^ obelix kvota ????
^ obelix kvota ????
Spašavajte ljudi.Dajte mi 5-6 sigurnih za sjutra,da zaradim grdnu lovu sa 50 evrova.:bart:
Stop the world I wanna get off.
melburn se pominje za siguran.ujutro u 9,austalijska liga.kvota je oko 2.nađi još jednu i sa 50e fino u dubl pa što bude![]()
Za danas sve pare na
Bayern-Hoffenheim 1 @1.45
Kako je u zadnjih mjesec dana nemam volju da igram kladionicu,desi mi se udjem u kladionicu krenem da otvaram kvote i odma mi nesto crnjak gledat one parove i samo izadjem.......![]()
Ja sam igra over 7.5, fali mi još 1 gol![]()
Last edited by david_coverdale; 15-01-10 at 16:39.
Pa jos jedan razlog da se igra 3+, jer je Ranokija stub odbrane.
Ja ocu fix da igram, eo zadnje par godina svako kolo, ali sam momku da nesto sto je sigurnije. A ti naucit da citas prije nego sto lupis.![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Posto nema svrhe diskutovati sa tobom, vidjecemo rezultat, pa cu te pitati.![]()
I ja mislim da je 3+ bogom dan za bari inter jer ce inter igrat sa 3 spica+snajderom u veznom redu,a bariju fali ranokia stub odbrane i almiron koji izmedju ostalog i kvari igru protivnika.
Inace evo sa danas i $utra odigrah
Bajern 1
Not Forest 1
Real 2
sa 20 Jevra
Vjerovatno cu smislit jos neki tiket,a onda u nedjelju idem u full ofanzivu![]()
Raise my hammer,take my aim
Pošto ste se rapslai ajde nekoliko utakmica sa ukupnom kvotom 5![]()
PRIJATELJSKE UTAKMICE: Club Friendly
15.01.2010 16:00
Grasshoppers - Pelister
Tip: 7+
Kvoata: 7,85
Sigurnost: 70%
Rezultat:
Info: MAKEDONCI SU POKAZALI U PRVOJ PRIJATELJSKOJ UTAKMICI DA TEŠKO MOGU PARIRATI PROFESIONALNIM EKIPAMA IZGLEDALI SU IZGUBLJENO U SVIM SEGMENTIMA IGRE............SVAKAKO PROBATI KO IMA U PONUDI I VEĆE HENDIKEPE TE 7+ GOLOVA
ko je ispratio srecne mu pare da ne ispane da postujem samo promasaje sinoc lacio danas 7+
Zasto si takav pain in the ass?![]()
Pusti pricu, rekli smo sto smo imali.![]()
Ivory Coast-Ghana 1
e ne,ne i ne.evo sedan gubi da im se motor aviona u letu smrzne(ili ga gremlini srede)
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks