Hahahaha lik je ladno od svih kladionica opljackao lutriju cg...
Definitivno nije nikad igrao...
Bijo si poziw koi se neodbija
180e, hahahahahahahahaahhahaha
ipak i ja sam na sve to pao.. ali sam iznova i iznova prepisivao tikete i ovako ide zadnji tiket koji sam uplatio...
efes 2
newcastle 1
juventus 1
barcelona 2
marseille 2 u 95' - niang noge ti se pozlatile...
club america 1
dako dodje c.america majku joj.... da me spasi.....
u nk niko ne radi samo se pljacka![]()
http://mrkoletic.bloger.hr/
pogledajte kako dotični prevarant briše neuspješne utakmice sa bloga
on je prije neki dan zakuva onu 2:0 tačan rezultat a sad je nema na blogu iako je slovima od pola metra stojala dojava sa kvotom 6.5
Ma to su dbli sad cu ti dat jos jedan koji veze nema sa dojavama a stavlja ih po sajtova
http://www.abdulkader-tips.blogspot.com/
nesto pogodi ali vise promasi.
gleda se club america uzivo...... vec imali stativu
po***** vam se na c.americu i na sve vase prognoze... jebena c.america i jebena kavala i jebena genoa... mase sto je ovo brate... jeli moguceeee da mi se ovo desava... pi smucilo mi se....
sjutra sve na udinese....
Majorka - valjekano 1 1.60
u ovom meČu sastaju se dvije ekipe iz razliČitih rangova, majorka igra u prvoj a rajo valjekano u drugoj ligi. Ali to nemora niŠta da znaČi ako uzmemo da je valjekano u prvom meČu slavio 2:1 i za prolaz dalje mu treba da ne izgubi, ali biĆe veoma teŠko. ZaŠto na majorku ?? Kad pogledamo malo statistiku vidjeĆemo da majorka u primeri ima kuĆi 8-0-0 i druga je ekipa u ligi kao domaĆin a ukupno se nalazi na 6 poziciji. Gol razlika kuĆi je 22-3, znaČi veoma ubjedljiva dok valjekaano koji zauzima petu poziciju u drugoj ligi ima omjer u gostima 3-3-3 sa gol razlikom 9-12 i tek je 10-a gostujuĆa ekipa lige. Razlog zaŠti ne na majorku jeste Činjenica da su pre 4 dana igrali prvenstveni meČ protiv reala u kojem su izgubili 2-0 ali takoĐe i umorili se dok je valjekano igrao zadnju utakmicu 7 januara.ipak mislim da majorka ima lepu Šansu jer ako proĐe u 1/4 finalu moŽe dobiti slabijeg protivnika s obzirom da je ispala barcelona, real, najverovatnije i atletiko m, pa bi lako mogla iĆi do same zavrŠnice
Last edited by ClauN`vs`RaideR; 14-01-10 at 11:50.
napiso si valjadolid![]()
AJMO CRNA GORO !!!
Nisam jaa ni pisao ovo nego kopirao hahahhahahaah
Info sa bloga:
90% online kladionica drasticno spusta kvotu na Zvolen. Razlog tomu je sljedeci
"Upravni odbor HC Košice u utorak je sazvao izvanredni sastanak te je odlučio RASKINUTI ugovor s 3 iskusna igraca Košica: Jurajom Faithom, Jaroslavom Kmiťom & Jurajom Kledrowtzom. Razlog za ovakvu odluku su ozbiljna kršenja obveza sadrzane u ugovoru igraca i kluba. HC Košice nece tolerirati nehoticno ponasanje u bilo kojem od svojih igraca, a posebno ne za iskusne igrace koji bi trebali biti vođe i model za druge igraca"
Ja kada sam ovu povjerljivu informaciju pronasao ni sam nisam vjerovao dok nisam vidio padanje kvota. Ti igraci su definitivno jedni od najstarijih i najiskusnijih.
Faith je bio treći najproduktivniji igrac u HC Košicama s 28 bodova (14 golova+14 assist) Kledrowtzom je dugo vremena bio obrambeno sidro u klubu te je takodjer uspio sakupiti nesto bodova (4+7) te Kmiťom koji se tek vratio nakon bozica nakon duge ozljede te je do sada sakupio ČAK 12 bodova (2+10)
Smatram da je ovo VELIKI hendikep za Košice, psihicki uzdrmani protiv Zvolena koji očajnički treba bodova da bi se pokusao ugurati u play off. Kvota na Zvolen od 2.35 je i vise nego odlicna.
Odlicna informacija![]()
oce li doc ovaj atl. madrid ? ?
Lazio-Palermo-1 ovo je moj pokusaj
ulazim u kladionicu i jedan coek krece da singla fiorentinu sa 200 eura pa ko planira da igra do 4 sata neka ima u vidu nju
Afrički kup nacija
14.01.2010 17:00
Mali - Algeria
Tip: 1
Kvota: 2,35
Sigurnost: 72%
Rezultat:
Info: MALI IMA DAN VIŠE ODMORA ZA REKUPERACIJU I KONCENTRACIJU ZA DANAŠNJI MEČ SLAVILO SE U KAMPU MALIJA DUGO ČUDESAN PREOKRET A I NA ULICAMA MALIJA.ATMOSFERA U TIMU JE FANTASTIČNA I SVI DO JEDNOG SU SIGURNI U PROLAZAK SKUPINE I NASTAVAK PRVENSTVA U STILU ZADNJIH 20 MINUTA PRVOG MEČA.TRENER ALŽIRA JE POTJERAO PRED PRVENSTVO KAPETANA MOMČADI A JUČER JE IZJAVIO DA NE RAČUNA NA TRI IGRAČA ZBOG NEDISCIPLINE.ATMOSFERA JE OČAJNA U TIMU KAŽU ALŽIRSKI MEDIJI TOLIKO LOŠA DA NIKO OSIM JEDNOG IGRAČA I TRENERA NIJE HTJEO DATI IZJAVU ŠTA OČEKUJU OD UTAKMICE SA MALIJEM
ok... fala na informaciji... znaci
fiorentina 1
udinese 1
zvolen 1
at. madrid 1
cibona 1
salavat ufa 1
dobar sajt imaju dobre predloge http://www.kladionicar.com
cesto ga koristim i imaju dobre predloge za golove
Nema na čemu, i ubuduće prenosim ono što nađem pametno.
i od mene za tu utakmicu.prvi golman neće igrat.povrijeđen je
igra sam ovako...
fiorentina 1
zvolen 1
udinese 1
atl.madrid 1
mali 1
sa 5e za 75e ...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks