smiemo li je kontaktirat? ajde neka neko posalje poruku :razz:
djevojke koje stavljaju ovakve slike su zapravo prepune kompleksa... Zamisli da neko od muskih izbaci sliku u boxericama dje se jasno vidi dignuta kita, e ovo je otprilike ekvivalent tome. Glupost bez granica.
smiemo li je kontaktirat? ajde neka neko posalje poruku :razz:
www.jaredic.com
˙˙pǝlloɹ sɹǝsnoɹʇ ʎɯ ɟo sɯoʇʇoq ǝɥʇ ǝɹɐʍ plnoɥs ı 'plo ʍoɹƃ ı 'plo ʍoɹƃ ı
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Kako ce te prebit'...
Slazem se.
kako je gadna majko mila![]()
You'll Never Smoke Alone..
pa upravo te grdne izbacuju takve slike, oce na silu da postanu ribe. Jos samo kad bi znale da to ne ide tako...
ako hoce neko da mu sredim za doticnu![]()
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
koliko najkrace za kes?Postavi to na oglase, javice se neko
![]()
it's a kissing company
http://www.southparkstudios.com/clip...6/?tab=related
Muvao plavušu na Fejsbuku, ne znajući da mu je žena
Jedna Britanka iskoristila je Fejsbuk da se uveri da li joj je muž veran. Stefani Dejvis napravila je profil pod lažnim imenom Lora Vilšam, i počela da flertuje sa mužem Sajmonom, koji se odmah upecao.
„Pretvarala sam se da sam 21-godišnja plavuša, pa sam morala da uskladim i način govora. Pisala sam u skraćenicama, sa gramatičkim greškama i slengom,“ ispričala je Stefani.
Ne samo da je Sajmon odmah počeo da predlaže seks, već je otkrio ’Lori’ da ima ljubavnicu, koju će ostaviti zbog nje. Nakon nekoliko nedelja, Stefani je otkrila mužu da je otkrila neverstvo i odmah podnela zahtev za razvod. Proces je i dalje u toku, a Stefani sada sama odgaja 15-mesečnu ćerku Stelu.
„Stela je imala samo par nedelja dok se sve to dešavalo. Ne samo da sam otkrila da bi moj suprug imao seks sa potpunom strankinjom, nego i da je imao potpuno drugi život koji je krio od mene,“ kaže razočarana Stefani.
Sajmon je u međuvremenu oženio svoju ljubavnicu, a njegova bivša žena kaže da je takvo ponašanje ne čudi, jer je i pre braka sa njom ostavio dugogodišnju devojku sa kojom takođe ima dete.
The more things change, the more they stay the same.
Last edited by Enjoy_The_Silence; 16-01-10 at 15:11.
e pa kad me ovo docheka...aok!![]()
rekao joj je jedan moj drug da su joj slike izasle na forum, a ona jadna sva hepi
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks