Page 569 of 4707 FirstFirst ... 6946951955956556656756856957057157257357961966910691569 ... LastLast
Results 14,201 to 14,225 of 117660

Thread: Kladionioca

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ClauN`vs`RaideR View Post
    20:00 Helmond - Veendam = 2 (3.10)
    e jbg ovo nadjoh na net pa reko da stavim

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a primijetio sam i ja na nekoliko mjesta isto ovo...
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Konyaspor za 50e me valja ***** im mater tursku pa jel moguce a sto puta me obalio i reko necu ga igrat i opet ga igram

Thanks Thanks Given 
    18
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    13 Posts

e jbg ovo nadjoh na net pa reko da stavim
    To sve sto skupljas na netu pogotovo na bloger hrvatski su ciste gluposti - uglavnom sve prevaranti oni koji reklamiraju imamo dojave, insajder tipove, namjesteni rezultati itd.
    Tipuju neke lige koje nikad u zivotu nisu gledali, niti znaju kakva je forma ekipe, kakav imaju sastav, koji su kljucni igraci.... - samo se pojavi tip dana, dojava 100% Kapa ili Bran 1, Vendam 2 .....
    Evo to sto je neko tipovao holandsku 2 ligu - nikad nije gledao helmond ili vendam na tv, a bude svake nedelje prenosi iz druge holandske lige kao i detaljan izvjestaj sa svih ostalih utakmica koje su igrane toga dana.
    Ali ti nazovi profesionalci nemaju novca da uloze u opremu i gledaju sport na tv-u. Svi oni traze kao i na mnogim forumima daj neki link sa justin-a, my2p i slicnih sajtova.

Thanks Thanks Given 
    6,283
    Thanks Thanks Received 
    14,094
    Thanked in
    5,358 Posts

Aj vala kad me baci jedan tim, ne kukam. Al da za jedno vece panem na 2 tiketa za po usrani gol, izludio sam.

http://i50.tinypic.com/357eixz.jpg

http://i46.tinypic.com/oh36tz.jpg

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by nesta View Post
    To sve sto skupljas na netu pogotovo na bloger hrvatski su ciste gluposti - uglavnom sve prevaranti oni koji reklamiraju imamo dojave, insajder tipove, namjesteni rezultati itd.
    Tipuju neke lige koje nikad u zivotu nisu gledali, niti znaju kakva je forma ekipe, kakav imaju sastav, koji su kljucni igraci.... - samo se pojavi tip dana, dojava 100% Kapa ili Bran 1, Vendam 2 .....
    Evo to sto je neko tipovao holandsku 2 ligu - nikad nije gledao helmond ili vendam na tv, a bude svake nedelje prenosi iz druge holandske lige kao i detaljan izvjestaj sa svih ostalih utakmica koje su igrane toga dana.
    Ali ti nazovi profesionalci nemaju novca da uloze u opremu i gledaju sport na tv-u. Svi oni traze kao i na mnogim forumima daj neki link sa justin-a, my2p i slicnih sajtova.
    Ubaci ti nesto odje,da prepisemo i uzmemo pare,a ne lupas odje i pametujes

Thanks Thanks Given 
    802
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

neka te dirat clauna eo od kad pratim ovaj forum momak stalno pogaadja ove tipove dana ne znam kako ali dobro je obavjesten eo primejer HERTA za vikend 2 3.00 kvota 0-3 laganooo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Orgullo_Vikingo View Post
    neka te dirat clauna eo od kad pratim ovaj forum momak stalno pogaadja ove tipove dana ne znam kako ali dobro je obavjesten eo primejer HERTA za vikend 2 3.00 kvota 0-3 laganooo
    Nadje se poneki da pametuje sto nije napisao 5 postova odje.....bitno je da iznese svoje misljenje i da uvati maglu

Thanks Thanks Given 
    802
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Nadje se poneki da pametuje sto nije napisao 5 postova odje.....bitno je da iznese svoje misljenje i da uvati maglu

ma batali to sve nego reci ti meni ima li kakih predloga sad je u sredu spanski kup ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Orgullo_Vikingo View Post
    ma batali to sve nego reci ti meni ima li kakih predloga sad je u sredu spanski kup ?
    Bice neki prelazi,ne znam koliko sigurni al ja cu probat

Thanks Thanks Given 
    802
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Bice neki prelazi,ne znam koliko sigurni al ja cu probat
    ajde ocekujem te sutra na forum da stavis to ako budu prelazi bice tu kvote velike pa se ne mora sa dosta para ic na taj tiket

Thanks Thanks Given 
    9,182
    Thanks Thanks Received 
    4,008
    Thanked in
    2,405 Posts

Zna li iko za neku kladionicu u CG da ima kladjenje na tenis s hendikepom na gemove osim Williamsa koji ne da singl na tenis ?

Thanks Thanks Given 
    177
    Thanks Thanks Received 
    530
    Thanked in
    399 Posts

Sporting Bookmakers.... oni daju sa hendikepom...

Thanks Thanks Given 
    9,182
    Thanks Thanks Received 
    4,008
    Thanked in
    2,405 Posts

Quote Originally Posted by miha View Post
    Sporting Bookmakers.... oni daju sa hendikepom...
    daju sa hendikepom na setove,a na gemove ne,kao npr. u Mozzartu srbijanskom i milion drugih tamo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo sta sam odigrao tiket za rukomet danas

Austrija - Danska H 5.5 tip H2
    Spanija-Ceska R H -4.5 tip H1
    Njemacka-Poljska tip Poluvrijeme 2
    Hrvatska-Norveska HPP -1.5 tip Pluvrijeme H1
    Francuska-Madjarska H -5.5 Tip H1
    Island-Srbija tip poluvrijeme 1
    Svedska-Slovenija H -2.5 tip H1

Kvota 72,60 u Meridian
    ---Chelsea Fc---

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

evo da ti ja kažem za bloger.hr , pa siguran budi da ima kretena koji stavljaju sve i svašta,ali baš sve i svašta,ali isto tako ti moram reći da ima par likova koje ja pratim evo 3-4 mjeseca i ne žalim se,pogadjaju u 95% slučajeva.Vidiš sad u subotu je lik stavio HERTU 2,svi su se sprdali sa njim...
    Isto ka odje na forum,ima indijanaca koji upadnu i daju fix dana i prijatno!
    Tebe niko ne ćera da prepisuješ ono što se ođe tipuje ...
    “Que te vayas con el viento, como siempre!”
    http://www.travelmontenegro.me

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Stockport-Swindon19.01.2010 20:45

prilican pad kvote na svindona, nemam neku info zasto, ali sa nekih 2,10 na 1,65...e sada je li u pitanju korekcija kvota, posto imaju obicaj na flashscore.com da naprave, ili je zaista u pitanju nesto drugo, nisam siguran..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

otkad sam na ovom topicu i otkad pratim claunove post-ove momak je imao vrlo malo promasaja pogodio je strashne kvote k i mi smo uzeli dosta para makar ja a znam za jos neke odavde..neki hrvatski blogeri jesu prevara ali nisu svi jer ima dosta blogova koji postavljaju dobre kvote i imaju dobru prolaznost prema tome claun ti i dalje postuj sto prodje prodje svi zadovoljni a ako ne prodje da smo zdravo i ti i svi mi

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

evo i u LOB je 1,65
    “Que te vayas con el viento, como siempre!”
    http://www.travelmontenegro.me

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

AUSTRIJA: OEL
    19.01.2010 19:15
    O.Ljubljana - Klagenfurt
    Tip: 2
    Kvota: 2,25
    Sigurnost: 80%
    Rezultat:
    INFO: OLIMPIJA JE U FINANCIJSKIM PROBLEMIMA I MALO MALO IGRAČI I VODSTVO KLUBA IMAJU NEKAKVE SASTANKE GDJE IM SE OBEĆAVA DA ĆE DOBITI LOVU ALI LOVE NEMA.OLIMPIJA IMA I DOSTA OZLJEDA TAKO DA SU POZVALI DVA JUNIORA ZA MEČ DANAS.GOSTI IMAJU TRI OZLJEĐENA ALI POŠTO IMAJU VELIK KADAR TO SE NEĆE PRIMJETITI NA IGRI.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ENGLESKA: League One
    19.01.2010 20:45
    Charlton - Hartlepool
    Tip: 1
    Kvota: 1,55
    Sigurnost: 100%
    Rezultat:
    INFO: Charlton bi morao da pobedi i sutra i na taj nacin da ostane i dalje u borbi za 2 mesto na tabeli,jer im je cilj ulazak u visi rang,i pored Leeds-a i Norwich-a jedna od najboljih ekipa u League one,znaci smatram da bi sigurna opklada mogla da bude da Charlton nece izgubiti!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ENGLESKA: League One
    19.01.2010 20:45
    Stockport - Swindon
    Tip: 2
    Kvota: 1,70
    Sigurnost: 100%
    Rezultat:
    INFO: Stockport se nalazi u ocajnoj formi , fudbaleri gostujuceg tima sigurno imaju kvalitet na svojoj strani,nadam se da ce to i iskoristiti,pogotovu sto ce sa ovom pobedom ucvrstiti 4 mesto na tabeli,sa odlicnim sansama da se i taj rezultat poboljsa,znaci smatram da bi sigurna opklada mogla da bude da Swindon nece izgubiti!

Thanks Thanks Given 
    18
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    13 Posts

Quote Originally Posted by rain_wind_storm View Post
    evo da ti ja kažem za bloger.hr , pa siguran budi da ima kretena koji stavljaju sve i svašta,ali baš sve i svašta,ali isto tako ti moram reći da ima par likova koje ja pratim evo 3-4 mjeseca i ne žalim se,pogadjaju u 95% slučajeva.Vidiš sad u subotu je lik stavio HERTU 2,svi su se sprdali sa njim...
    Isto ka odje na forum,ima indijanaca koji upadnu i daju fix dana i prijatno!
    Tebe niko ne ćera da prepisuješ ono što se ođe tipuje ...
    Ja sam dao dobronamjeran savjet - ne moze sve biti dojava, insajder tipovi (igraju 3 za 3 i slicne gluposti). Za te namjestene utakmice zna mali broj ljudi - a ne neka djeca na blogerima da imaju informacije o tome.

Evo danas ova sigurica je stavio sledece -
    [SIZE=4]Sutra dojava sa kvotom 15,ko se javi stavice barem 10e na to i na kraju meca nama uplatiti 50eura,i opet ste u plusu 100e,a ako padne niste pukli velike pare,ko ovo ne zeli ili oce da prevari neka se ne javlja lakse je svima.....[/SIZE]
    Pazite ovaj drugi dio - a ako padne niste pukli velike pare

Smijesno - nasla se djeca da uzimaju novac, ali dok postoje takvi koji vjeruju u to, neka ovi tako i rade
    Ja bih pitao ove koji daju te dojave - sto oni ne stave recimo 10000 eura na tu kvotu 15, pa fino zarade cisto 140 000 eura, nego traze da im ljudi plate 50 eura

Evo danas PSV+Celtic kvota oko 1.60 - stavite ljudi 100 eura, meni 10 eura ide :hardrock:

Bilo je prije 2-3 blogera kad sam ja pratio da su zaista bili uspjesni u prognoziranju, ali su se povukli prije 1-2 godine.

Sto se tice mojeg prognoziranja - igracu ono sto ja volim (ono sto baziram na onome sto sam gledao na tv, informacijama vezano za sastav itd), a ne neke glupe dojave i insajder predloge.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

aj polako, da te mi ne zadržavamo

Da i ja nešto skinem s neta
    Lik koji daje po jedan tip dana i prilično dobro pogađa.

Brazil: Botafogo v Ituano 3+

Ostalo za probrati:
    Burkina Faso - Gana 2
    Blekpul - Šefild 1
    Stokport - Svindon 2
    Nim - Bastia 1
    Buri - Bredford 1
    Ajačo- Sedan 1
    Last edited by MonterO; 19-01-10 at 11:30.
    Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja sam dao dobronamjeran savjet - ne moze sve biti dojava, insajder tipovi (igraju 3 za 3 i slicne gluposti). Za te namjestene utakmice zna mali broj ljudi - a ne neka djeca na blogerima da imaju informacije o tome.

Evo danas ova sigurica je stavio sledece -

Pazite ovaj drugi dio - a ako padne niste pukli velike pare

Smijesno - nasla se djeca da uzimaju novac, ali dok postoje takvi koji vjeruju u to, neka ovi tako i rade
    Ja bih pitao ove koji daju te dojave - sto oni ne stave recimo 10000 eura na tu kvotu 15, pa fino zarade cisto 140 000 eura, nego traze da im ljudi plate 50 eura

Evo danas PSV+Celtic kvota oko 1.60 - stavite ljudi 100 eura, meni 10 eura ide :hardrock:

Bilo je prije 2-3 blogera kad sam ja pratio da su zaista bili uspjesni u prognoziranju, ali su se povukli prije 1-2 godine.

Sto se tice mojeg prognoziranja - igracu ono sto ja volim (ono sto baziram na onome sto sam gledao na tv, informacijama vezano za sastav itd), a ne neke glupe dojave i insajder predloge.
    Oces da ti kazem ja zasto je to ? Zato sto ih je 50 puta zajebao izvor isti za koji plate dobre pare a onda oni i narod zajebu pa zbog toga je to tako shvacas ???? Jer nece da narod baca pare ako ne znaju sa kakvim izvorom rade pogotovo prvi put ako je....
    Aj predji na neku temu seks i erotika ili tako nesto odje si nekoristan

Page 569 of 4707 FirstFirst ... 6946951955956556656756856957057157257357961966910691569 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)

Bookmarks

Bookmarks