Benson je majka, i to je kraj. Svaka dalja pricha o tim autima je suvishna, izlishno je prichat dalje o tome
Benson je majka, i to je kraj. Svaka dalja pricha o tim autima je suvishna, izlishno je prichat dalje o tome
Hehehehe samo sam predlozio =)
---Chelsea Fc---
Danas sam sredio volan, kod Stanke:
Bio je u losem stanju, zbog grijaca...
Mreza, grijac:
Spoj:
Volan ima vise elektronike nego cijela jedna Golf trojka (ovo sto vidite je "CPU" grijaca:
Kraj:
Dogovor je bio da ja dodjem kod nje u 9 AM, ja sam stigao u 8:58 AM, skidanje volana je trajalo nepunih minut i 28 sekundi, ona je bila unutra, sa snahom...zvao sam je na telefon, izasla je...uzela volan i pocela da radi. I, ja sam posao u grad. Rekla mi je da ce bit gotov najkasnije u 12 30 PM. Vratio sam se u 12:02, volan je bio na sto, go ko *****. U to vrijeme ona je opet bila unutra, opet sa snahom....opet sam je zvao da dodje...i dosla je, stvarno...i pocela da radi...i radi...i radi...1:00 PM, 2:00 PM...poceo sam da se nerviram, poceo sam da diram njene stvari (iglice, singerice...)...to joj nije bilo bas prijatno ali nije smjela da prica jer primjetila je da sam spreman za eksploziju...onda mi je nudila ono...sok ili kafu...meni nije bilo do toga...shvatila je...onda me zvao NexusVI koji je malo smirio situaciju, u tom trenutnu Stanka je uzela tompus u ruke...bez moje dozvole...onda sam joj rekao da nije nikakva radnica i da nikad vise necu ic kod nje, na to je napravila BOLIME***** facu i nastavila da pusi/da dimi...onda mi je rekla da smo mi ameri jebeni ljudi, da smo precizni i tacni i da takvi ljudi u CG nemaju sto da traze...onda...posle je rekla da je sve gotovo...e sad, posto me zajebala...uzeo sam volan i poceo da trazim dlaku u jajetu, i nasao sam jedno 5-6 dlaka i sve je morala da ispravi, onda sam joj rekao da ispravi i to sto je bilo ispravno...i uzivao sam kad sam je gledao kako se muci...uzivao sam...onda, izvadio sam novcanik i dao sam joj 50 eura, onda mi je rekla kao iz topa da ova usluga kosta 60 eura...ali ja sam njoj odmah rekao da nije ispostovala dogovor i da nema vise od 50 eura...i onda, kad je vidjela da nema hleba rekla je: pa znas, salila sam se, nisam htjela da ti naplatim vise od 50.
I, izasao van, ubijedjen da nikad vise necu uc kroz ta vrata, visoka metar i 12 cm.
TAKUMI
Ahahahahah
E milo mi je da si sredio ono, nije se moglo gledat...
Cini mi se da je fino ispalo, iako se razlika promjecuje, sto bi mene mnoooogo nerviralo.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Ma namazao sam novu kozu sa kremom...
TAKUMI
Moj fabiola ti imas celicne zivceja bi joj samo zbog kasnjenja zivot uzeo a ne jos i da se zajebava tako...
A ovo sto kaze za amere da vole tacnost,mislim,kad kazes nekome bice gotovo u tolko i tolko onda mora bit tako to nema nikakve veze sa nacionalnosti vec sa karakterom...
Ja to ne bih mogao više da vozim s takvim volanom
Fabia, još samo muzika da se sredi![]()
a bi jadnoj zeni...da je musko sve mudonje bi spakovale muda i ucutali se![]()
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Zika je ful kul, 440W i 12 zvucnika, ja sam miran.
TAKUMI
extra je bmw fabia![]()
You'll Never Smoke Alone..
Hvala hvala...
Ma samo za od A do B.![]()
TAKUMI
Kakva pedanterija. A viđi, ja imam isti takav telefon do mjenjača kao kod tebe, neka motorola stara u P.M. e sad kad dam gas ili brže uđem u krivinu on padne, a padao je do sad 21321312 puta tako da mu je kontakt oslabio - kad pomjerim žicu koja vodi do slušalice upali se, ali čim otpustim žicu on se sam izgasi. Bili znao to da popraviš ??
Nemam pojma, mozda bih mogao...nisam siguran.
A da, jos malo ljekarne:
![]()
TAKUMI
Što ti je ono desno od ručne, iznad pepeljare neki uređaj ? A znaš li nekog električara osim Šarovića (njega sam pitao) da mi to može popravit ?
To je XM Satellite Radio....aaaa, how you feel about that?
Ne znam, Sarovic...
TAKUMI
Kasnije postavljam sliku Fabijinog bmw-a u stvarnosti. Radi se o unutrasnjosti.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Onda ce i Tico da postavi slike iste unutrasnjosti.....
TAKUMI
aj vuche..chekamo![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
BRUTALA!
TAKUMI
Bomba je! Mogu mislit tek uzivo kako izgleda ova munja...
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks