Problem postoji i sa tv vijesti, s tim sto je tu kasnjenje tona ali nekih pola sekunde, pa i njih kontaktirajte.
Problem postoji i sa tv vijesti, s tim sto je tu kasnjenje tona ali nekih pola sekunde, pa i njih kontaktirajte.
LoL obrisali ste mi post ? Ajde neka moderator kaže osim cmizdrenja i moljakanja ovog ljigavca Saleta koji je razlog brisanja mog posta ? Koje od pravila foruma je prkršeno ?
Prije je bilo svake nedelje sad svakog mjeseca..cc
citam i vidim dosta se naroda zali a ja narucih paket bice lijepo vidim vec
Mene je idol da budem trener
a jesam imam vec total od kad je poceo no bi da maknem kablove od antena raznija a i risiver je poceo da mi steka a u total vele posto si stari korisnik moras platit popravku reko necu pa da je cent pa neka gura dokle moze
bi ga rabota uvescu ja i bbm da im nije krivi dio od mene pa cu se na kraj vrnut na stare programe i obicnom antenom to je najbolje
da ne opucam ovaj narod odje no nema nista na tv pa visim odje znam totaldrzim samo zbog sport kluba jer prenose engleske kupove a ovamo ima premijer liga na rts i pink bice to ok volim ja da svima ugodim da ne zamjere sto
Oće li mi neko odgovorit' na pitanje oca mu ***** ? Može li se Ekstra TV priključit' na komp, i gledat' preko monitora ili ne može ?
Koliko sam shatio teško.
od 31 decembra sam korisnik extra trio paketa a nemam HBO paket. rece mi jedan drug juce da moram imat to prvih mjesec dana, promotivno?! :S
A po ko zna koji put ovo moram da napisem: pozovi 1500 i prijavi problem.
Mozda nisi dobro vidio, ali na forumu ima samo par koji se non stop zale, a cak neki i ne koriste Extra TV
Kao sto je neko vec rekao, imas 30 dana da probas, pa ako ti se ne svidi, vrati. U svakom slucaju, svaki problem koji primijetis, prijavi na 1500 i bice rijeseno (kod Extra TV, oprema je u vlasnistvu T-Com-a, tako da ces dok god si korisnik, imati ispravnu opremu).
Sale,
kada stize oprema za extra tv. U t centar mi nisu mogli dat tu informaciju, imas li ti sto off the record
signachur
ja cuh da je stigla ali da prvo idu na ct jer im je sve pocrkalo od poplava
zeza rts2. valjda frame-ovi ili sta vec...
Pitanje #2209
Korisnik sam EXTRA TV-a. Trenutno imam sva 3 kanala ARENA SPORT, a interesuje me da li će ostati u osnovnom "START" paketu ili će se posebno plaćati? 2010-01-17
Odgovor: #2209 Poštovani
Nismo dobili nikakvu informaciju od vašeg kablovskog operatera da će doći do promene načina prikazivanja tv arena sport kanala za korisnike Extra TV-a. Po trenutnom stanju ne bi trebalo da se bilo šta menja. Ipak, morate imati u vodu da je to pojedinačna poslovna odluka svakog operatera, koji za svoje korisnike pokušava da pronađe najoptimalniju i najbolju varijantu. Mislim da je najbolje da pozovete vašeg operatera na jedan od broj + 382 20 433 433 i kao korisnik se direktno raspitate da li će doći do promene u paketima i prikazivanjima tv arena sport kanala. Bilo bi sjajno da nam javite odgovor.
Pozdrav
Sale, imas li neki komentar na ovo![]()
Naravno da ce se posebno placati Arena sport paket,nije mi jasno sta ocekujete...
edit:Aha to je pisalo na Areninom sajtu,e onda je istina
Jer oni prenose i SP u fudbalu...
Saki,intresuje me kad se mogu ocekivati SK,SK+,Viasat Explorer,Viasat History,History,Fox Life,Fox Crime,E!,MGM,TV 1000,SciFi,AXN,Discovery ID u ponudi vremenske prognoze TV?
Last edited by Jakuza; 18-01-10 at 10:45.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
a super je bilo i bilbao-real madrid i valensija-viljareal i atletiko madrid-hihon...
...pi, ove arene ne valjaju nista...
Nije mi jasno sto je tesko prihvatiti da je u CG fudbal sport br.1 ...da narod voli fudbal vise nego tenis, NBA I NFL zajedno...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks