:
Idem se napit k'o stoka posle ovog videa!
TAKUMI
Jerez, Spain
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks