powede reding na produzhetke hahahahhahahahh shta se deshava ... au
One Ring to Rule them all...
Barca vodi!!!!!
Sjajan gol Xavi-ja!
Kako Messi nema srece.. Kakvi sjajni sutevi, ali nikako da udje u mrezu.
Last edited by DeRa; 13-01-10 at 22:32.
treba im jos jedan gol za prolaz, a da ga ne prime
Who let the dogs out
unikaha 2
efes 2
juve 1
monako 1
lion 1
livwrpul 1
za 75e
unikaha h2
juve 1
lion 1
liverpul 1
za 71e
mater li im ***** raspalu dako nikad nista ne osvoje ti raspadi gadni sa sve isfuranim rafom benitezom kao strucnjakom, poludio sam
jos kavala na jedan samo me baci za 80 pih. Depresija
Da ti bude bar malo lakse, ispali su na produzetke![]()
Bijo si poziw koi se neodbija
a brate to je klub koji postujem maksimalno samo zbog navijaca vise nijesu vrijedni spomena
dako im ode gerard vise ne znam sto trazi tamo sa onim retardima i tores ako ode neka udare katanac
Hahahahaha taman kad bi posli njih dvojica (ali to se naravno nikad nece desit, bar ne Stivi) napisali bi "NE RADI" na ulaze Enfilda..
ide stivi ako ne zavrsite 4.
Stari Stivi bi igrao sa Luton taunom u ligu...
brate ja ne znam ali on zamalo ode u celsi prije dvije godine a sad ga vise nista ne sprecava. On sad ima 30 i tako veliki fudbaler da ostane bez cari osvojene titule! Vjeruj mi pakuje se on na kraj sezone jer sa dirkom kajtom na krilo sigurno nista ne moze osvojit
Ok ide Stivi...
Odbranise se ove sline iz Sevilje.. :roll: Zao mi je Barce.. Nisu iskoristili sanse a imali su ih dosta.
Dragi drugari... ewo josh jedan iskopnichki dan prodje...
Prvo nas je sve bacila kavala... narawno ako was prije toga nije bacila ravena... kasnije redom kamerun pa francuzi... chini mi se da je bio i onaj jevrej da je nekoga bacio... wecheras dosta finih ali i dosta loshih rezultata... liverpul grob im se propa' benfika....itd
sjutra slabo shta ima da se igra... ljepshe za petak se shteknut![]()
One Ring to Rule them all...
Portugalci me u crno zavishe nocas...niko ne dobi ni Porto ni Benfika ni Braga.
Tuga.
Valjda ce doc ova America...
ajd dako makar budes prvi sto uzima pare na fb![]()
A nemojte me cerat radi kladionice da kreiram fb nalog posrani![]()
Nikšić- Nepoznati maskirani razbojnik oteo je, sinoć oko 21 sat, iz kladionice Lutrije Crne Gore kod Novog groblja ispod Trebjese, u Nikšiću, pazar od oko 180 eura.
„Vijestima“ je u policiji rečeno da je nepoznati mladić, visok i mršav, sa kapom i licem omotanim šalom, ušao u kladonicu, uperio pištolj u radnicu, prišao pultu, uzeo novac i pobjegao.
Policija je brzo blokirala kvart kod vojnih zgrada, ali do kasno sinoć razbojnik nije pronađen. Uoči nove godine nepoznati razbojnici su, takođe uz prijetnju pištoljem, pokušali da otmu pazar iz „Cetinjske“ prodavnice kompanije „Plus komerc“, ali su prilikom bjekstva bacili kasu. Nekoliko dana ranije nepoznati razbojnik, prethodno se pretvarajući da kao radnik JKP čisti snijeg sa rotoara, oteo je pazar blagajnici „Markove samoposluge“, od oko 10.000 eura.
ovako se uzimaju pare od kladionice![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks