ja cu pista jos malo nadam se i claun
iznajmljujem sobu s pogledom kroz prozor
ja cu pista jos malo nadam se i claun
Didi ce nas pospremit ne ne![]()
Oce nadamo seVidjecemo
dobro onda laku noc
Vidjecemo sutra kvote![]()
Dako smislimo nešto, no se i ja zamalo ne upropastih danas da nije bilo live klađenja na Gent i Beira Mar![]()
Liverpul
Man City
Inter 3+
Juventus
Twente
Sve kvote preko 2.00 u Sporting. Sutra cu sa 10 probat...
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
valja probat one 13 parova u lutriju... sa 2e za 40 000DD
alo add me u tu grupu na fb..
Montpellier - Nice 1 (1.80)
Zaostala utakmica protiv Monaka je zaključila prvi deo sezone za ekipu Monpeljea koje uprkos teškom porazu u pomenutom meču može u potpunosti da bude zadovoljna onim što je urađeno do sada. Posle 19 odigranih kola, tim koji sa velikim uspehom predvodi Rene Girard se nalazi na visokom trećem mestu, što je izvanredan uspeh za tim koji dolazi iz nižeg ranga. Sada se od njih očekuje da nastave sa ubedljivim igrama a prilično smo sigurni da Monpelje neće ponoviti igru iz drugog dela utakmice sa Monakom kada im ništa nije polazilo za rukom.
Sto se tice Nice -
Ova ekipa nije imala previše uspeha u prvom delu sezone iako su uspeli da ostanu iznad zone ispadanja a prioritet broj jedan ove sezone ostaje opstanak u ligi. Tim koji sa klupe predvodi Didier Olle-Nicole će imati velikih problema za vreme trajanja Afričkog Kupa Nacija jer u to,m periodu neće moći da računaju na čak osam igrača a poraz od trećeligaša Plabenaka u Kupu Francuske je pokazao šta ih očekuje u narednom periodu. Olle-Nicole nema dostojne zamene za odustne igrače pa bi on trebalo da bude presrećan ako se kroz nekoliko nedelja njegova ekipa ne bude nalazila u zoni ispadanja.
Predlog:
Monpelje će igrati u najjačem sastavu jer se čak trojica igrača koja nisu igrali u Monaku vraćaju u startnu postavu pa bi domaćini trebalo da lako izađu na kraj sa nikad slabijim gostima. Nica će morati da igra bez više od pola tima pa su sve prilike da neće uspeti da izbegne ubedljiv poraz.
www.astrosporto.com
ajde neka se neko inflitrira ovaj momak je dobro prosle godine![]()
sajt je prestao sa radom kolko vidim, nije se azurirao od novembra..
AJMO CRNA GORO !!!
FMP-Cibona 1 2.50
Moj neki predlog jer je Cibona dosta izmorena od Asvela u cetvrtak, Gordon je bio crka, Rozc povrijedjen,FMP se plasirao u narednu grupu Eurochelenga i mislim da ovo pobjedjuje![]()
---Chelsea Fc---
Ne znam čemu pare na Lpool a ne igraju im 4 igrača-Tores,Žerar,Benajun i još neki
Uzdaju se u Mister Promasaj-a...
Stoke je dao Fulamu 3 do poluvremena, da se razumEmo... Ja cu tu jedan lagani X da probam...
Bijo si poziw koi se neodbija
Francuska: Ligue 1
16.01.2010 21:00
Montpellier - Nice
Tip: 1
Kvota: 1,70
Sigurnost: 100%
Rezultat:
INFO: Montpellier je dosao iz druge lige francuske ali ove sezone se nalazi na trecem metsom na tablici i ove sezone ima velike ambicje i zeli da ostave veliki utisak ove sezone.Nice u poslednih 3 duela u gostima jedan je izgubila a dvoje tekme su zavrsile njereseno pa tako mislim da ce u ovu utakmicu pobjedi Montpellier.U medusebnih duela Montpellier je bolji ima dve pobjede na domacem terenu i dve tekme bez pobednika su izigrali ove dve ekipe medu sebe.
Ja cu probat 1 na Stoke![]()
ufatih sinoc
bajern1
caen 1
union berlin 1
i baci me reims 1 ,zavrsi 2-2 primise ga u 90ti minut,sa 10 za 58e,sve im *****
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks