Znam ga dobro, ali ih ne mogu povatat kad pocnu da se sprdaju, i onda se iznerviram pa premotavam. :P
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
nisko
ahahahaha :P
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Nemoj tako, acs je dobar vozac. ccc
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Case,nemosh na takve mashine pa da si Schumacher.
Ljudi mojne da sjebete ovo sve fino do sada,svadjajte se nedje drugo![]()
Case, ja mislim da ti svi ovdje priznajemo da si najbrzi. Ja priznajem da bi mene, tihomira, fabiu i vecinu na ovom forumu "ispeglao" po javnim putevima u svako doba dana ili noci. Ja mislim da time sto pokusavas narod da nagovoris da se trkaju sa tobom po nasim cestama govori dosta o tome koliko si zreo, koliko ti zivot znaci i koliko je gori od tebe onaj koji prihvati trku. Samo ti sredi hondu i ponovo BURLAAAAAA, i nadam da ti nikad dlaka na glavi faliti nece.
Ako jos jednom uvrijedis bilo koga, dobijec ban da se malo oladis.
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
mimir je ekstra vozac.rekli su mu kuci u prikolicu jedino moze da se vozi jer su mu se naljutili sto je ugradjiva stekere za abs po auta
f6
to je brat moj napaceni nikad shvaceni
f6
Pomoc: trazim user guide, user manual, uputstvo za koriscenje, navodilo za uporabu, whatever za passat b5.5 (2001), tdi.
Raspitivao sam se u servisima, i nasao sam samo na njemackom koji jelte ne znam da beknem.
Da ne moram za svaku sitnicu da zivkam majstora na mob, da znam na sta da obratim paznju itd... Takve knjizice su mi se pokazale svrsishodne na ranijim automobilima, ali ovdje nikako da nadjem.
Hvala unaprijed.
Pozdrav
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
oce li ko mene odje prosipat ?![]()
kad 'opalis' neku dobru djevojku kazes 'razbuca sam je ka' trile bankinu' ili tako nesto.
slobodno. ne ljutim se ja, ja sam ..kako se ono kaze...poliglota...ne ne..aorist !
Originally Posted by my name is ...
sta je ostalo od clia,sta ces s njim?
niujedne mi gace lastike nema
Pazi ovo mora da znate![]()
Gledao sam na neka auta,kad ubacis kljuc u bravu da ga zakljucas dize ti se prozor ako je otvoren,zanimame ta fora?
jednome drugu je neki relej pobudalio od kad je to ugradjeno
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks