Sve sto ima veze sa pravim crnogorcima, protivnicima najnakaradnijeg rezima u istoriji se tretira kao huljenje na Gospodara im svetog. Zato se opusti i ne citaj forum politike. Topla preporuka.
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
samo obrises i boli te murica, bez ikakvog objasnjenja. a ja ne zivim u tom gradu i ne sjecam se da sam ikad otvorio taj pdf, sto ne znaci da necu i da ce mi biti tesko tamo nastaviti sa tom pricom, ali... sprdas li se ti to da se o tome ne smije pricati na pdf "buducnost crne gore"? time sirite politicke price po cijelom forumu, a to ne valja... bolje je sva zla na jedno mjesto drzat', heh..
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
Koji je q.rac ovom forumu,
vishe je zatvoren, nego otvoren ??????
Shto se deshava i dali se problem reshava?????
IM - Old Bone
Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...
Kriza, prebacen je na jeftiniji hosting a koliko para toliko i muzike.
She is only here to annoy herself!
Zasto mi je izbrisan topic?
Kad me neko pita sto sam ja bez tebe sam,
sigurno cu tada reci : kakva kuca, kakav stan...
Zasto postoji ovaj topic kad niko ne odgovara?
Hari i? Da ne ponavljam pitanje?
Mada je odgovor jasan, moze ti se da brises i to itekako iskoristavas![]()
Poshtovani MODERATORI,
neshto se chudno deshava sa mojim postovima zadnjih dvije nedjelje,
pa VAS ponizno molim, da mi iskreno kazete,
dali se radi o tehnichkim problemima ili sam VAM dosadio na pdf-u.
Unaprijed zahvalan,
na skorom odgovoru,
IM - Old Bone
Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...
Postovani Milovane, ti bas nikad neces dosaditi ovim moderatorima jer moderatori su prolazni a ti dio ovog ovog foruma koji mu daje ton i postovanje.
Poshtovani Hari,
Hvala puno na lijepim rijechima,
sinoc sam komentarisao i poslao postove na dva tri topika,
josh uvijek ne vidim moje postove i ako je proshlo 10 sati.
Izgleda su HAKERI preuzeli upravljanje sa mojim PCom.
Srdachan pozdrav,
sad znate razlog za skromno ucheshce na pdf buducnost CGe.
IM - Old Bone
Milovane, probaj sa tvog kompjutera ocistiti cookie, a kad se logiras strikiraj Remember Me jer se desava da dok pises post, server izbaci logiranog usera i post propadne. Goran i Didi će provjeriti da nije nesto drugo i napisati ovdje.
Hvala Hari,
srdachan pozdrav.
IM - Old Bone
mogu li znati dje nestade tema koju sinoc postavih a u vezi gradonacelnika Mugose i njegovih optuzbi na racun ckb banke i ostalih?
``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``
Pogledaj da nije premjesteno na temu "Iz raznih novina", posto se u zadnje sve tamo trpa![]()
Evo su ga sad opet odlijepili od onoga. A sto se chini![]()
Sto mi je disabled ovaj rejting?
Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...
Zašto je tema o izboru Patrijarha prebačena na religiju? Otvorena je na politici, ne bi li se sa te strane diskutovalo o uticaju izbora.
Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks