promjer sarafa na tockove honde crx?
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
A kako ide taj bmw?
uzmes japanca koji duplo manje trosi a ide isto, ili bolje.
Kakve su price "bmw ideeeeeeeee"
idu i druga kola pa ne trose 20 litara.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
to auto je veliko i tesko , i 2000ccm i nije nista posebno za njega da bi dobro ishao, mislim ide on fino ali ne nesto posebno ...
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
hmm, 17 godina staro auto. Chudite se shto troshi? Nemote mi se kakit po BMW-u e cu zvek napravit!!![]()
Jedno pitanje Fabia: shto mislish o novoj Hondi Accord 2.0 156 konja?
Zbori, dal da se kupuje (nova) ili ne??
interesuje me smeta li servo pumpi tj. steti li joj ono kad smotash volan do kraja pa kad se cuje ono zjanje
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
chuo sam da smeta, posebno ako se duzhe drzhi tako, kao shto zhene znaju da ga zakucaju po shest minuta, dok im ruke ne poplave od natezanja. uglavnom praktikujem da vazda ostavim "lufta", jer ionako ti tih par milimetara ne znachi nishta kad se okrecesh
Eo mi ga auto kod majstora,naso mi je lufta ili nesto tako nedje kod silent blokova i oba sam zamjenioSUtra treba da ga uzmem pa da vidim rezultate
![]()
Trosi oko 10-11 litara plina na otvoreno a u lokalu oko 15 litara plina, imam sekvent ``Zavolli ``Plinski uredjaj.
super, hvala na informacijama.
bratko fabija, ne treba meni auto za trke, vjeruj mi, ja sa onom c klasom kad mi se vozi ostro, vozim brze, no neki koji imaju kola od 200-250ks.
treba mi komforan auto, lijep auto, da ide normalno do 160 i to je to, jer za nase puteve i to ti je glava u torbu.
i ja bi bucno sekvent ako ga uzmem, i sredim ono sto se kaze na fabricko stanje
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks