nije gledalo kvote 11... barsa 2-0 samo sporting... ajmoooo
nije gledalo kvote 11... barsa 2-0 samo sporting... ajmoooo
Sporting 3-1..
a vidji ja lyon nisam racuna... qq... ok... 11 ....
Danas preskocix jer mi je muka bilo da idem do kladze prehladjen,eo sad mi je milo kad vidim kakvi su rez bili
Eo moj tiket za sjutra
Aston vila-West ham 1
Bolton- Arsenal 2
Fiorentina - bologna 1
Sampdoria-Catania 1
Chievo-Juventus 2
Valencia-Villareal 1
Treći put za sedam dana Catania stiže na Marassi. Prvo je prošle nedelje izgubila od Genoe u šampionatu, pa je Genou eliminisala u kupu, a sada će igrati protiv Sampdorije. Porazom prošle nedelje prekinuli su mini seriju od dva trijumfa, a ključni trenutak meča je bio kada je Belluschi dobio crveni karton, odnosno drugi žuti nakon prekršaja nad Suazom. Odmah posle toga „slonovi“ su primili prvi gol i kola su krenula nizbrdo. Sampdorija je poražena u Napulju, nalaze se u velikoj krizi, dugo su bez pobede, pa je ovaj meč neka vrsta imperativa. Veliko je pitanje kako će se moranje odraziti na ovaj tim koji je potpuno izgubio samopouzdanje.
Posle poraza u Torinu od Juventusa ništa više nije bilo isto. Počeli su da gube kompas, osovina tima Palombo, Cassano, Pazzini više ne funkcioniše i čini se da ova sezona neće biti ništa bolja nego prethodne. I tada su završavali u sredini tabele što ne zadovoljava ambicije navijača. Ali ako bolje pogledamo to nije ništa čudno. Ne možete očekivati da se borite za top 6, ako rivali ulože po 20 – 30 miliona, a vi već par sezona dovodite neke neafirmisane igrače i ne uspevate da rešite gorući problem u odbrani. Ove zime otišao je Stankevicius, a stigao na pozajmicu Guberti iz Rome. Samp stalno nešto meri, čeka i na kraju ostane praznih šaka. U ovaj meč ulaze bez Zaurija i golmana Castelazzija ali će debitovati novi čuvar mreže Cassano.
Mihajlović je rekao da je recept organizovana igra, ali i visoka produktivnost u napadu, jednostavno moraju da imaju visok stepen koncentracije u završnici. Od kada je seo na klupu srpski trener ima po dve pobede i poraza, a nema sumnje da bi, protiv kluba za koji je nekada igrao bio zadovoljan i remijem. Odmarao je ključne igrače u kupu, Bellusci i Carboni su suspendovani za ovaj meč. Proteklih godina Catania nije imala nikakvih uspeha na Marassiju protiv Sampa, lako su gubili mečeve.
Predlog:
Sampdoria - Catania 1 (1.80)
17.01.2010 u 15:00
Sigurnost: 90%
Za ovu kvotu ni u ludilu ne bih pare stavio.Bez prvog golmana,sa lošom atmosferom u timu i protiv napaljene katanije,ne
.Ne kažem da neće doći al mi izgleda rizična a za 90% ni pod razno
ma ne zajebaj... vrijeme je da proradi...
Ako nekoga interesuje da dobije neke pare, evo mu tiketa za sjutra:
Chievo - Juventus @ 2
Napoli - Palermo @ 1
Santander - Valladolid @ 1
Zaragoza - Xerez @ 1
Sampdoria - Catania @ 1
This is not the joke. We're here.
ClauN`vs`RaideR, đe si, imaš li što za danas?
Sto mislite.. Je li Roma previse favorizovana danas?![]()
meni je to GG kao kuca.
Evo ovako:
Milan 1
Salke 1
Fiorentina 1
25 e
Atletiko 1
Sampdorija 1
25 e
Arsenal 2
Aston Vila 1
valensija 3+
15 e
Juce sam real cekao za 85,a siti x2 za 70,i oba me zaebu majku im,moram se danas vadit
Raise my hammer,take my aim
haahahahha znam.. tebe sam se tacno sjetio... ceka si ta dva i oba te bacaju... ccc
Al dobro sjetio sam se onog lika sto je u 88 minut na angola mali dok je bilo 4-1 odigrao sa 4000 na kvotu 1.01 i ispusio ga,i odmah mi je bilo lakse![]()
Raise my hammer,take my aim
haahahahahhahaha ...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks